• Algemeen
 • Gebruik website
 • Profielen
 • Kosten
 • Succes
lexa datingsite voor iedereen

Lexa

Lexa is de grootste en waarschijnlijk ook bekendste datingsite van Nederland. Het datingplatform bestaat al ruim tien jaar en richt zich op singles die op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Lexa heeft het keurmerk ‘veilig daten’, waardoor je kunt rekenen op transparantie en klantvriendelijkheid.

Gratis Lexa proberen
 

Doelgroep van Lexa

Een van de redenen dat Lexa zo groot is geworden, is dat de datingwebsite zich niet richt op één specifieke doelgroep. Hierdoor kan iedereen die op zoek is naar een relatie zich aanmelden voor online dating. Nadat je je hebt geregistreerd kun je zelf aangeven waaraan jouw ideale partner of date moet voldoen. Door de diversiteit hebben veel mensen goede ervaringen deze datingsite.

Inschrijfproces – profiel aanmaken

Inschrijven bij Lexa is heel gemakkelijk en ook nog eens voordelig. Je mag de eerste 24 uur namelijk gratis rondkijken op de website en daarna hoef je pas te besluiten of je een betaald lidmaatschap wilt afsluiten.
Je kunt je meteen op de homepage van Lexa aanmelden. Je voert je gegevens in, geeft aan wat je wensen zijn op het gebied van daten en daarna kun je vrijwel meteen profielen van andere gebruikers gaan bekijken.

Mogelijkheden en functies

Je kunt op de datingsite verschillende dingen doen, maar je bent beperkt als je geen betaald lidmaatschap hebt. Heb je dat wel, dan kun je andere gebruikers berichten sturen, flirten, chatten en afspreken.
Afhankelijk van het lidmaatschap dat je afsluit, kun je je opties op de datingsite verder uitbreiden.

Gratis Lexa proberen
 

Beveiliging persoonsgegevens en profiel

Zoals eerder gezegd heeft Lexa het keurmerk ‘veilig daten’. Dit houdt onder meer in dat er transparantie is over lidmaatschap en kosten, dat er klantvriendelijke voorwaarden zijn en dat er een felle beleidsvoering is tegen oplichting.
Online betalingen worden beschermd. Je gegevens komen dus niet op straat te liggen als je een betaald lidmaatschap afsluit bij Lexa. Je verbinding wordt ook beveiligd met een SSL Certificaat. Dit zorgt ervoor dat andere partijen jouw gegevens niet via Lexa kunnen onderscheppen.

Buiten de beveiliging van jouw gegevens, is Lexa ook heel duidelijk over veilig daten. Zo geven ze tips over hoe je een nep-account kunt herkennen en je kunt er allerlei informatie vinden over veilig daten. Een belangrijke tip is bijvoorbeeld dat je nooit je persoonlijke gegevens aan iemand moet geven, hoe leuk je diegene ook vindt.

Kosten voor gebruik Lexa

Inschrijven bij Lexa is gratis. Het moment waarop je je inschrijft kun je ook nog eens handig plannen, want Lexa heeft regelmatig acties. Zo is de datingsite soms voor nieuwe leden drie dagen lang gratis te gebruiken.
Als je net een account hebt aangemaakt en nog geen Full Membership hebt, kun je berichten ontvangen van andere leden, maar je kunt daar dan nog niet op reageren. Voor veel mensen is het daarom een logische stap om meteen een betaald lidmaatschap af te sluiten, zodat je meteen contact op kunt nemen met anderen.
De kosten voor je lidmaatschap hangen af van hoe lang je lid wilt worden van Lexa en of je daarna je account nog wilt uitbreiden naar Control of Premium. Verderop leggen we uit wat dat inhoudt.
Je kunt bij Lexa kiezen voor een membership van een maand, drie maanden of zes maanden. Natuurlijk geldt hierbij dat hoe langer je lid wordt, hoe minder je per maand hoeft te betalen. Bij een lidmaatschap van een half jaar betaal je slechts 9,95 per maand.

Daarnaast kun je je Full Membership nog aanvullen met Control of Premium. In beide gevallen krijg je extra opties bij je account, maar die verschillen wel van elkaar. Bij Control kun je bijvoorbeeld om leesbevestigingen vragen of kiezen wie er wel of niet contact met je op kan nemen.

Met Premium kun je leden met een gratis membership wel op jouw berichten laten reageren en je kunt als eerste worden voorgesteld aan nieuwe members. Kijk voor alle voordelen van Control en Premium op de website van Lexa. Voor het gemak hebben we hieronder even een kostenoverzicht afgebeeld:

€9.99 per maand voor een lidmaatschap van 6 maanden
€12.99 per maand voor een lidmaatschap van 3 maanden
€24.99 per maand voor een lidmaatschap van 1 maand

Klantenservice Lexa

Lexa doet veel goed te communiceren met haar klanten. Zo is er een Contact Care Team dat altijd voor je klaar staat als je vragen hebt. Die vragen worden doorgaans binnen 48 uur beantwoord.
Verder kun je ze via de volgende gegevens bereiken:

Lexa.nl / Meetic Netherlands B.V.
Postbus 10813
1001 EV Amsterdam
Nederland
KVK: 58845895

Telefoonnummer: 020-5203880 (alleen bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur)
E-mail klantenservice: customercare@contact.lexa.nl

Heb jij al een profiel bij Lexa maar wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Of zelfs jouw profiel verwijderen? Wij kwamen erachter dat dit niet zo makkelijk was. Bekijk daarom onze Lexa opzeegen video en zie stap voor stap hoe jij binnen 3 minuten klaar kunt zijn met opzeggen en verwijderen.

