Elitedating

90%

Elitedating noemt zichzelf de datingsite ‘voor vrijgezellen met niveau’. Je kunt hier dus rekenen op leden die hoog zijn opgeleid en een goede carrière hebben. Elitedating is in zo’n 25 landen actief en heeft veel leden. Je kunt er dus vanuit gaan dat het een datingsite van kwaliteit is. Om mensen aan elkaar te matchen maakt de datingsite gebruik van een wiskundig model.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

elitedating datingsite voor hoger opgeleiden in nederland en belgie
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Elitedating scoort een 90%
Klantenbeoordeling:

Doelgroep van de datingsite

De doelgroep is zoals eerder gezegd hoger opgeleiden en de meeste leden zijn boven de dertig jaar. Buiten dat is de datingsite vooral bedoeld voor mensen die hoge eisen stellen aan hun potentiële partner. Als je dus op zoek bent naar iemand die succesvol is en ambitie heeft en jou op dat gebied aanvult, dan zit je bij Elitedating goed. Wat betreft ingeschreven leden is het aantal mannen en vrouwen vrijwel gelijk.

Specificaties

 • Gratis registratie
 • Chatmogelijkheid
 • Dating Keurmerk
 • Cammen
 • App
Meer specificaties

Inschrijfproces

Inschrijven bij Elitedating is gratis. Nadat je je hebt aangemeld met je e-mailadres, moet je een aantal vragen beantwoorden die helpen bij het selecteren van een match. Buiten de logische vragen, zoals of je op zoek bent naar een man of vrouw, worden er ook specifiekere vragen gesteld. Zo wil Elitedating van je weten hoe belangrijk de leeftijd van je partner is en hoeveel waarde je hecht aan opleidingsniveau. Op basis van je antwoorden krijg je uiteindelijk geschikte matches te zien.

Mogelijkheden en functies

Afhankelijk van je lidmaatschap kun je gebruikmaken van verschillende functies van Elitedating. Als gratis lid heb je vanzelfsprekend minder opties. Bij het afsluiten van een betaald lidmaatschap word je Premium lid.

Met een gratis lidmaatschap kun je kennismaken met de datingsite. Je kunt rondkijken om te zien of deze datingsite echt iets voor jou is en als dat niet het geval is, kun je je account altijd weer verwijderen. Na je aanmelding krijg je als gratis lid meteen partnervoorstellen toegestuurd die je kunt bekijken, maar je hebt dan nog niet de mogelijkheid om contact te leggen.

Met een Premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies van Elitedating. Je kunt onbeperkt berichten sturen naar andere leden. Daarnaast kun je zien wie je profiel bekeken heeft. Daarnaast biedt het Premium lidmaatschap ook toegang.

Bezoek Elitedating

Beveiliging persoonsgegevens

Bij Elitedating wordt er veel aan gedaan om ervoor te zorgen dat je niet met een oplichter te maken krijgt. Daarom worden de profielen van alle leden handmatig gecontroleerd, onder meer om te kijken of zij serieus op zoek zijn naar een relatie en niet met andere doeleinden lid zijn geworden. Elitedating biedt daarom ook ID-garantie aan voor Premiumleden. Als je dus aan profiel ziet met ID-garantie, dan weet je zeker dat deze persoon de waarheid spreekt over woonplaats, leeftijd etc.

Wat betreft bescherming persoonsgegevens zit je bij Elitedating ook goed. Er wordt gebruikgemaakt van een SSL-certificaat. Daarnaast zit er een speciale firewall op de website zodat er geen partijen van buitenaf de boel kunnen hacken en zo bij jouw persoonlijke gegevens kunnen.

Alle informatie over de beveiliging van je gegevens kun je terugvinden op de website van Elitedating (linken: www.elitedating.nl/privacy)

Klantenservice Elitedating

Elitedating heeft een uitgebreide Help-pagina waar de veelgestelde vragen te vinden zijn. Die zijn gesorteerd op thema, zodat je niet eerst door een hele lijst moet scrollen om de vraag te vinden waar jij een antwoord op zoekt.

Mocht je hiermee toch niet geholpen zijn, dan kun je alsnog contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via het contactformulier. Er staat ook een adres waar je naar kunt schrijven, maar dat zit in Berlijn, dus waarschijnlijk is het handiger om het per mail te doen.

Een telefoonnummer heeft Elitedating niet, maar je kunt ze wel anno 2017 een fax sturen. Wat dat betreft lijkt het allemaal een beetje ouderwets.

Toch biedt de Help-pagina uitgebreide uitleg en antwoorden op vragen, dus wat dat betreft hebben ze wel iets moois neergezet.

De Elitedating-App

Elitedating heeft ook een app voor haar gebruikers, maar deze is alleen bedoeld voor Premium leden. Als basis lid heb je hier dus niets aan.
De app is gratis te downloaden via Google Play of de App Store. Dat kun je uiteraard wel gewoon doen als basis lid, maar om in te loggen moet je wel een abonnement hebben, aldus Elitedating.
Met de app kun je altijd en overal berichten sturen naar andere singles. Daarnaast heb je ook de optie om gemakkelijk foto’s aan je profiel toe te voegen vanaf je smartphone.

Gratis inschrijven

Het aanmaken van een profiel is dus gratis en je kunt zo dus ook kennis maken met deze datingsite. Mocht het nou niet bevallen en wil je jouw profiel direct weer verwijderen? Lees dan ons stappenplan voor eenvoudig opzeggen.

GRATIS PROBEREN

Kosten voor een lidmaatschap

Je kunt voor minimaal 3 maanden een abonnement afsluiten bij Elitedating. Je betaalt dan €49,90 per maand. Hoe langer je je lidmaatschap laat duren, hoe goedkoper het maandbedrag wordt. Bij 6 maanden betaal je €29,90 en bij 12 maanden €24,90. Het is dus niet de goedkoopste datingsite, maar aangezien je hier te maken hebt met mensen met een goed salaris zal dat ook geen struikelblok zijn.

Let er wel op dat het totaalbedrag in één keer van je rekening wordt geschreven en niet met een maandelijkse transactie.

Hieronder nog even een makkelijk overzicht van de kosten van de verschillende lidmaatschappen:

12 maanden: € 24.90 per maand
6 maanden: € 39.90 per maand
3 maanden: € 64.90 per maand
1 maand: € 109.90 per maand

Betalen kan met:
– Creditcard
– iDEAL
– Betaling via bank overschrijving
– Mr. Cash
– PayPal

Name of Reviewed Item: Elitedating Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2012/12/logo-elite.png Review Author:Review Date:

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Name of Reviewed Item: Elitedating Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2012/12/logo-elite.png Review Author:Review Date:

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Overzichtelijk
 • Klantenservice
 • Ledenbestand

Minpunten

 • Kosten
 • Kleiner dan bv Parship
Jan Peeterse

jul 10, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Name of Reviewed Item: Elitedating Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2012/12/logo-elite.png Review Author:Review Date:

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Match4Me

  Match4Me

  (2 x beoordeeld)

  Match4Me is een leuke actieve datingsite die zich...
  Lees meer...

 3. e-Matching

  e-Matching

  (29 x beoordeeld)

  e-Matching is een datingsite die zich specifiek richt...
  Lees meer...

Reacties - ELITEDATING – Datingervaringen, Kosten en Reviews

19 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.