50liefde opzeggen en verwijderen in 5 stappen

50Liefde opzeggen en verwijderen

Het lastigste deel van een datingsite is vaak het opzeggen. Zeker bij senioren is te zien dat zij problemen ondervinden met het verwijderen van het profiel. Dit is vaak namelijk gecompliceerder dan het aanmelden bij een datingsite. Sommige mensen hebben een relatie gevonden, anderen vinden dat het niet voor hen werkt.

Wil jij dus jouw profiel bij 50Liefde opzeggen en verwijderen? Bekijk dan de onderstaande stappen om dit snel en makkelijk te doen. We zouden het wel ontzettend op prijs stellen als u uw ervaring wilt achterlaten onderaan onze 50Liefde recensie.

Stappenplan 50Liefde opzeggen en verwijderen

Stap 1: Ga naar de website van 50liefde en log in met jou gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: U bent nu ingelogd en bevindt zich op het ‘admin panel’. Ga in het menu naar het tabblad ‘Mijn account’ en klik vervolgens op ‘Instellingen en lidmaatschap’.

Stap 3: Als u naar de onderkant scrollt van deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘verwijder mijn profiel’. Klik hier op om verder te gaan met het proces.

Stap 4: Geef een reden op waarom u uw profiel wilt verwijderen of opzeggen. Deze reden moet minimaal uit 25 karakters bestaan. Klik vervolgens nogmaals op de knop ‘Verwijder profiel’.

Stap 5: U ontvangt een email. Ga dus naar uw inbox van uw mail adres waarmee u het profiel heeft aangemaakt bij 50Liefde. In deze email moet u op de hyperlink klikken met de tekst ‘Door hierop te klikken wordt uw profiel meteen verwijderd’. Klik hier op om uw keuze te bevestigen en u definitief uit te schrijven bij 50Liefde.nl.

Gefeliciteerd. U heeft binnen enkele minuten uw profiel verwijderd en uitgeschreven bij 50Liefde.nl!

Bent u wel nog steeds opzoek naar een datingsite voor senioren? Bekijk dan ons overzicht van datingsites voor senioren. Hier laten veel mensen hun reactie achter en kun jij alle nodige informatie lezen.

Jan Peeterse

nov 16, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Lexa Opzeggen

  Lexa Opzeggen

  Lexa opzeggen in 3 minuten? Bekijk hier hoe je met een...
  Lees meer...

 2. EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen Iedere datingsite is zo gemaakt en ontworpen...
  Lees meer...

 3. Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship Opzeggen Het aanmelden bij een datingsite is vaak zo gepiept,...
  Lees meer...

Reacties - 50Liefde – Opzeggen en verwijderen in 3 minuten!

3 Reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.