Lexa App en mobiel gebruik

Naast de veelgebruikte website is er ook een dating app. Deze werkt in principe gewoon hetzelfde als de website, maar je kunt hiermee overal waar je wilt op zoek naar een date. Je hoeft hem alleen maar te downloaden in de Appstore en in te loggen.
Natuurlijk kun je via je smartphone ook gewoon gebruikmaken van de website. Die is mooi aangepast aan het kleinere beeldscherm en werkt precies zoals via je laptop, tablet of computer.

Overige informatie

De laatste jaren is Lexa zich veel meer gaan richten op het fysieke daten. Ze moedigen mensen aan om ook echt over te gaan op het maken van een afspraak met iemand die ze online hebben ontmoet. en is zich de laatste jaren buiten het online daten, ook aan het verplaatsen naar het offline daten. Zo organiseert de website regelmatig middagen waarop leden elkaar kunnen ontmoeten. Dit is vooral leuk als je het spannend vindt om één op één met iemand af te spreken.

Gratis aanmelden

Ervaringen Lexa

Dagelijks krijgen wij nieuwe ervaringen binnen over het gebruik van de datingsite. Wij stellen het ook zeer op prijs als u uw ervaring met deze datingsite kan achterlaten. Of het nu positieve of negatieve eigenschappen zijn, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat de gebruiker de beste keuze kan maken op basis van echte ervaringen.

VN:F [1.9.22_1171]
Profielen
Kosten
Betrouwbaarheid
Gebruik website
Rating: 2.6/5 (14 votes cast)
Lexa Online dating | Ervaringen Kosten en Reviews, 3.5 out of 5 based on 8 ratings

70 Responses to “Lexa Online dating | Ervaringen Kosten en Reviews”

 1. Na al die reclames op tv gehoord te hebben en op internet overal die reclame te hebben zien staan heb ik maar eens een poging gedaan om mijn single bestaan te gaan veranderen met jaja… online dating! Ik heb mij gratis ingeschreven bij Lexa en ben maar meteen betaald lid geworden. Als ik het doe dan doe ik het goed. Het valt me op dat de verhouding van man / vrouw goed verdeeld is. Ik word dus niet overspoeld door reacties van mannen omdat er zo weinig vrouwen staan aangemeld bij deze datingsite. Dus even verder op de inhoud:
  De website is goed in gebruik. Ik hoef niet uren te zoeken naar bepaalde functies of iets dergelijks. Je kan makkelijk je online dating profiel bewerken naar je eigen wensen. De automatische matches die worden gemaakt op basis van zo’n persoonlijkheidstest zijn oké maar ik prefereer toch zelf mijn eigen keuzes die ik gemaakt heb.

  De dates in het echte leven:
  Ja ja ik ben inmiddels als zo’n 4 maanden aan het online daten en heb nu 6 dates gehad. Sommige waren puur om te flirten maar de laatste man was erg bijzonder. Met deze man ben ik nu al een maand aan het daten en als het aan mij ligt gaat het nog heel lang door… ben dus erg tevreden over de service over Lexa.
  Een minpuntje kan zijn dat je er voor moet betalen, maar waar moet je tegenwoordig niet voor betalen. Het hoort erbij!

  Succes mensen.

  Groetjes,

  Anne uit Utrecht.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.8/5 (5 votes cast)
 2. Na weer eens betaald lid te zijn geweest,heb ik nu m,n buik er wel vol van. Als gratis lid wordt je overspoelt met mailtjes ,(die je dus niet kan lezen).Ik had m,n profiel nog niet koud erop staan(zonder beschrijving en foto)en ik was al favoriet bij diverse dames .Anders wordt het als je hebt betaald ,dan is de interresse ineens verdwenen.Er staan ook veel profielen die niet meer gebruikt worden,volgens mij hebben die personen al een relatie ondertussen en vergeten hun profiel te verwijderen.Voor mij geen Lexa meer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.5/5 (4 votes cast)
 3. Hee maak gebruik van die actie! Nu kun je kijken of het lidmaatschap het geld daadwerkelijk waard is voor deze online dating site… heb mij gisteravond aangemeld en vandaag een beetje lopen chatten en mailen met wat andere mensen. Heb nu al 2 verschillende dates gepland met mensen. Ik ben erg benieuwd hoe die gaan verlopen 🙂
  Ik laat het binnenkort wel weten hier! Dankje voor het op de hoogte stellen van de actie van Lexa!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 4. Nou ben ik wel heel beniewud naar de ervaringen die jullie met Lexa hebben. Ik heb me net aangemeld maar ben bang dat ik mijn geld beter had kunnen besteden. Op xxx heb ik een review geplaatst. Misschien reageert iemand hier of daar…. Is Lexa.nl Betrouwbaar?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 5. Anneliza

  @ Linda Van alle datingsites die ik heb geprobeerd was Lexa wel een van de betere. Via lexa heb ik een hoop gedate en toevallig ook mijn huidige man leren kennen. Prima datingsite waar ik niks op aan te merken heb.
  groet,

  Anneliza

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.2/5 (5 votes cast)
 6. Hallo,
  Ik ben het eens met de dame die boven mij heeft gereageerd. Via lexa heb ik een hoop dates gemaakt en voor zover wat het een gratis datingsite voor mij. Al ben ik nu wel een betalend lid wat de vruchten voor mij nu afwerpt. Inmiddels ben ik al wel in een relatie met een hele leuke vrouw 🙂 Afgestudeerd, en gepassioneerd in reizen. Deze kwam toevallig uit de automatische match van Lexa 🙂 PRima datingsite voor mij!

