Gratis Datingsites

Gratis datingsites of dating apps zijn er momenteel in overvloed. Misschien ziet niet alles er net zo mooi uit als datingsites als Parship of Lexa maar het biedt wel een mogelijkheid voor mensen die niks willen betalen voor een datingsite! Bekijk hieronder het mooie overzicht van datingsites waar in principe alles gratis is.

[checklist]
  • Gratis contact
[/checklist]
[checklist]
  • Gratis gebruik
[/checklist]
[checklist]
  • Betrouwbaar
[/checklist]
paiq datingsite met unieke chatfunctie

Paiq.nl

Paiq is een datingsite die voorop stelt dat mensen moeten daten zonder vooroordelen. Daarom ga je niet eindeloos door profielen heen maar kom je direct in een chat terecht waarbij profielfoto’s wazig zijn. De datingsite biedt zowel een gratis als betaald profiel aan. Lees in onze recensie alles wat je moet weten over deze datingsite. Lees meer over Paiq.
Gratis aanmelden

 

Lexa.nl

Lexa kent iedereen wel van reclames op de televisie of de radio. Uit metingen blijkt dat er ongeveer zo’n 35.000 dates per week tot stand komen met alleen de datingsite Lexa. Kun je nagaan hoeveel dates er in totaal zijn! Omdat het zo’n bekende datingsite is, is succes bijna wel te garanderen. Voor iedereen is er wel een match te vinden. Lexa kun je gratis uitproberen en op deze manier bekijken of het iets voor jou is. Lees meer over lexa…Gratis aanmelden

 

Parship als sexdating site

Parship.nl

HBO, Academisch en Universitair opgeleide mensen kunnen zich inschrijven bij Parship.nl. Met duizenden nieuwe inschrijvingen per week is de database enorm en is er dus een grote kans dat er een geschikte date voor jou staat geregistreerd bij Parship.nl. Je kan je gratis aanmelden en profielen benaderen die jou aandacht trekken. Lees meer over Parship…Gratis aanmelden

 

Afweging van een gratis datingsite

Het kiezen van een datingsite kan afhangen van veel factoren. Sommige mensen denken aan het soort persoon dat ze zoeken. Denk hierbij maar aan een speciale datingsite voor mensen die hoger opgeleid zijn. Het kan zelfs nog specifieker. Zo zijn er speciale datingsites voor mensen die alleen opzoek zijn naar mensen met hetzelfde geloof. Christelijke en islamitische datingsites zijn hiervan goeie voorbeelden. Een andere belangrijke factor. Misschien zelfs wel de belangrijkste factor is toch de portemonnee van de mens. Het liefst wilt men een zo goed mogelijke dating service of datingsite voor zo min mogelijk geld. Je raadt het al, gratis datingsites zijn hierop het antwoord. Een gratis datingsite is een online platform waar absoluut niet voor betaald hoeft te worden om gebruik te maken van de functies en services van die datingsite. Maar wat zijn hiervan nu eigenlijk de nadelen? Niet betalen en een liefde vinden, dat is toch appeltje eitje? Ja, echter zijn er een paar aspecten waarvan je geen verwachtingen moet hebben bij een gratis datingsite.

Geen geld betekent weinig service

Veel mensen willen zoveel mogelijk voor geen geld. Wat vaak wordt vergeten is dat het ontwikkelen van zo’n datingsite, het beveiligen en het überhaupt online houden van zo’n website handen vol geld kost. Kijk naar de betaalde datingsite voor hoger opgeleiden Parship. Hier zit een internationaal team achter dat zorgt voor een constante waarborging van kwaliteit. Uiteraard zijn er uitzonderingen op de regel. Maar over het algemeen biedt een gratis datingsite zeer basale en simpele functies. Een profiel, een foto en dat is het. Geen matching algoritme, geen klantenservice die je kunt bellen als het fout gaat. Bovendien is er geen geld voor een team dat controleert op neppe, inactieve of intimiderende profielen.

Gratis kan wel zeker werken

Goed. Een gratis datingsite mag misschien niet altijd up to date zijn en technische hoogstaande functies hebben. Maar voor veel mensen doet het toch veel goed. Zodra iemand er wat meer tijd in stopt in het zoeken naar een geschikte match kan het vaak toch positief uitpakken. Er zijn maandelijks duizenden dates die tot stand komen dankzij zulke gratis datingsites. Dit is voornamelijk onder de mensen die niet zoveel te besteden hebben.

Kijk ook naar Tinder! Een prachtig voorbeeld van een fremium dating app waarbij gewoon zonder te betalen gematcht kan worden. Nu is het concept simpel en zijn mensen die serieus opzoek zijn naar een relatie toch meer opzoek naar wat meer diepgang en vrijheid in het zoeken. Maar het is een geweldige uitkomst voor het vinden van een ‘gratis liefde’.