Relatieplanet

91%

Relatieplanet is al zes keer achter elkaar uitgeroepen tot populairste datingsite. Dat geeft dus aan dat het op gebied van gebruikersgemak en toegankelijkheid goed zit. Maar wat maakt het nou zo succesvol? En waar zitten nog verbeterpunten? Wij zochten het voor je uit.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

Relatieplanet
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Relatieplanet scoort een 91%
Klantenbeoordeling:

Doelgroep van Relatieplanet

Relatieplanet is online dating voor iedereen. Singles uit heel Nederland kunnen hier met elkaar in contact komen. Om het zoeken zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt de website bij inschrijving extra opties die je aan kunt vinken: 50+ dating of hoger opgeleiden. Hiermee komt er meteen een filter op de profielen die je te zien krijgt. Dit is voor veel mensen een voordeel, maar je filtert hiermee ook veel anderen weg. Wellicht zelfs de liefde van je leven.

Dagelijks komen er op het internet ook weer leuke verhalen voorbij van mensen die een liefde gevonden hebben via Relatieplanet. Het is ook niet zonder reden dat deze datingsite al jaren lang achter elkaar is uitgeroepen tot populairste datingsite van het jaar. jarenlang uitgeroepen tot populairste datingsite van het jaar

Dit toont wel aan dat het team dagelijks paraat staat om klachten goed af te handelen. Mensen het juiste te bieden en een super eenvoudig in gebruik dating platform aan te bieden. De datingsite zelf als de dating app zijn hiervoor de beste uitkomst. Jouw profiel is namelijk toegankelijk van zowel de web variant als van de app. Zowel oude mensen als jonge mensen kunnen dus altijd zonder moeite en problemen Relatieplanet blijven gebruiken!

Betrouwbaarheid Relatieplanet

Inschrijven bij Relatieplanet kan direct via de homepage. Zoals eerder aangegeven kun je selecteren waar je naar op zoek bent. Je kunt dus gewoon je geslacht en leeftijd invullen en daarna aangeven of je op zoek bent naar een man of vrouw. Je bent dan vrij om van de extra filters gebruik te maken of niet. Inschrijven is gratis, zodat je eerst kunt zien of deze datingsite wel bij jou past. Mocht dat het geval zijn, dan kun je een betaald lidmaatschap afsluiten. Hoe dit werkt lees je verderop.

Bovendien bezit de datingsite over het ‘Keurmerk Veilig Daten’. Een keurmerk dat door de consumentenbond en de grote datingsites is ontwikkelt om neppe profielen en oplichting tegen te gaan.

Bezoek Relatieplanet

Beveiliging persoonsgegevens

Veilig daten staat bij Relatieplanet hoog in het vaandel. Zo zouden ze hun leden goed in de gaten houden, zodat er ingegrepen kan worden als iemand zich misdraagt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan mensen die zich voordoen als een ander, of leden die anderen proberen op te lichten. Relatieplanet heeft ook het keurmerk Veilig Daten.

Daarnaast zijn je gegevens ook beveiligd. Ze worden opgeslagen in een database waar alleen bepaalde medewerkers bij kunnen. Ook bij het uitvoeren van betalingen wordt alles goed beschermd, zodat een derde partij van buitenaf niet zomaar bij jouw bankgegevens kan komen.

Niet alleen het keurmerk veilig daten zorgt voor een aanduiding van een veilige omgeving. Het SSL certificaat is ook een belangrijke factor dat ervoor zorgt dat Relatieplanet goed is beveiligd tegen mensen met kwade intenties.

relatieplanet wordt onder andere veilig gehouden door ssl certificaat

Kosten lidmaatschap

De kosten van je lidmaatschap bij Relatieplanet hangen af van het aantal maanden waarvoor je een lidmaatschap afsluit. Een kort lidmaatschap is dus duurder dan een lang lidmaatschap.
De minimale abonnementsduur is een maand. Je betaalt dan 24,95.