  GROET
  JOHAN

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.7/5 (3 votes cast)
 7. Ik snap niet hoe mensen kunnen klagen? Ik ben alleen zelf niet voor het gratis daten gegaan, ik wil meteen het onderste uit de kan halen en alle mogelijkheden hebben bij zo’n datingsite. Na een half jaar een paar echt leuke dates te hebben gehad met mooie, inspirerende vrouwen heb ik nu al een jaar lang een vriendin die echt licht in mijn leven heeft gebracht. Mensen die zo klagen heb ik altijd het idee dat het hun gewoon niet lukt en dit ze frustreert en daarom maar gaan klagen. Niks mis mee lexa, gewoon lekker proberen!
  Groet,
  Arnel

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
 8. Lotte

  Lexa geprobeerd Met 24 uur gratis profiel, beviel me wel, nu Maar zien Wat er Gaat komen! Ik Laat het weten!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 9. Ben nu al 4 maanden aangemeld bij de datingsite Lexa. Ben begonnen met een gratis profiel en heb uiteindelijk maar een betaald dating profiel genomen, waar ik toch wel de vruchten van heb geplukt! Veel dates gehad, veel blauwtjes opgelopen maar na lang genoeg geprobeerd te hebben heb ik toch denk ik wel mijn droomvrouw gevonden. Het is nog maar voor een maandje maar ik ben tot over m’n oren verliefd! Super werkte het voor mij Lexa!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 10. De beste datingsite zal ik het niet durven noemen maar Lexa heeft toch wel aardig goed voor mij geholpen. In 3 maanden 6 dates gehad met hele leuke vrouwen. Met een van die dames ga ik nu een 3e date doen wie weet betekent het wel wat voor mijn liefde leven 🙂
  Gr,

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 11. Net de 3 dagen gratis Lexa uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over al de mogelijkheden die het biedt. Al snel, omdat de duur beperkt was, contacten gelegd met een aantal vrouwen waarvan er wellicht 3 wel op een date willen. Gaat snel dus, zeker omdat meer mensen nu gratis zo’n datingsite uitproberen is het extra actief.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
 12. Ik heb nu ook 3 dagen gratis Lexa geprobeerd, moet zeggen in het begin was ik nog niet helemaal tevreden maar nu ben ik helemaal om. Ideale datingsite en heb nu al 1 leuke man ontmoet waarmee ik komend weekend mee uit eten ga. Voor mij was het een prima gratis datingsite en ben nu wel betaald lid ( alhoewel wacht ik eerst even mijn weekend date af, misschien klikt het wel meteen)
  Groetjes,XX
  Janin

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
 13. Al 35 jaar, sinds 4 jaar vrijgezel en heb nog nooit aan online dating gedaan. Nu maar eens na zoveel reclame gezien en gehoord te hebben de online dating wereld uitgeprobeerd bij Lexa. De site werkte prima en had wel contact maar ik hou het wel bij de tennisclub ofzo, internet is niet voor mij weggelegd.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 14. Lexa blijft (ook na beeindiging lidmaatschap) maandelijks geld van je rekening afschrijven.
  Reageren niet op emails / storten het geld niet terug.
  Je moet ze blokkeren om er vanaf te komen.
  NOOIT JE BANKGEGEVENS AAN LEXA GEVEN !!!

  DIEFSTAL

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 15. menno van der lijn

  De positieve reacties liggen er wel erg dik boven op. (En die enkele reactie van Henk onderaan verandert daar niet zo veel aan.) Is dit een site voor vergelijkend warenonderzoek? Als ik de sites bij langs ga is er geen enkele waar iets negatiefs over valt te vertellen. Bij lexa proberen ze zoveel mogelijk geld van mij te krijgen en hier komen ze me vertellen dat lexa de absolute topper is qua dating. Maar goed, net als die andere datingsites dus. Je vraagt je af waarom er nog singles rondlopen in Nederland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
 16. Lexa Oplichters !!!!!!!

