Hoe vergelijken wij?

Elke actieve datingsite van vandaag de dag proberen wij in onze vergelijking mee te nemen. Je kunt bij ons altijd het complete plaatje verwachten, dus hier zijn ook de partijen waar wij niet mee samen werken in verwerkt. Hiermee maken wij de vergelijking dus transparant en overzichtelijk.

Bij veel datingsite vergelijkers krijg je een samengevat overzicht te zien van jouw zoekresultaat. Waarom? Omdat je namelijk direct doorgestuurd kan worden naar de oorspronkelijke website en hier een abonnement kan afsluiten. Bij ons krijg je een overzicht te zien van de drie beste dating aanbieders.

Uiteraard laten we dit ook in combinatie met de mindere goede aanbieders zien. De beste keus staat hierdoor altijd bovenaan waardoor je een makkelijke keus kan maken. De vergelijkingen worden gebaseerd op:

  • Gebruiksvriendelijkheid van de datingsites
  • Het aantal actieve leden?
  • De bijkomende kosten?
  • Hoeveel % van de leden vind een match en daarmee ook een relatie?
  • Professionele klantenservice voor al jouw vragen
  • Privacy, Veiligheid & Betrouwbaarheid

Door deze aspecten te vergelijken ontstaat er een top 3 die bij ons heel overzichtelijk is. Dit zal voor jou in een gegarandeerd goede keus resulteren.

Uw zoekopdrachten, onze informatie

Voor het maken van een professioneel overzicht op onze website zullen wij er helaas niet aan ontkomen om persoonlijke gegevens op te slaan. Sommige mensen kunnen hier moeite mee hebben daarom willen wij graag nader toelichten wat dit inhoudt. Lees voor meer info : cookiebeleid

Hoe verdienen wij ons geld?

Veel mensen stellen zich de vraag hoe vergelijkingssites hun geld verdienen. Het is eigenlijk heel simpel. Per afgesloten abonnement of aangemeld persoon verdienen wij een provisie / commissie. Daardoor zijn wij instaat onze website up-to-date te houden en jullie te kunnen voorzien van het meest recente datingnieuws.

Beloningsbeleid

Welkedatingsites.nl heeft een beloningsbeleid opgesteld voor haar collega’s. Hiermee zorgen wij ervoor dat klanten met respect worden behandeld en onze medewerkers niet worden verleid door financiële beloningen.

Heel erg veel mensen laten zich verleiden door bepaalde financiële beloningen, maar ook zonder beloningen zal je gedreven en optimaal moeten kunnen presteren.

Zijn er kortingen bij Welkedatingsites?

Wij kunnen helaas geen kortingen verlenen omdat je bij ons de abonnementen en/of credits ook niet aanschaft. Wij zijn een datingsite vergelijker die je doorstuurt naar de dating website die bij jou past.

Mochten er kortingen voorkomen zal automatisch door de dating website op de hoogte gesteld worden.

Doet Welkedatingsites.nl onderzoek? En waarom?

Doordat wij een groot aantal bezoekers hebben in de maand zou het zonde zijn om geen onderzoek te doen naar de gewoonte van mensen die op onze website terecht komen. Hierin wordt onderzocht waar mensen veelal het meest naar opzoek zijn en juist niet.

Daardoor zijn wij in staat om alles te kunnen optimaliseren en een nog beter advies uit te kunnen brengen. Tenslotte wil iedereen het juiste advies te zien krijgen. Wij willen graag voor jou de partij zijn die deze deskundige en juiste informatie verschaft.