e-Matching

90%

e-Matching is een datingsite die zich specifiek richt op hoger opgeleiden. Dit houdt in dat je als lid minimaal een HBO diploma moet hebben. Het ledenbestand van e-Matching is desondanks heel erg divers, met mensen met uiteenlopende interesses. Hierdoor is het makkelijk om iemand te vinden die bij jou past. In de maand januari ontvang je 3 gratis nieuwe contacten, hiervoor of je dus niet te betalen! Ook kun je dan gebruik maken van de videochat functie, ideaal.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

e-matching gratis uitproberen voor hoger opgeleiden
Algemeen
Gebruik website
Profielen
e-Matching scoort een 90%
Klantenbeoordeling:

Doelgroep van e-Matching

Buiten dat je hoogopgeleid moet zijn om lid te worden van e-Matching, geldt er een minimum leeftijd van achttien jaar. Ook richt deze datingwebsite zich vooral op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Als je dus op zoek bent naar verschillende contacten om casual te daten, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere website voor online dating.

Daarnaast zegt e-Matching dat het zich wil richten op alle relaties, dus voor zowel hetero- als homoseksuelen. Het voordeel van de specifieke doelgroep van e-Matching is dat je zelf niet eindeloos hoeft te zoeken. Je hebt de garantie dat de ander ook hoger opgeleid is, waardoor je alleen nog hoeft te kijken naar aansluitingspunten.

Inschrijfproces – Een profiel aanmaken

Het inschrijven bij e-Matching is heel gemakkelijk en je bent er helemaal niet zo lang mee bezig als je zou denken. Je moet tijdens het inschrijven vragen beantwoorden, maar je kunt er voor kiezen om sommigen over te slaan en daar later op terug te komen.

Bij je inschrijving begin je in principe met een gratis account, zodat je nog nergens aan vast zit en eerst kunt kijken of e-Matching echt de datingsite is die jij zoekt. Tijdens het inschrijven moet je een serie vragen beantwoorden, die jouw profiel compleet gaan maken. Je geeft aan wat je hebt gestudeerd, hoe hoog je inkomen is en wat je hobby’s zijn. e-Matching gaat best diep in op details bij je inschrijving, wat allemaal helpt bij het vinden van de perfecte match.

Mogelijkheden en functies

Als gratis lid heb je vanzelfsprekend minder opties dan wanneer je een betalend lid bent. Het gratis lidmaatschap is vooral bedoeld om te kijken of e-Matching iets voor jou is. Mocht dat het geval zijn, dan is een betaald lidmaatschap de volgende stap. Met een gratis account heb je toegang tot onder andere de volgende mogelijkheden:

 • Je kunt gratis contact leggen met drie andere leden
 • Foto’s van leden swipen
 • Het organiseren van profielen bij ‘lijsten’
 • Berichten lezen
 • Matches ontvangen via de mail
 • Zoeken naar andere gebruikers op basis van naam
 • Altijd de mogelijkheid je gegevens te wijzigen

Een nadeel van het gratis lidmaatschap is dat je zelf geen contact kunt leggen als je een profiel ziet dat je aanspreekt. Deze mogelijkheid krijg je dus wel met een betaald account.

Gratis aanmelden

 

Beveiliging persoonsgegevens

e-Matching garandeert haar leden op een beveiligde verbinding, waardoor je gegevens niet onderschept kunnen worden door een derde partij. Het betalen van je lidmaatschap gaat ook via een veilige weg.

e-Matching is daarnaast lid van Thuiswinkel.org, waardoor je kunt rekenen op betrouwbare service.
Ook naar leden toe wordt hard gewerkt aan een veilige omgeving om in te daten. Alle foto’s en profielen worden handmatig nagekeken en gecontroleerd. Nepprofielen en aanstootgevende content worden verwijderd, waardoor je er op kunt rekenen dat je niet met oplichters te maken hebt tijdens het online daten. Dat neemt niet weg dat je altijd voorzichtig moet zijn als je via internet contact legt, ook al lijkt die persoon ongelofelijk betrouwbaar.

Kosten e-Matching

Naast het gratis lidmaatschap kun je natuurlijk een abonnement afsluiten zodat je van alle functies van e-Matching gebruik kunt maken.

De kosten vallen mee. Er zijn datingwebsites die een stuk duurder zijn. Ook bied e-Matching een maandabonnement aan, zodat je er niet een langere tijd aan vast komt te zitten. Let wel op dat je maandelijkse lidmaatschap automatisch wordt verlengd, dus hou dat in de gaten om niet onverwachts meer geld uit te geven.

Als je een maand lid wilt worden, betaal je €19,95. Daarna heb je de keuze in een lidmaatschap van 3 maanden voor eenmalig €49,95, 6 maanden voor eenmalig €79,95 of 9 maanden voor eenmalig 99,95.

Zodra je stopt met betalen wordt je account omgezet naar een zogenoemd ‘passief account’, waardoor je dus niet meer gebruik kan maken van de extra functies. Als je vervolgens langer dan 16 weken niet actief bent, wordt je account verwijderd. Even voor het gemak zijn de kosten hieronder op een rijtje gezet:

1 maand € 19,95 – doorlopend
3 maanden€ 49,95 (16% korting) – eenmalig
6 maanden€ 79,95 (33% korting) – eenmalig
12 maanden€ 129,95 (45% korting) – eenmalig

Klantenservice bereikbaarheid

Via het contactformulier op de website kun je makkelijk contact opnemen met e-Matching. Voor dringende vragen kun je ook bellen, en in tegenstelling tot veel andere datingsites is e-Matching goed bereikbaar:
Telefoonnummer: 024-3789706
Tijden: 10:00- 16:00 (werkdagen) en 19:00-21:00 (alle dagen)
Adres:
e-Matching
Postbus 611
6500 AP Nijmegen

e-mail: info@e-matching.nl

e-Matching dating app

e-Matching heeft een app die je kunt vinden in de App Store en bij Google Play. De app geeft je dezelfde toegang als de website en afhankelijk van je type account kun je overal waar je bent andere singles ontmoeten.

e-matching beoordelingen

Iedere datingsite moet worden beoordeeld en niet alleen door ons. Wij zijn heel benieuwd hoe jij e-matching hebt ervaren. Dit kan positief of negatief zijn en met een betaald account of gratis account. Uiteraard moet er wel goed gebruik worden gemaakt van juiste factoren zoals betrouwbaarheid en activiteit van leden. Dit helpt andere mensen in het maken van een weloverwogen keuze van datingsite.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Effectief en kwalitatief
 • Actieve profielen

Minpunten

 • Concurrentie van Parship
Jan Peeterse

jul 8, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. e-matching profiel opzeggen & verwijderen - Welkedatingsites.nl

  e-matching profiel opzeggen & verwijderen - Welkedatingsites.nl

  e-matching opzeggen of verwijderen Het makkelijkst is om...
  Lees meer...

 2. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

Reacties - e-matching – Ervaringen, informatie en kosten

29 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.