  Als je voor 1 maand lid wordt en dus je bankgegevens geeft, blijft Lexa tot in het einde der dagen geld van je rekening afschrijven.
  NOOIT maar dan ook NOOIT betalend lid van Lexa worden, het zijn oplichters.
  Tros opgelicht doe er iets aan.
  Op mails wordt niet gereageerd, ook storten ze je geld niet terug het zijn dieven.
  Helaas ben ik niet de enige, las veel gelijksoortige recensies op internet, helaas te laat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 17. Heb me laatst gratis ingeschreven en geen lid geworden kreeg ook zoveel profielen van mannen binnen en vroeg me af of het wel allemaal mannen zijn die nog iemand zoeken.
  Nu ik al deze berichten lees heb ik wel heel veel twijfels weet niet of het wel de moeitewaard is.
  Want als je niet op kunt zeggen ben je toch veel geld kwijt en dat wil toch niemand.
  Het is me wel gelukt om mijn profiel van de site te halen.
  Dus waar blijven die betrouwbare sites nu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 18. Marieke_42

  Heb me ingeschreven op Lexa.nl, heb veel berichten, maar doordat ik geen member ben, omdat ik het simpelweg raar vind om voor daten te moeten gaan betalen, Lexa maakt gebruik van onze eigen foto’s en het enigste dat hun daadwerkelijk zelf geven is een zogenaamd gratis inschrijf profiel, en het gebruik van een server, om vervolgens geld te vragen om je persoonlijke mailtjes te kunnen bekijken , laat staan beantwoorden. dit vind ik geen fair use policy, Had gehoopt om eerst een paar dagen te kunnen voorproeven, voordat ik een member word.
  Naar aanleiding van de recenties hier boven zie ik af van deze site, sorry hiervoor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 19. Janneke van den Broek

  In eerste instantie prima site, tot dat er geld van mijn rekening ongevraagd werd afgehaald . Schandalig gewoon, dus rekening moeten blokkeren want terug krijgen kan je vergeten . Mij zie je hier niet meer!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 20. Wouter

  Dag @Elske. Probeer eens O K C u p id. Eeen hele normale leuke site waar het totaal niet belangrijk is om betaald lid te zijn

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 21. Begin niet aan Lexa, zodra ze je rekening nummer hebben, ben je verloren en kom je er heel moeilijk weer vanaf. Ook als je betalingen stop zet en opzegt, blijven ze geld afschrijven.

  Dit zou je niet verwachten van 1 van de grootste datingsites. Maar doe jezelf een lol en blijf hier ver vandaan. Dat bespaart je een hoop ellende. Geef ze nooit je betalings gegevens!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
 22. Nou, of Lexa een goede of slechte datingsite is kan ik nu nog niet zeggen (ik ben nog geen week lid). Maar het maandelijks afschrijven!!!! Mensen moeten eens leren lezen voor ze ergens op klikken of een contract aangaan. Ja, heel goed, een contract! Wat dus betekent, dat Lexa iedere maand tot het einde der dagen geld van jouw rekening mag afschrijven. Maar als je goed had gelezen, kun je in de rechter kolom bij de betaling een vinkje uitzetten dat je geen automatische verlenging wilt krijgen. Dus met andere woorden lees voor je ergens mee instemt! Ik moet er wel nog bij zeggen, dat de positie waar dit stukje staat onlogisch is en de kleur zeer onduidelijk is. Wel vind ik dat dit geen excuus voor de gebruiker is. Daar ook diverse malen voor mij werd aangegeven, dat ik het verlengen van mijn abonnement via het profiel kon uitzetten. En wordt het vervolgens toch nog van jouw rekening afgeschreven, kun je het via een terugvordering van jouw eigen bank terug halen. Zou het alleen jammer vinden, als ik op deze site ook weer een blauwtje zou lopen.
  Groetjes Danny.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 23. Wat erger is, is dat je betaald voor een full membership, een bericht verstuurd, maar dat de vrouw waaraan je het bericht verstuurd het niet kan openen tenzij ze ook een full membership heeft. Verder staat nergens op de fotopagina wie een full member is en wie niet.
  Met andere woorden, je betaald, maar je berichten zijn niet meestal te lezen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
 24. Oh ja, ze adviseren je dan om nog even een premium membership te nemen a raison van €9,99 p/m. Dan kunnen alle ontvangsters je email lezen en beantwoorden. Nee dus lexa, ik will mijn ‘full membership’ bedrag terg hebben

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 25. Sofie V. Peteren

  Ik kan niet begrijpen waarom de mensen hiervoor mij zulke negatieve recensies over deze datingsite hebben achtergelaten. Naar mijn mening is Lexa een datingsite die hartstikke prima werkt. Wellicht hebben jullie geen foto bij jullie profiel of iets dergelijks? Ik neem nooit contact op mensen met incomplete profielen!

  Het fijne van Lexa is, vind ik,dat de datingsite zo ontzettend bekend is. Er zijn zoveel vrouwen en mannen hier aangemeld dat het naar mijn idee wel een eerlijke verdeling is en waarbij mannen en vrouwen evenveel kans hebben op een leuke date. Bij veel datingsites zie je namelijk veel te veel mannen, dat het bijna vechten om een dame wordt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
 26. Prima, niks op aan te merken. Let er wel op dat je het tijdig opzegt. Ik heb nog 2 maanden doorbetaald nadat ik mijn relatie via lexa had gevonden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
 27. Saai teveel niet actieve profielen, gratis membership, onvolledig ingevulde profielen of buitenlandse vrouwen. Tip wacht een paar dagen nadat ze een aanbieding doen om betalend lid te worden dan komt er nog een aanbieding met korting.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 28. Marianne

