daten in de lente

Dating Acties

Op deze pagina vind je alle dating acties van dit moment terug. Veel datingsites zorgen er namelijk voor dat er regelmatig een actie is waarbij je de datingsite nog beter gratis kan uitproberen. Een actie kan bestaan uit een gratis lidmaatschap of korting op een lidmaatschap.

Vaak zijn de acties geldig voor een weekend of 3 dagen. In deze tijd hoeft er niet betaald te worden voor een lidmaatschap en kun je onbeperkt contact hebben met personen waar jij een klik mee hebt.

Lente acties

Momenteel zijn er een aantal dating acties gaande. Met de lente in volle gang hebben veel datingsites besloten om hun datingsite te promoten. Zie hieronder de dating acties voor dit moment.

Lexa
20 mei t/m 2 juni
3 dagen gratis lidmaatschap

3 dagen gratis daten bij Lexa. Meld jij je hier gratis aan dan ontvang je 3 dagen gratis toegang tot alle functies van deze datingsite. Maak optimaal gebruik van deze kans, gratis testen is immers ideaal.
Gratis aanmelden
 

e-matching
19 mei t/m 30 juni
3 gratis contacten

Inschrijven is altijd gratis bij e-matching. Echter krijg je nu bij deze datingsite voor hoger opgeleiden 3 gratis lente-contacten. Dit houdt in dat je voor 3 contacten geen betaald lidmaatschap nodig hebt. Het is dus in zekere zin mogelijk om hier gratis een date te regelen.
Gratis aanmelden
 

50liefde
10 mei t/m 20 juni
55% korting op lidmaatschap

Bij 50liefde krijg je geen gratis toegang tot een volwaardig lidmaatschap maar wel 55% korting. Voor minder dan de helft heb je dus een lidmaatschap bij deze datingsite.
Gratis aanmelden
 

Seniorengeluk
19 mei t/m 2 juni
3 dagen gratis VIP toegang

Seniorengeluk is de datingsite voor de senioren mensen. Leeftijdsgenoten komen hier samen opzoek naar een relatie, date of vriendschap. Gedurende deze periode krijg je 3 dagen gratis VIP-toegang.
Gratis aanmelden
 

Alleenstaande Mamas
19 mei t/m 2 juni
3 dagen gratis VIP toegang

Voor de alleenstaande moeders is het online daten een ideale uitkomst. Flexibel vanaf je telefoon of vanuit huis kun je in contact komen met leuke mannen. Maak nu gebruik van de 3 dagen gratis VIP toegang.
Gratis aanmelden