Happy Pancake

95%

De Happy Pancake datingsite is 100% gratis. Iedereen kan zich aanmelden, of je nu in Nederland of België woont maakt niet uit. Van origine komt deze datingsite uit Scandinavië maar wegens groot succes is het ook geïntroduceerd in Nederland.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

happy pancake datingsite die gratis is
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Happy Pancake scoort een 95%
Klantenbeoordeling:

Ware liefde vinden op Happy Pancake

Alleen het horen van de naam maakt al dat je je bij Happy Pancake aanmelden wilt. Maar er is meer dat je vrolijk maakt als je er voor kiest om je bij deze datingsite aan te melden. Het is volledig gratis, betrouwbaar, biedt vele mogelijkheden en er zijn al velen voor jou erg gelukkig geworden door deze datingsite. Duizenden verliefde, verloofde en getrouwde stellen zijn er al uit de datingsite voortgekomen. Dat zijn voornamelijk Zweden en Finnen.

Sinds 2007 is de datingsite al actief in Finland en Zweden. Daar is het de nummer 1 datingsite en heeft het al verschillende prijzen behaald. Nu is Nederland aan de beurt. Happy Pancake hoopt ook in ons land veel geluk in de liefde te brengen.

 • Gratis registratie
 • Videochat
 • Aanmelden met Facebook
 • Aanmelden zonder Facebook
 • Mannen + Vrouwen
Meer specificaties

Happy Pancake is er voor iedereen die op zoek is naar ware liefde

Het maakt niet uit of je je jong voelt of oud, of je groot bent of klein, donker bent of blank. HappyPancake is er voor iedereen. Alle leeftijden, etniciteiten en geslachten mogen zich bij Happy Pancake aanmelden en komen daarmee in aanmerking voor het vinden van de ware liefde. Deze toegankelijkheid wordt bevorderd doordat de datingsite gratis is. Zo is het voor iedereen mogelijk zich bij Happy Pancake aan te melden en is iedereen welkom.

Gratis vele mogelijkheden!

HappyPancake is vanaf februari 2018 online in Nederland beschikbaar. De datingsite is beschikbaar als mobiele website of als (Android en Apple) app. Zo kun je er overal en altijd gebruik van maken, via je smartphone, tablet of laptop. Waar begin jij gratis Happy Pancake en daarmee je zoektocht naar ware liefde? Thuis, in de trein, op school, op je werk of op straat? En wanneer ga je op zoek? Volgende maand, komende week, in het weekend, morgen of nu meteen?

Probeer Happy Pancake NU gratis uit!

Aanmelden bij datingsite Happy Pancake

Je bij Happy Pancake aanmelden is niet moeilijk. Daarvoor hoef je slechts naar de website te serven en te klikken op het blauwe vlak ‘open een account’, waarna je een uitgebreid profiel invoert voorzien van tekst en een profielfoto. Maar waarom kies je voor deze datingsite boven andere datingsites? Het is 100% gratis en de profielen worden door het team van HappyPancake beoordeeld. Zo ben je er vrij zeker van dat je een goede ervaring krijgt, dat de ander betrouwbaar is.

In Zweden en Finland is dit niet voor niks de nummer 1 datingsite. Door middel van de uitgebreide filteropties is het vinden van de juiste match heel eenvoudig. Hoe meer informatie er in je profiel staat, hoe meer kans je maakt op de juiste match. Zo hoef je niet telkens je potentiele kandidaten naar links weg te schuiven, maar kunnen ze gewoon op je beeldscherm blijven staan en blijken ze straks misschien wel jouw ware liefde te zijn.

Kosten en betaalmogelijkheden

Misschien denk je dat er een addertje onder het gras zit, dat het onmogelijk is dat een datingsite volledig gratis is. Toch is het wel degelijk mogelijk: HappyPancake is volledig zonder extra kosten. Niet alleen de registratie is gratis ook het aanmaken van het profiel, contact maken met anderen en gebruik maken van de andere functies is kosteloos. Gratis Happy Pancake: hoe is dat mogelijk?

Wie betaalt de kosten voor een dergelijke grote, populaire datingsite? Dat wordt je duidelijk als je je hebt aangemeld op de site. Dan zie je af en toe reclame in beeld verschijnen. Dit is nodig voor de financiering van de website. Hierdoor hoef jij verder niks aan de datingsite te betalen.

Ervaringen met Happy Pancake

Het is niet voor niks dat al velen in Finland en Zweden kozen voor de datingsite HappyPancake. Zij zagen de website als een betrouwbare, toegankelijke website, die al velen voor hen gelukkig maakte in de liefde. Ook Nederlanders zijn al enthousiast geraakt over gratis Happy Pancakes. Vele landgenoten kozen er al voor om zich bij Happy Pancake aan te melden. Dit zorgt ervoor dat jij straks beland op een datingsite, die over veel gebruikers beschikt, zodat de kans op het vinden van jouw ware liefde groot is en steeds groter wordt, aangezien in snel tempo velen jouw voorbeeld opvolgen.

Veiligheid van persoonsgegevens

De eerste prioriteit van HappyPancake is veiligheid. Daarom wordt er door het ervaren klantenserviceteam zeer zorgvuldig omgegaan met persoonsgegevens. Alle profielen worden kritisch beoordeelt. Zo ben jij er vrij zeker van dat je je in een serieuze en veilige date-omgeving bevindt. Toch is het, zoals overal op internet, verstandig om voorzichtig te zijn met je persoonsgegevens. Gebruik altijd je gezonde verstand in het plaatsen en delen van persoonsgegevens met anderen. Geef niet je e-mailadres, maar gebruik hiervoor in de plaats de berichtfunctie op Happypancake.com.

Ook het snel geven van je telefoonnummer, adres of andere persoonlijke gegevens is natuurlijk niet verstandig. Wees ook goed op je hoede als mensen te snel van stapel lopen, meteen al de liefde verklaren, tegenstrijdige antwoorden geven of onduidelijk zijn. En last, but not least: spreek nooit meteen thuis of op een afgelegen plek met iemand af. Veel beter kun je eerst afspreken op een openbare plek.

Zo leer je je date eerst beter kennen en kun je inschatten of de persoon echt betrouwbaar is. Hoewel je altijd op je hoede moet zijn, en uit moet gaan van het slechte, is het toch ook goed te beseffen dat de meeste mensen op de datingsite gewoon lief en aardig zijn, zodat de kans groot is dat ook jij je ware liefde vindt op gratis Happy Pancake!

Gerelateerde berichten

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • 100% Gratis datingsite!
 • Innovatief
 • Bekend van TV
Jan Peeterse

aug 22, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Happy Pancake – Review & Ervaringen

5 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.