  Na een reclame gehoord te hebben toch maar eens aangemeld, maar gratis volgens Lexa is toch echt iets anders dan gratis in mijn woordenboek.
  Dus, aangewakkerd door nieuwsgierigheid, toch maar betaald lid geworden.
  Helaas naast de button aangeklikt te hebben voor het abonnement dat ik wenste, bleek er door lexa zelf ook iets aangeklikt te zijn…..dus nu met een duur abonnement opgescheept en ergens bellen of mailen naar lexa…..niet te bekennen…..
  Nog geen date gehad en er nu al helemaal klaar mee!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 29. Marianne, via de help functie onderaan de pagina kun je met lexa in contact komen.
  Veel mails naar ze gestuurd maar je krijgt standaard antwoorden van ze.
  Ze boden wel hun excuus aan voor de vele fake profielen.
  Ik had een leuke foto en tekst en kreeg veel bezoeken.
  Maar het is kijken en niet kopen.
  Soms lukte een chat of bericht wel maar de meesten reageren niet of nauwelijks.
  Het lijkt wel alsof iedereen een fake profiel heeft.
  Dat schiet niet op en ik ben er maar mee opgehouden.
  Het slechte nieuws is dat als je de ervaringen van andere dating sites leest ze vrijwel allemaal hetzelfde probleem hebben.
  Jammer want het is toch de bedoeling dat je elkaar vindt.
  Ja, dat is mijn bedoeling maar niet van hun.
  Hoe sneller ik iemand vind hoe slechter voor lexa en de andere date sites want dan verleng je je abonnement niet.
  Geld! Daar gaat het ze om. Dus veel onduidelijkheid en fake profielen om het contact te ontmoedigen en je opnieuw een nieuwe lidmaatschap periode gaat betalen.
  Wat nu? Toch maar weer de kroeg in voor een leuke ontmoeting? Kost weer een hoop drankjes 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 30. Ik heb me aangemeld bij lexa, 3 dagen gratis. Ik had veel bezoekers, wil ik net gaan betalen krijg ik een mail dat mijn account gedeactiveerd is omdat de informatie die ik gegegevn heb niet zal kloppen met de werkelijkheid. Ik ben me van geen kwaad bewust en heb een mail gestuurd om een antwoord wat er mis was met mijn profiel.
  Ik snap er niets van. Ik hoop op een antwoord.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 31. Let op bij het afsluiten van een contract voor een bepaalde periode dat je op tijd, dus ruimschoots van te voren, je contract stopzet, anders blijven ze geld van je rekening afschrijven. Ze gaan er gewoonweg van uit dat je automatisch doorgaat.
  Het is mij dus overkomen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 32. Heb me ingeschreven op lexa en er vallen me een paar dingen op . In het begin ben je ” hot ” maar dat verdwijnt al snel . Ook valt het me op dat van alle aangeschreven vrouwen ( ongeveer 30) er maar 1 de moeite neemt om een geen interesse berichtje terug te schrijven . . De vrouwen die je in je favorieten plaatst kunnen dit zien maar er is er geen een die jou profiel dan leest??? beetje raar aangezien vrouwen van nature nieuwsgierig zijn .
  volgens mij zijn al een hoop vrouwen voorzien en reageren gewoon niet……

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 33. Leuk, al die berichten die je schrijft aan vrouwen en waarvan er niet een de moeite neemt om te reageren of ook maar op je profiel te kijken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 34. Wat jammer dat ik hier al die negatieve voorbij zie komen terwijl ik juist wel een positieve ervaring heb mogen hebben. Het duurde bij mij zo’n 2 maanden voordat ik met verschillende mannen heb gedate. Echt een liefde is er niet uitgekomen maar ik weet wel wat ik nu niet wil en wat wel. In mijn ogen gewoon een datingsite die zijn zoals ie moet zijn. Leuke community, en veel leuke mensen. Goed zoeken moet wel maar dat is altijd al zo geweest toch??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 35. Wat een waardeloze site vind ik lexa. Ik heb er een half jaar naar allemaal suffe profielen zitten kijken, heel veel nepprofielen die nooit geen antwoord geven. Veel buitenlandse vrouwen die altijd 36 jaar zijn, niet dat ze iets willen maar dat zijn personeelsleden van lexa om je lekker warm te houden. Alle teksten die je schrijft worden gecontroleerd, KGB is er niets bij want ze lezen alles mee.
  Zeer af te raden dus en ik vind het gewoon oplichting

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 36. Lexa wekt de indruk een nederlandse dating-site te zijn. Dat is dus niet zo. Ik ben nu bijna 6 maanden betaald lid en krijg heel veel reacties op mijn profiel uit Spanje, Frankrijk, Zweden, Engeland. Daar kan ik dus helemaal niets mee. Kennelijk is het bestand van Lexa gekoppeld aan bestanden van buitenlandse dating-sites. Ik vind dit misleiding. Voor mij daarom geen Lexa meer!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 37. Lexa is letterlijk oplichting! Ten eerste is het een hele irritante datingsite en heb ik er dan ook geen succes kunnen boeken. Afgezien daarvan is het een regel rechte ramp om je account op te zeggen. Je denkt je account te hebben opgezegd maar vervolgens blijft Lexa doodleuk nog maanden geld van je afschrijven. Een onmogelijk ingewikkelde procedure om uiteindelijk af te zijn van het geld af troggelen!!! Meld je dus vooral niet aan is mijn advies!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 38. Kan alleen maar zeggen zou zeker niet betalen heb te laat begrepen dat ze elke maand geld van je af halen of je nu een “zogenaamd” 1 maand lid bent of what ever . Vindt het ook heel vreemd heb ze hiervoor geen toestemming gegeven en als dat zo wel is staat het er wel heel erg onduidelijk dus mensen NIET BETALEN ….OPLICHTERS !!!

