Bischierig

“Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op een positieve manier aan en dus kun je stellen dat je het bent.” Bischierig. Er zijn mensen die beweren dat iedereen (stiekem) bischierig is. Hoe groter het taboe er op, des te meer nieuwsgierigheid er vaak naar is. Dit is zeker zo op het gebied van seks. Nou is bischierigheid niet alleen maar puur seksueel. Al wordt dat wel vaak gedacht. Het heeft net zozeer met liefde als met lust te maken.

Voor veel mensen met bischierige gevoelens kan het moeilijk zijn om uit te vinden wat ze er nou echt van vinden. Omdat hun omgeving al denkt dat ze hetero of juist niet zijn, omdat ze geen echte ervaring hebben, in verband met een partner, en zo kunnen er nog een heleboel redenen zijn waarom mensen deze gevoelens niet kunnen onderzoeken. Daarom is online dating ook ideaal. Hier kun je op gemak ontdekken of het iets is waar je meer van wilt ervaren, of juist niet.

Ook voor mannen en vrouwen die al weten dat ze biseksueel zijn is het fijn dat er online dating platformen zijn. Het is toch niet iets wat je heel erg snel van iemand af kunt lezen. Online weet je meteen waar je aan toe bent omdat mensen het bijvoorbeeld in hun profiel aan kunnen geven of in een persoonlijk gesprek. Je komt ook veel makkelijker mensen tegen die net als jij weinig of geen ervaring hebben en anderen die jou juist op weg kunnen helpen omdat ze wel al ervaring hebben. Naast dating vind je dus ook vaak steun bij elkaar.

Waar kun je elkaar, als bischierigen, online vinden?

GayParship

Gayparship - de datingsite voor bischierigenParship heeft naast het hetero platform ook een datinggedeelte voor homo’s, lesbiennes en biseksuelen. GayParship. Veel gaydating sites online zijn voor mannen die op zoek zijn naar andere mannen, maar GayParship is er ook voor vrouwen die op zoek zijn naar andere vrouwen. Als biseksueel of bischierige kun je hier dus heel goed terecht. Ook GayParship richt zich net zoals de grotere broer op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De leden zijn veelal hoogopgeleid, maar lang niet allemaal. Het overgrote deel van deze datingsite is boven de 30 jaar en meer dan een derde van de leden vindt een relatie.

Direct naar Gayparship.nl

Op GayParship kun je een Single Coach vinden die je kan helpen bij het vinden van een relatie. Het gaat om persoonlijke begeleiding over tal van zaken zoals bijvoorbeeld online daten, je huidige relatie en andere persoonlijke tips. Het Parship-principe, waarbij een unieke methode wordt gebruikt met onder meer een persoonlijkheidstest, wordt ook toegepast op GayParship.

Je kunt je gratis aanmelden en een profiel maken. Om volledig gebruik te kunnen maken van alle functies van GayParship dien je een betaald lidmaatschap te nemen. Op GayParship kun je een groot deel van de mogelijkheden ook gratis gebruiken. Probeer deze datingsite voor bischierigen dus eerst uit voor je besluit of je de betaalde functies ook wel nodig hebt om een nieuwe partner te vinden.

LexaGay

LexaOok bij Lexa zagen ze in dat er behoefte was aan een datingplatform specifiek voor mensen die op hetzelfde geslacht vallen. Je kunt hier terecht als homo, lesbienne en als biseksuelen. LexaGay is voor iedereen die een partner van hetzelfde geslacht zoekt. Om via Lexa iemand van je eigen geslacht te vinden hoef je niet naar een andere website. Je gaat gewoon naar de “hetero” versie van Lexa en daar schrijf je je in.

Direct naar LexaGay

Tijdens je inschrijving kun je aangeven van welk geslacht je bent en naar welk geslacht je op zoek bent. Vervolgens kun je in je profieltekst, ook al tijdens de inschrijving, aangeven dat je biseksueel of bischierig bent. Het is aan te raden om dit te doen. Niet alle homo’s of lesbiennes stellen het op prijs als jij biseksueel of bischierig bent. Daarentegen zijn er veel biseksuelen en bischierigen alleen op zoek naar iemand die ook van beide geslachten  houdt.

Op LexaGay kun jij je gratis aanmelden en gebruik maken van diverse functies zonder betalend lid te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld berichten en chats beantwoorden van Premium leden, andere leden bekijken en flirts versturen. Je hebt dus de mogelijkheid om een date en zelfs een nieuwe partner te vinden als gratis lid. LexaGay organiseert ook events voor de leden. Op die manier kun je veilig de andere leden, met wie jij wel of niet al contact hebt, leren kennen in het echt op een leuke gelegenheid. LexaGay is zeer de moeite waard om eens rond te kijken wanneer je bischierig  bent.

Pepper

Bischierig daten via PepperHoewel Pepper zich niet meteen richt op de gay community, kun je er wel ook op zoek naar leden van hetzelfde geslacht. Dit maakt het zeker voor bischierigen veel toegankelijker om eens te kijken wat je nou eigenlijk van biseksualiteit vindt. Pepper onderscheidt zich van andere datingsites doordat leden een foto/afbeeldingencollage kunnen maken die dan weer door andere leden bekeken kan worden om zo een indruk van je te krijgen.

Direct naar Pepper.nl

Je kunt hierin dus duidelijk en makkelijk laten zien dat je bischierig bent door bijvoorbeeld afbeeldingen ertussen te zetten van mensen van hetzelfde geslacht of door bepaalde symbolen te gebruiken. Je kunt zelf ook de zoekfunctie gebruiken en zo kijken wie er allemaal op zoek zijn naar biseksuele en bischierige contacten.

In samenwerking met Psychologie Magazine heeft Pepper een training in elkaar gezet. Deze training helpt je bij het vinden van een relatie. In Pepper Magazine kun je alles leven over liefde en dating. Je vindt er alles wat je in een ander tijdschrift ook vindt. Persoonlijke ervaringen, tips, nieuws en nog veel meer. Ook bij Pepper is het nodig om een lidmaatschap te nemen wanneer je gebruik wilt maken van alle mogelijkheden die Pepper biedt. Aanmelden is gratis en het is zeker een datingsite die je niet over zou moeten slaan wanneer je als bischierige op zoek bent naar een andere man of vrouw om jouw biseksualiteit samen verder te onderzoeken. Je bent dan nog snel genoeg overgestapt naar het full membership.

Jan Peeterse

aug 12, 2019

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 2. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

 3. Een seksrelatie onvermijdelijk? Deze tekenen zeggen van wel

  Een seksrelatie onvermijdelijk? Deze tekenen zeggen van wel

  Het komt vandaag de dag vaker voor als dat we denken....
  Lees meer...

Reacties - Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.