De meest gebruikte lidmaatschap is dat van 3 maanden. Je bent dan 14,95 per maand kwijt. Bij 6 maanden betaal je 9,95 per maand en bij 12 maanden slechts 5,95.
Let er wel op dat je lidmaatschap eerst volledig wordt afgeschreven. Als je dus voor een abonnement van 3 maanden gaat, dan wordt er direct 44,85 afgeschreven. Daarna wordt je lidmaatschap automatisch iedere maand verlengt en betaal je daarna 14,95 per maand. Wil je dit niet, dan moet je dus op tijd opzeggen, zeker omdat je anders veel duurder uit bent.

Gratis aanmelden

 

Mocht de datingsite bevallen en ben je geïnteresseerd om betaald gebruik te maken van deze datingsite dan ben je hier heel goedkoop uit. Vergeleken met andere datingsites is Relatieplanet echt de goedkoopste. Hieronder een overzichtje van de kosten:

1 maand 19,95 Euro 19,95 Euro
3 maanden 9,95 Euro 29,85 Euro Populair
6 maanden 7,95 Euro 47,70 Euro
12 maanden 5,95 Euro 71,40 Euro

 

Klantenservice bereikbaarheid

De klantenservice bij Relatieplanet wordt over het algemeen goed beoordeeld. Dat komt omdat er zowel een Helpdesk is die iedere dag bereikbaar is van 09:00 tot 23:00 én je kunt de klantenservice ook gewoon telefonisch bereiken. Ook heeft Relatieplanet een datingcoach waar je voor gratis advies terecht kunt.

De gegevens van de klantenservice:

Telefoonnummer RelatiePlanet:
(+31) (0)50 – 501 8080 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is:
Relatieplanet Nederland BV
t.a.v. Klantenservice
Helperpark 290-a
9723 ZA Groningen
Nederland

App en mobiele website

Relatieplanet heeft een app voor Android en iPhone. Om hiervan gebruik te maken moet je je eerst inschrijven via de gewone website. Daarna kun je je inloggegevens gebruiken om ook in te loggen op de app. Voor Windows Phones is er nog geen Relatieplanet-app beschikbaar. Wel is de website geschikt voor smartphones. Je kunt dus met ieder mobiel apparaat de website bezoeken. Wil je meer informatie lezen over deze dating app? Lees dan ons nieuwe artikel over de Relatieplanet app!

Ervaringen Relatieplanet

Heb jij ervaringen de datingsite Relatieplanet? Is jouw liefde dankzij deze datingsite bij jou gekomen of heb je juist wel helemaal niks gevonden en ben je negatief over deze datingsite? Laat het hieronder weten of jij het zou aanbevelen!

Afmelden bij Relatieplanet?

Ben jij niet tevreden met de services van de datingsite? Wil jij zo snel mogelijk jouw profiel verwijderen of lidmaatschap opzeggen? Wij hebben voor de lezer speciaal uitgepluist hoe je nu het makkelijkst jouw profiel kunt verwijderen. Binnen enkele stappen die in een paar minuten zijn te voltooien ben je er vanaf. Lees hier hoe je Relatieplanet moet opzeggen!

Name of Reviewed Item: Relatieplanet Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2014/04/relatieplanet-dating-app.png Review Author:Review Date:

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Name of Reviewed Item: Relatieplanet Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2014/04/relatieplanet-dating-app.png Review Author:Review Date:

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Goedkoopste van Nederland
 • Gratis app versie
 • Groot ledenbestand

Minpunten

 • Lay-out
Jan Peeterse

mrt 15, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Name of Reviewed Item: Relatieplanet Rating Value: 4.5 Image: https://www.welkedatingsites.nl/wp-content/uploads/2014/04/relatieplanet-dating-app.png Review Author:Review Date:

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Relatieplanet App

  Relatieplanet App

  (1 x beoordeeld)

  Naast de datingsite van Relatieplanet is er ook...
  Lees meer...

 3. Relatieplanet opzeggen

  Relatieplanet opzeggen

  Relatieplanet Opzeggen Het opzeggen van uw datingprofiel is...
  Lees meer...

Reacties - Relatieplanet.nl | Informatie & Ervaringen

32 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.