  Heb ze nu moeten laten blokkeren gewoon belachelijk!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 39. Lexa is gratis inschrijven en dat is ook het enige dat gratis is, voor de rest kan je er niks mee. Je kunt geen berichten lezen en niet zien wie je een flirt stuurt. Maar je krijgt wel elke keer e-mail toegestuurd van lexa met allerlei mensen die in je geinteresseerd zijn en je flirts sturen, zodra je doorklikt kom je netjes op de pagina waar je moet betalen!!! Als je lid bent kun je berichten sturen, maar als diegene toevallig gratis lid is, kan je wederom niets!!! Alleen als je premium lid wordt, kan je berichten sturen en ook zorgen dat anderen die kunnen lezen en beantwoorden. En je wil niet weten wat dat allemaal kost een gewoon lidmaatschap is al 20 euro p.m. En denk maar niet dat je op je pagina kunt neerzetten dat je gratis lid bent en niet kunt antwoorden, dat wordt meteen verwijderd. Het zijn gewoon een stelletje geldwolven, blijf hier maar heel ver bij weg.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 40. WYSIWYG

  Is wel duidelijk dat bij deze zogenaamde reviewsite er veel Lexa leden zijn met positieve ervaringen. Daar klopt niets van.

  Als je gratis lid bent, stroomt je mailbox over. Zodra je betaald hebt, is het afgelopen.

  Lexa probeert op een heel vervelende manier geld uit je zak te troggelen.

  Veel buitenlandse vrouwen en heel vaak geen reactie.

  Kortom: je kunt je geld beter ergens anders aan besteden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 41. Hallo
  Ik heb mij verleden maand opgegeven voor 1 maand member te zijn. Nu dat de maand om is ben ik nog steeds aangemeld!!!!

  Ik heb duidelijk aangegeven en gedaan wat ik moest doen om van deze site af te gaan!

  Ik wil niet dat er automatische afboekingen worden gedaan !
  STOP!!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 42. Esther

  Desondanks schriftelijke bevestiging is mijn opzegging genegeerd en opnieuw geld afgeschreven.
  Het verwijderen van account lukt niet omdat bij stap 1/3 opnieuw email en wachtwoord moet worden ingevoerd en hun computerprogramma kennelijk dusdanig is afgestemd dat het jou onmogelijk wordt gemaakt je account te verwijderen want hun mantra: sorry, ingevoerde email– of wachtwoord werd niet herkend.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 43. Gerard Pl

  Mensen. Luister aub niet teveel naar mensen die niet in staat zijn om hun account op te zeggen. Er staat nota bene een filmpje hierboven hoe je je account kunt verwijderen. Anders gewoon even die bril opzetten zodat de kleine letters gelezen kunnen worden. Lexa is gewoon een prima datingsite en wordt verbeterd met de dag. Ideaal om, in mijn geval, een leuke vrouw te vinden. Geen probleem. Aanmelden is gratis en zoals nu is er ook een actie met 3 dagen gratis. Pluk hier de vruchten van en ervaar het aub compleet.
  Niet te veel letten op die negatieve mensen. Zij hebben geen geduld en verwachten een relatie binnen een dag. Een datingsite is immers een HULPmiddel, geen datingdokter oid.

  gr
  Gerard

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 44. WAARSCHUWING! Voor mensen die lid willen worden. Doe het dus NIET!
  Vanaf het moment dat ik lid was kon ik de helft van mijn profiel niet meer invullen of bewerken. Dit lag niet aan mijn telefoon en computer want een vriend had ook lexa en als ik op zijn telefoon inlogde kon het ook niet. Na wat mailtjes was het antwoord van lexa dat ze geen fout konden constateren en er niks aan werd gedaan. Nadat de tijd verstreken was en mijn abbonement maandelijks opzegbaar was heb ik deze opgezegd waarna ik een bevestigingsmail heb ontvangen en dus die maand en de volgende nog moest betalen (naar afspraak) maar helaas bleef lexa de maanden erna nog gewoon geld afschrijven van mijn rekening waardoor ik de bank het geld heb terug moeten laten boeken en de automatische incasso van lexa heb moeten laten blokeren.
  Trap er niet in!!! Hoop ellende!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 45. Luister nu aub niet teveel naar Eric. Ja natuurlijk is het lastig om je profiel op te zeggen maar als je het instructie filmpje hier op de website bekijkt valt het allemaal best wel mee. Los daarvan heeft lexa mij ook nog een hele leuke man opgeleverd. Dus luister niet alleen naar de negatieve verhalen maar zeker naar de positieve want online dating brengt heel veel moois.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 46. Een jaar of war geleden heb ik me hier ingeschreven. Maar weet het wachtwoord en de email niet meer. Maar ondanks dat er geen gebruik van gemaakt word. Word er wel iedere maand geld van me rekening gehaald!!
  Wat kan je hier aan doen??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 47. Lexa.nl is hele slechte dating site. Meeste profielen zijn niet actief en op je berichten of likes wordt niet gereageerd. Er wordt maar 1 procent van je berichten beantwoord.
  Heb een date via Lexa.nl gehad in een maand intensief schrijven. De date zelf was waardeloos. Ik had eenmalig lidmaatschap (niet doorlopend). Gisteren heb ik het lidmaatschap stopgezet/ geschorst op Lexa.nl en wat zie ik nu? Ze willen geld van mijn rekening voor een maand weer afschrijven. NOOIT Lexa.nl. Het is een oplichterij. Nooit zo een slechte datingsite gezien. Berichtensysteem is waardeloos, er zit namelijk geen hiërarchie namelijk in.

