lexa opzeggen snel en makkelijk

Lexa Opzeggen in 3 minuten

Jij bent hoogstwaarschijnlijk op deze pagina beland omdat jij opzoek bent hoe je makkelijk en snel jouw profiel bij lexa kunt opzeggen. De datingsite maakt het namelijk heel erg moeilijk voor jou zodat jij langer blijft betalen.

Gratis alternatieven proberen!

Is Lexa niet wat je ervan verwacht had? Blijft het maar maandelijks geld afschrijven? Zeg deze dan op door de onderstaande stappen te volgen. Maar wees er ook van bewust dat er hele goeie alternatieven bestaan die je gratis kunt proberen! Bijvoorbeeld Pepper, dit is de leukste en meest actieve datingsite van Nederland en heeft meer dan een miljoen Nederlandse singles in het ledenbestand. Ook Pepper heeft net zoals Lexa het ‘Keurmerk Veilig Daten’. Zo weet je zeker dat er een grondige controle zit op de betrouwbaarheid en eerlijkheid van deze datingsites.

Geen enkele datingsite is natuurlijk echt gratis. Er zijn wel gratis functies, ook bij Lexa, waar iedereen toegang toe heeft. Voor sommige is dit genoeg om de liefde te vinden.

Opzeggen in 4 stappen:

Jij bent ook zeker niet de enige, er wordt namelijk heel veel gezocht hoe je een profiel moet opzeggen. Omdat dit proces niet heel erg duidelijk is weergegeven bij Lexa zelf hebben wij duidelijk gemaakt met nu zowel een video en met afbeeldingen onderaan deze pagina. Heb jij nog suggesties of mist er wat? Laat het onderaan achter in een reactie. Bekijk verder in dit bericht de video hoe jij jouw profiel kan verwijderen bij Lexa. In vier stappen is het opzeggen van jouw dating profiel bij Lexa zo gedaan. Zelfs het compleet verwijderen uit het systeem kan zo gedaan worden.

Uw account verwijderen

Volg de onderstaande 4 stappen om makkelijk en snel van jouw account af te zijn. Het opzeggen en verwijderen is echt een makkelijk proces en

Stap 1

Log in bij je account op Lexa en ga naar “Mijn account” en klik vervolgens op “mijn instellingen”.

stap 1 in het proces van je profiel bij lexa opzeggen

Stap 2

Onderin de pagina die je nu voor je hebt zie je de link: “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier”. Klik hier op.
de tweede stap in het proces om een lexa profiel op te zeggen

Stap 3

*Bij permanent verwijderen: Klik onderaan de pagina op “Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website”
lexa opzeggen stap 4

Stap 4

Vul daar je gebruikersnaam en wachtwoord in en volg de 3 weergegeven stappen om je profiel permanent van Lexa te verwijderen.
stap 5 datingprofiel lexa opzeggen

 

Bevalt Lexa niet – Probeer gratis de volgende datingsites

Iedereen is wel benieuwd waarom jij jouw Lexa profiel wilt opzeggen. Is de site onoverzichtelijk? Zijn er geen potentiële dates? Er zijn zoveel redenen waarom Lexa wel of niet kan werken.

Het blijkt dat Lexa erg vaak wordt opgezegd. Meer dan 1000 mensen zijn per maand ontevreden over deze datingsite en willen Lexa opzeggen. Echter heeft lang niet iedereen een gevonden waar die op gehoopt had.

pepper als alternatief
Pepper
Het blijkt dat ontzettend veel mensen zich wijden aan de datingsite Pepper. Een zeer leuk alternatief voor Lexa. Mensen zijn hier heel pro-actief en niet afwachten. Daarbij heeft Pepper regelmatig leuke dating events waarbij je ook in persoon mensen kunt ontmoeten. Aanmelden kan gratis.

Gratis aanmelden

 

 

parship proberen in plaats van Lexa
Parship
Uit onze statistieken blijkt dat de meeste mensen zich aanmelden bij de datingsite Parship. Deze heeft weer een andere insteek dan Pepper. Het zijn voornamelijk hoger opgeleide mensen die zich hier (gratis) aanmelden. De persoonlijkheidstest staat bekend om zijn nauwkeurigheid en zorgt voor hele goeie matches na het afronden van deze test. Binnen 15 minuten heb je dus echt een serieus aantal personen die je een bericht kunt sturen.

Gratis aanmelden

 

 

Uw lidmaatschap opzeggen

De automatische verlenging van uw lidmaatschap bij Lexa is eenvoudig en snel op te zeggen. Volg het onderstaande stappenplan om uw Lexa account te beëindigen. Misschien wilt u ook wel een ervaring over Lexa delen met andere online daters om hen zo te helpen in een goeie keuze voor een datingsite. Schrijf een recensie over Lexa…

1. Ga naar “Mijn instellingen”
2. Vervolgens klik je op “Mijn membership”
3. Zeg hier uw lidmaatschap op*

*Omwille van technische redenen kan het membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership.

 

Contact gegevens Lexa

Mocht het niet lukken om jouw lexa profiel te verwijderen of op te zeggen? Je kunt altijd contact opnemen met het customercare team van lexa. Zij beantwoorden als het goed is jouw vraag binnen een korte tijd.

Bedrijfsgegevens Lexa:
Meetic
Meetic, BP 109, 92106
Boulogne Cedex, Frankrijk,
Customer Care Team in Nederland: customercare@contact.lexa.nl

Jan Peeterse

jul 12, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland. Je vindt hier...
  Lees meer...

 2. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger opgeleiden, maar tegenwoordig...
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper is een waanzinnig...
  Lees meer...

Reacties - Lexa Opzeggen

200 Reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.