Parship

98%

Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger opgeleiden, maar tegenwoordig zijn alle singles welkom. De website richt zich nu specifiek op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. 1 op de 3 vindt hier een relatie, gratis uitproberen kan natuurlijk altijd!

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

parship
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Parship scoort een 98%
Klantenbeoordeling:

Doelgroep van Parship

Parship richt zich vooral op singles vanaf dertig jaar. Rond die leeftijd gaan mensen die nog geen relatie hebben vaak op zoek naar een serieuze relatie en dat is precies waar ze op inspeelt. Omdat Parship naam heeft gemaakt als datingsite voor hoger opgeleiden, is de kans groot dat je vooral mensen binnen die groep tegenkomt, ook al zijn mensen van alle opleidingsniveaus welkom. De datingsite richt zich ook op dating voor senioren.

Specificaties

 • Gratis registratie
 • Chat functie
 • Dating Keurmerk
 • Dating app
 • Cam functie
 • Persoonlijkheidstest
Meer specificaties

Wat zijn gratis mogelijkheden bij Parship?

Datingsites proberen zich te onderscheiden door bijzondere functies toe te voegen om het online daten net wat leuker te maken. Zo kun je bij deze leuke datingsite een IJsbreker of een Glimlach naar iemand sturen, om het eerste contact wat makkelijker van de grond te krijgen.

Om een idee te geven hoe jouw profiel dashboard bij Parship eruit ziet hebben wij hiervan een afbeelding gemaakt.

vragenlijst bij het aanmelden van parship

>> Meld je NU gratis aan!

Uiteraard krijg je meer mogelijkheden met een betaald lidmaatschap. Zo kun je zien welke andere singles jouw profiel hebben bekeken en je kunt onbeperkt berichten uitwisselen. Als gratis lid kun je ook berichten uitwisselen met andere leden, maar niet onbeperkt. Dit was vroeger wellicht een reden om een betaald lidmaatschap af te sluiten, maar tegenwoordig kunnen we via veel meer wegen met elkaar communiceren. Het is dus nog maar de vraag hoe lang deze optie gratis blijft.

Hoe schrijf ik me in bij Parship?

Het aanmelden is, zoals bij vrijwel alle datingsites, gratis. Je geeft aan wat je geslacht is en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Daarna kun je de rest van je gegevens invullen en sta je officieel ingeschreven.

Bij je inschrijving wordt er op basis van verschillende vragen een persoonlijkheidsschets van je gemaakt. Die wordt vervolgens gebruikt om je te matchen met andere singles. Op de onderstaande afbeelding kun je zien hoe dit er uitziet.

zo ziet het parship dashboard eruit

>> Meld je NU gratis aan!

Na je inschrijving kun je als gratis lid eerst rustig rondkijken of Parship echt iets voor jou is, waarna je altijd nog een betaald lidmaatschap af kunt sluiten. Meer hierover lees je verderop.

Jouw gegevens zijn beschermd!

veilig en anoniem daten bij Parship

Parship is aangesloten bij het keurmerk ‘Veilig Daten’, wat is opgezet in samenwerking met andere, grote

datingsites. Het keurmerk staat voor de garantie dat je op een veilige manier andere singles kunt ontmoeten. Meer informatie over het keurmerk kun je vinden is ons artikel.Verder is de datingsite beveiligd met een SSL-certificaat. Je betalingen kunnen dus niet onderschept worden door een derde partij en al je persoonlijke gegevens kunnen niet zomaar op straat komen te liggen.

Gratis aanmelden

Parship kosten – Wat betaal ik?

Parship is in vergelijking met andere datingsites relatief duur. Je kunt voor minimaal 6 maanden lid worden en dan betaal je een forse €44,90 per maand. Een lidmaatschap van 12 maanden kost €39,90 per maand en als je 24 maanden lid wordt, dan betaal je €24,90 per maand. Niet goedkoop dus. De hoge prijzen zorgen er ook voor dat je vooral hoogopgeleide singles op deze datingsite vindt, want die hebben vanzelf een hoger salaris om dit per maand op te kunnen hoesten.

Je moet je dus afvragen of je die prijs overhebt voor een lidmaatschap. Hier staat wel tegenover dat 1 op de 3 mensen een partner vindt via Parship, dus als je het zo bekijkt is het de prijs zeker waard. Daarbij weet je zeker dat je mensen tegenkomt die serieus opzoek zijn naar een relatie. Als men dit bedrag betaalt weet je ook waarom 1 op de 3 hier binnen een aanzienlijke termijn een relatie vindt!

kosten voor volledig lidmaatshap van parship

>> Meld je NU gratis aan!

Buiten het betaalde lidmaatschap biedt Parship ook nog aanvullende diensten aan, zoals een profielcheck. Die is gratis als je betalend lid bent, maar als gratis lid moet je hiervoor betalen. Alle informatie hierover kun je vinden op de website van Parship. Een kort overzicht van de kosten vind je hieronder:

24 maanden – € 597,60 (24,90 p/m)
12 maanden – € 478,80 (39,90 p/m)
6 maanden – € 269,40 (44,90 p/m)
1 maanden – € 59,90 p/m nieuw

Overigens kun je je jouw profiel weer heel makkelijk opzeggen en verwijderen. Wij hebben hiervoor een speciale instructie geschreven. Kijk hier voor Parship opzeggen.

De Parship-app

Parship heeft een mobiele website, die is aangepast op je smartphone, en meerdere apps. Zo is er de gewone Parship app, waarin je nieuwe berichten kunt lezen, partnervoorstellen kunt bekijken, of kunt zien wie je profiel heeft bekeken.

Daarnaast is er sinds kort een messenger app. Die is speciaal voor betalende leden en hiermee kun je de hele dag chatten met andere gebruikers. Dat is dus handig, maar als niet betalend lid is het net zo makkelijk om via WhatsApp contact te leggen. Dat kost je niets extra. Het enige nadeel is dat je dan meteen je mobiele nummer aan een (relatief) vreemde moet geven.

Klantenservice

De klantenservice van Parship is er voor zowel leden als niet-leden. Als lid moet je je eerst inloggen om contact op te nemen met de klantenservice. Dit is makkelijker, omdat Parship dan meteen inzicht heeft van je profiel. Als je nog geen lid bent, maar wel contact op wilt nemen, dan kan dat via de website. Je moet dan eerst selecteren waar je vraag over gaat voordat je door wordt gestuurd naar het contactformulier.

De adresgegevens:
PE Digital GmbH
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Telefoonnummer: +31 (0)20 2402520

Het telefoonnummer is op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar.

Gerelateerde Artikelen aan Parship

Name of Reviewed Item: Parship Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2012/11/parship-keuze-nummer-21.jpg Review Author:Review Date:

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Name of Reviewed Item: Parship Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2012/11/parship-keuze-nummer-21.jpg Review Author:Review Date:

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Betrouwbare klantenservice
 • Internationaal care team
 • Gratis dating app

Minpunten

 • Prijzig
 • Selecte doelgroep
Jan Peeterse

aug 14, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Name of Reviewed Item: Parship Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2012/11/parship-keuze-nummer-21.jpg Review Author:Review Date:

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship Opzeggen Het aanmelden bij een datingsite is...
  Lees meer...

 2. e-Matching

  e-Matching

  (29 x beoordeeld)

  e-Matching is een datingsite die zich specifiek richt...
  Lees meer...

 3. Elitedating

  Elitedating

  (19 x beoordeeld)

  Elitedating noemt zichzelf de datingsite ‘voor vrijgezellen met...
  Lees meer...

Reacties - Parship – Review & Ervaringen

45 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.