• Algemeen
 • Succes
 • Actieve leden
 • Overzicht
 • Kosten
50liefde - datingsite voor senioren

50Liefde.nl

De groep van 50plussers is een van de snelst groeiende groepen. De nieuwe datingsite 50Liefde.nl heeft dit goed gezien want ze zijn de nieuwste en naar onze mening de beste optie voor mensen die boven de 50 opzoek zijn naar een relatie. Veiligheid en anonimiteit staat voorop, dat wil zeggen dat jouw gegevens strikt zijn beveiligd. Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat nieuwe profielen altijd handmatig gecontroleerd worden. Dit stimuleert de activiteit op 50Liefde.nl en zorgt er ook voor dat 1 op de 3 hier een partner vindt. Zoals gewoonlijk is ook deze datingsite gratis uit te proberen.

Direct naar 50Liefde.nl

Een 50Liefde.nl profiel

Een profiel aanmaken bij 50Liefde.nl is gebeurt in een aantal stappen. Je kunt ervoor kiezen om je profiel tot in detail in te vullen op het begin. Een andere optie is om je profiel later in te vullen en eerst de datingsite aandachtig te bekijken. Onderstaand vind je een paar afbeeldingen, deze weergeven een goeie impressie hoe het profiel dashboard eruitziet van 50liefde.nl. Het ziet er zeer georganiseerd uit, is ontzettend makkelijk in gebruik en heeft ook nog eens een mooi ontwerp. Misschien is dit ook wel de reden dat 1 op de 3 mensen hier een partner vindt. Dit is voor een online datingsite een zeer hoog percentage en waarschijnlijk ook een zeer goeie indicator van de kwaliteit van deze datingsite.

Als je nog niet overtuigd bent en nog twijfelt bij welke datingsite jij je gaat aanmelden. Denk aan de volgende argumenten waarom deze wellicht een van de betere opties is.

 • Nieuw: dat betekent dat de leden zeer actief en betrokken zijn. Geen jaren oude profielen die nooit meer reageren.
 • Overzichtelijk: de website is super overzichtelijk ingericht en hierdoor zeer makkelijk in gebruik
 • Specifiek: 50Liefde.nl is puur gericht en bedoelt voor mensen die een leeftijd boven de 50 hebben. Alle profielen hebben dus dezelfde intenties als jij.
 •  

  Gratis proberen en evalueren

  50Liefde.nl is gelukkig gratis uit te proberen en dit scheelt een hoop! Bekijk op deze manier of de methode en online omgeving van deze datingsite bij jou past en of deze gaat werken voor jou. 1 op de 3 vindt hier een partner dus wellicht is het zeker de moeite waard om het gewoon eens kosteloos uit te proberen voor jezelf te evalueren.
  Gratis aanmelden

  50Liefde.nl op de Smartphone

  50Liefde.nl is nieuw, strak en ook mobiel beschikbaar! Inmiddels heeft smartphone Nederlandse bevolking. Ideaal dus om flexibel en onafhankelijk van plaats in contact te blijven met jouw dates en matches.

  Deel jouw ervaring

  Het beste is natuurlijk om te horen van mensen die zelf 50Liefde.nl hebben ervaren. Mocht je dus al enige ervaring hebben opgedaan met deze datingsite. Positief, negatief of heb je vragen over de datingsite; laat dan hieronder jouw ervaring achter over 50Liefde.nl!

  • Nieuw
  • Ontzettend eenvoudig in gebruik
  • Specifiek voor 50 plussers
  • Nog niet heel veel leden

  3 maanden: €24,99 p.m.
  6 maanden: €19,99 p.m.
  12 maanden: €14,99 p.m.
  Gratis account: €0 p.m. (beperkte mogelijkheden)

   

  VN:F [1.9.22_1171]
  Profielen
  Kosten
  Betrouwbaarheid
  Gebruik website
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  10 Responses to “50Liefde.nl – Informatie, ervaringen & kosten”

  1. John Pluis

   Er zijn niet zo heel veel datingsites die speciaal zijn gericht op 50 plussers. Het viel dus ook niet mee voor mij om een fatsoenlijke datingsite te vinden waar mensen zijn aangemeld waar ik het goed mee kan vinden. 50liefde is daarentegen fijn in het gebruik, overzichtelijk en zeer zeer makkelijk om vrouwen te vinden en in contact mee te komen waar ik het goed mee kan vinden. De profielen zijn namelijk zo weergegeven dat ze speciaal op jouw zoekfilters worden aangepast. Zo krijg je dus gericht en goed resultaat als je opzoek gaat naar een man of vrouw. Daarnaast heb ik het gratis geprobeerd en ben ik erg te spreken over de services van deze datingsite. Hartstikke bedankt.