  Ik had

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 48. Ik heb ook maar eens geprobeerd om mijn singel status om te buigen door middel van online dating. Ben via de vele reclame bij Lexa uit gekomen. Eerst als zuinige Hollander zo gratis verzie geprobeerd maar toch vrij kort daarna naar een betaalde verzie gegaan. Ik heb het nu 4 maanden het geprobeerd en heb zo juist het opgezegd. Rede; gewoon geen dates gevonden laat staan flirts gehad. Nee dit lijkt meer op oer Hollandse geldklopperij. Erg jammer dus.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 49. Wat een ongelooflijke piep site!! Lid worden is geen probleem maar je membership opzeggen is niet geheel toegankelijk zeg maar!!! na een uur eindelijk profiel definitief verwijderd…en maar afwachten of de betalingen stoppen. Zeer onduidelijk allemaal!! En dan zeg ik nog niets over hoe de site op je mobiel werkt! in het kort zeer ontevreden over de site!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 50. Tja, prima site.
  Ik ben nu een paar jaar lid geweest ZONDER betaling.. en niet gekeken tot gister… Sinds vandaag dus betaald voor een echt account en ziet er allemaal gelikt uit zonder robots

  er waren 7 vrouwen die me hadden toegoevoegd in favorieten..
  Dit betekent dus dat je niet wordt genaaid met valse/neppe spam berichten door niet bestaande accounten om je over te halen! Ik zie er oke uit maar ben geen brad pitt. ik ben 28 jaar

  Dit vind ik al HEEL wat voor een datingsite… het is echt en eerlijk. Ik zie geen nep profielen van dames waar de fotos van youtube afbeeldingen komen zoals veel andere datingsites!!!
  Dus ik geef 5 ster omdat het eerlijk is en

  En je wordt niet genaaid door betaling. Als je betaald moet je zorgen dat je automatisch incasso uit ZET op de site..
  Hoe dom kan je zijn als je dat niet leest als je lid wordt

  Ik ga lekker verder kijken en die dates zullen we weer een keer komen 🙂 heb onderhand een stuk of 30 dates gehad de afgelopen jaren… komt wel weer goed

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 51. Wat een oplichterij is dit zeg, wil je opzeggen (17-2) dan staat er dat de volgende betaling is behandeling is, terwijl er op 26-1 een betaling is gedaan. Nu kan ik dus 24h niet opzeggen. Benieuwd wat er morgen staat, wellicht is dan de behandeling van 18-2 bezig.
  Mensen trap niet in deze onzi!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 52. Lexa heeft nooit genoeg !!!.
  Na een betaald abonnement wordt je bestookt met reclame en functies die je alleen maar kunt gebruiken als je bijbetaald. Vervolgens zijn er in het begin zeer aantrekkelijke contacten die je aanspreken en mailen.
  Na even zijn deze weer weg. (lexa medewerk(st)er??
  Kortom Wees gewaarschuwd!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 53. Meneer H

  Je hoort veel reclames over lexa voorbij komen op televisie. Kan iemand mij vertellen of ze deze beloften ook daadwerkelijk waarmaken? Ik zie vaak genoeg voorbij komen dat datingsites de boel bedriegen en je maandenlang geld afschrijven.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 54. justmyself

  Lexa klinkt allemaal geweldig leuk zoals het word uitvergroot in de media. Na 3 jaar lid te zijn geweest ben ik nu wel een beetje klaar met dat online daten. Ik heb wel dates gehad maar daar kwam niets uit. Voor de rest vind ik de dames ronduit fatsoenloos doen(niet allemaal maar er zitten een hoop mannenhaters?!??) tussen.
  Ik word in het dagelijks leven in elk geval vriendelijker behandelt/benadert dan op lexa het geval is.. blijkbaar is het persé bij sommige dames een harde eis een zeer goed uitziend(liefst uiterlijk van een model) te hebben want heb je dan is een leuk praatje maken zelfs een onmogelijke opgave op dat lexa. Kortom naar mijn idee teveel overschatte vrouwen die daarop staan zoekende naar mr perfection! Wij mannen zijn ook kieskeurig qua keuze van vrouwen dat klopt maar vrouwen slaan daar echt in door! Lexa is alleen dus aanrader als je een fotomodel uiterlijk hebt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 55. Olivier

  Ik ben het met je eens dat het veelal om het uiterlijk gaat tegenwoordig. Kijk maar naar een dating app zoals Tinder. Ongelofelijk hoe snel en wat voor vleeskeuring dat is. Nee doe mij maar lekker een ‘oudewetse’ datingsite zoals lexa. Ik ben pas een half jaar lid maar heb al wel wat leuke vrouwen mogen ontmoeten en ik ben echt geen fotomodel hoor!

