50Liefde.nl

90%

Dit is een van de betere datingsites voor mensen die opzoek zijn naar een senioren datingsite. 50Liefde is immers een datingsite die zich speciaal richt op deze doelgroep. De website is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en bovendien ook op mobiele apparaten en tablets te gebruiken.

Gratis aanmelden

66 Aanmeldingen Vandaag

50liefde is speciaal een datingsite voor de 50 plussers
Algemeen
Succes
Actieve leden

Een 50Liefde.nl profiel

Een profiel aanmaken bij 50Liefde.nl is gebeurt in een aantal stappen. Je kunt ervoor kiezen om je profiel tot in detail in te vullen op het begin. Een andere optie is om je profiel later in te vullen en eerst de datingsite aandachtig te bekijken. Onderstaand vind je een paar afbeeldingen, deze weergeven een goeie impressie hoe het profiel dashboard eruitziet van 50liefde.nl. Het ziet er zeer georganiseerd uit, is ontzettend makkelijk in gebruik en heeft ook nog eens een mooi ontwerp. Misschien is dit ook wel de reden dat 1 op de 3 mensen hier een partner vindt. Dit is voor een online datingsite een zeer hoog percentage en waarschijnlijk ook een zeer goeie indicator van de kwaliteit van deze datingsite.

Als je nog niet overtuigd bent en nog twijfelt bij welke datingsite jij je gaat aanmelden. Denk aan de volgende argumenten waarom deze wellicht een van de betere opties is.

 • Nieuw: dat betekent dat de leden zeer actief en betrokken zijn. Geen jaren oude profielen die nooit meer reageren.
 • Overzichtelijk: de website is super overzichtelijk ingericht en hierdoor zeer makkelijk in gebruik
 • Specifiek: 50Liefde.nl is puur gericht en bedoelt voor mensen die een leeftijd boven de 50 hebben. Alle profielen hebben dus dezelfde intenties als jij.

Gratis proberen en evalueren

50Liefde.nl is gelukkig gratis uit te proberen en dit scheelt een hoop! Bekijk op deze manier of de methode en online omgeving van deze datingsite bij jou past en of deze gaat werken voor jou. 1 op de 3 vindt hier een partner dus wellicht is het zeker de moeite waard om het gewoon eens kosteloos uit te proberen voor jezelf te evalueren.

Gratis aanmelden

50Liefde.nl op de Smartphone

50Liefde.nl is nieuw, strak en ook mobiel beschikbaar! Inmiddels heeft smartphone Nederlandse bevolking. Ideaal dus om flexibel en onafhankelijk van plaats in contact te blijven met jouw dates en matches.

Deel jouw ervaring

Het beste is natuurlijk om te horen van mensen die zelf 50Liefde.nl hebben ervaren. Mocht je dus al enige ervaring hebben opgedaan met deze datingsite. Positief, negatief of heb je vragen over de datingsite; laat dan hieronder jouw ervaring achter over 50Liefde.nl!

3 maanden: €24,99 p.m.
6 maanden: €19,99 p.m.
12 maanden: €14,99 p.m.
Gratis account: €0 p.m. (beperkte mogelijkheden)

Deel jouw ervaring met deze datingsite!

Geef een score en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. €50

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Pluspunten

 • Nieuw
 • Ontzettend eenvoudig in gebruik
 • Specifiek voor 50 plussers

Minpunten

 • Nog niet heel veel leden
Jan Peeterse

Jun 5, 2015

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. SeniorenGeluk

  SeniorenGeluk

  (3 x beoordeeld)

  Als u op zoek bent naar een serieuze...
  Lees meer...

 2. 50Plusrelatie

  50Plusrelatie

  50plusrelatie is een nieuwe datingsite geschikt voor zowel...
  Lees meer...

 3. Parship

  Parship

  (44 x beoordeeld)

  Parship is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

Reacties - 50Liefde.nl

10 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*