   Met vriendelijke groet,

   John

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Louise

   50Liefde is voor mij een absolute uitkomst geweest. Online dating in het algemeen is overigens een ultieme uitkomst voor mij. Makkelijk in het gebruik, flexibel qua locatie en bovenal veel goedkoper en tijdsefficienter dan constant met iemand uit eten of wat drinken. Voor de datingsites voor 50plussers is 50Liefde toch wel het meest overzichtelijk en acceptabel. De actie die nu nog loopt heb ik van geprofiteerd. Nog geen liefde gevonden maar wel contact genoeg met leuke mannen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Deze man in Vleuten die een aantal BV’s heeft maakt zich schuldig aan oneerlijke en agrasieve handelspraktijken. Voordat je een lidmaatschap aangaat bij 50liefde zou ik eerst even googelen. Niet makkelijk want hij beheerd de meeste revieuwsites zelf.
   U bent gewaarschuwd. Veel succes

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  4. Helaas weer een nepdatingsite, zogauw je proef is afgelopen, wordt je benaderd door een zogenaamde lieve vrouw die wat met je wilt zodat je een abonnement neemt om verder te chatten! Maar wanneer je haar vraagt om privé verder te gaan wordt gezegd dat ze er nog niet klaar voor zijn en op de site verder willen chatten, waar heb ik dat eerder gehoord! Trap er niet in en ga geen abonnement aan, je wordt bedonderd en je zult nooit iemand zien.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  5. Beste mensen,

   Kijk uit met de datingsite 50liefde, er staan zeer veel fake advertenties op en de enige doelstelling van deze louche club is je geld proberen af te troggelen. Bij een betaald lidmaatschap bakken ze het helemaal bruin!!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  6. Wat een criminele bende, na een maand geprobeerd te hebben dacht ik iemand te hebben ontmoet op de site die mij wel aanstond en het klikte ook. Heb maar meteen een 3 maandelijks abonnement afgesloten. Wat blijkt, de vrouw wil niet met mij privé afspreken want dat vond ze te direct . Dan gaan bij mij meteen de haren recht overeind staan, want dit riekt naar oplichting. Krijg daarnaast meteen het CB Incassobureau op mijn nek dat ik nog achterstallig abonnementsgeld moet betalen van de 1e maand incl de incassokosten Bellen ze mij ook nog op om het uit te leggen. Heb niet eens een waarschuwingsmail gekregen wat wettelijk verplicht is. Van mij krijgen ze geen cent, laten ze het maar voor de rechter komen! Stelletje oplichters zijn het.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  7. OPLICHTERS!!!

   Als je gratis lid bent en zelfs nog geen foto hebt geplaatst krijg je een berichtje. Na foto’s te hebben geplaatst om de dag wel een berichtje waardoor ik door hen te bellen alsnog gebruik gemaakt heb van de éénmalige mogelijkheid voor een maand premiumlid te worden. Nadat ik van 2 vrouwen een berichtje kreeg met een gelijke spelfout kreeg ik argwaan. Ze reageren altijd met korte berichtjes en vaak ook nog eens op tijdstippen dat een normaal mens slapt, zelfs op 2 de kerstdag!!! Proef op de som genomen door hun telefoonnummer te vragen zodat ik ze zou bellen stond gelijk aan… einde berichtenwisseling. Bij allen, dus… NIET doen!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  8. Leo Van Vliet

   Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  9. Mieke

   Werkt goed. Duidelijk en overzichtelijk. Vooral prettig dat ik ook vanaf mijn iPhone in contact kan blijven met mijn matches. Er zijn namelijk echt wel een aantal leuke mannen die op deze website staan. Gr, Mieke

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  10. Peter

   Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
   Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
   Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
   Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
   Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
   De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
   http://imgur.com/a/8aNMJ
   Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Laat een reactie achter over deze datingsite...

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)