  De dating app van Lexa is ook een leuke bijkomstigheid 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 56. Een goede spreukgebruiker arts otutu, sterven terug Bracht Mijn ex-man. Mijn naam is jenifer smith uit USA. Vorig jaar, 24 augustus 2015, stelde Mijn ex-man naar me Toen we beiden Gepland for the bruiloft trouwen. Onze bruiloft was OM 27 september te Houden. We Hadden Een klein misverstand en HIJ Liet me for an andere dame. Ik Bijna zelfmoord gepleegd; Ik wist Niet DAT ER was hoepel Voor mij, Een vriend van mij Zou Altijd Adviseren me hoopvol te are En dat HIJ op Een dag terug Zal Komen naar mij, Soms ga ik naar Zijn huis OM zoom te smeken, wil HIJ echt terug te Komen naar mij betekent Veel Voor mij en ik hou van de zoom Zo Veel en HIJ Zal me vragen OM zoom ontmoet roest te Laten en ik Zou nooit meer naar Zijn huis te Komen. Ik VOND Het echt Moeilijk OM verliefd te Worden voldaan Een andere man, maanden voorbij en ik wachtte geduldig for zoom OM terug te Komen naar mij, Maar in mijn hart was ik nog rossen deur Een hel, is er Een groot gat in Mijn hart. een Ochtend ik Kreeg een telefoontje van Mijn vriend en ZE vertelde me meteen naar Haar huis te komen, Snel Trok ik Mijn kleren en rende naar Haar huis, Omdat ik voelde DAT ZE in de Problemen zat, Toen ik naar Haar huis, ik ontmoette Haar op Haar computer systeem en ik Vraag Haar wat Het Probleem was, Zei ZE Toen ZE was aan het surfen via Het internet, Kwam ZE dan sommige Getuigenissen meer dan schoffel Een spreukgebruiker Bracht iemands ex-man terug. Ik was boos op Haar omdat’ ZE me bang en nu is ZE vertelde me over Een spell caster. Ik vertelde Haar te vergeten op de zaak, Omdat ik Nooit geloofd in spreukgebruiker ZE Vroeg me of ik echt wil Mijn ex man OM terug te Komen naar me toe en ik Zei ja, zodat ZE Zei DAT ik Het Eens te proberen, wilt als je echt IETS Nodig DAT is erg Belangrijk for je leven, dan ga je ervoor. Ik ben Het Eens ontmoette wat ZE Zei en ik nam de spreukgebruikers e-mailadres en mailde ik hem Enkele Minuten later antwoordde HIJ mij en Vroeg wat HIJ Kan DOEN Voor mij, DUS ik vertelde zoom wat ik wilde en HIJ Vroeg me OM te DOEN wat HIJ Vroeg van me sterven ik daad. HIJ vertelde me Geen Zorgen te maken DAT Mijn ex-man terug at this moment dat Zal Komen kruipen op are knielt OM vergeving te vragen zodra HIJ de spreuk, zodat HIJ de spreuk en de Volgende dag Mijn ex man Kwam terug naar mij, ik en Mijn man Zijn Blij. This is the Reden Waarom ik Besloten OM Het op schrift te Stellen, zodat van Iedereen sterven hopeloos is de Reden hoopvol te are te Vinden. Als u in dezelfde Situatie, arts otutu, is de Juiste spreuken DAT Uw Probleem op te Lossen, HIJ is Geen oplichter. Je Kunt zoom mailen op 🙁 drotutuhealinghome@hotmail.com) Kunt u whatsap van bel zoom deur are Telefoonnummer 2349051417394 ik beloof je Zult getuigen als ik!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 57. In het begin enthousiast. Wel wat leuke profielen. Na 2 maanden nog geen geschikte date. Teveel macho mannen met lage opleiding. Ze zijn zelf dik in de veertig en willen een jonge meid van het liefst 15 jaar jonger. En wat hebben ze te bieden? Ja een laag inkomen en rugtassen met problemen. Misschien toch maar uit Friesland weg om wel een geschikte date te vinden? Of alleen blijven Haha. Misschien kan Tinder wat doen aan het probleem dat steeds meer hoger opgeleide vrouwen moeilijker een geschikte partner kunnen vinden in de regio’s buiten de randstad. Groeten van een veertiger die er best appetijtelijk uitzien.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 58. Werkt prima, overzichtelijk plus er is een fijne dating app. Mensen die roepen dat het niet lukt zijn gewoon dom. Correct zoeken etc en je komt er wel. Zat leuke vrouwen aangemeld op deze website.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 59. Singleman

  Ik heb mij 3 weken geleden voor een maand betaald. Maar ik was na 2 weken alweer uitgekeken op dezelfde profielen. Wat mij opvalt is dat er een hoop buitenlandse vrouwen op Lexa zitten die maar mondjesmaat Nederlands praten. Verder heb ik wel wat berichten heen en weer gestuurd en gekregen maar het lijkt alsof de vrouwen door de vele keus die ze er hebben je snel vergeten. Sommige zijn erg arrogant ook. Even een berichtje terug sturen met geen interesse zit er niet in. Ook hoop oude profielen of profielen met dezelfde foto’s die ze 4 jaar geleden hadden. Van de 100 profielen zitten er maar 5 tussen die ik echt leuk vind. Maar dat is meer mijn eigen smaak. Als mijn abbo afgelopen is verleng ik niet. Oja.. Het lastige mijn abbo niet automatisch door verlengen is een zoektocht op zich met kaders van in welke tijd je dat moet doen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter over deze datingsite...

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)