Top 3 datingsites Limburg

 1. Parship

  Parship

  Score:
  9.8/10
  • Betrouwbare klantenservice
  • Internationaal care team
  • Gratis dating app
 2. Happy Pancake

  Happy Pancake

  Score:
  9.5/10
  • 100% Gratis datingsite!
  • Innovatief
  • Bekend van TV
 3. Pepper

  Pepper

  Score:
  8/10
  • Spontaan en makkelijk
  • Leuke lay-out
  • Gratis app

Een date vinden in Limburg

Dating in Limburg? Steeds meer mensen worden aangetrokken tot ze meest zuidelijke provincie van Nederland. Dit komt omdat het een erg gezellige provincie is! Veel bezienswaardigheden, culturele bezichtigingen en outdoor activiteiten maakt dit provincie om jouw snelle regionale date te kunnen scoren. Naast de heerlijke Limburgse vlaaien is het daten in deze provincie sterk toegenomen. Wij van Welkedatingsites laten je graag zien welke datingsites er goed staan aangeschreven in de provincie Limburg. Dit doen wij d.m.v een vergelijking. Hierdoor kan jij snel op zoek naar een Limburgse date en wellicht een partner voor het leven vinden. De vergelijking wordt gebaseerd op de volgende punten:

 • Zijn er bijkomende kosten?
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Actieve leden en leden die woonachtig zijn in Limburg

Deze mooie provincie in het zuiden is ideaal als je een gezellige en romantische date wil scoren. Dankzij onderstaande datingsites wordt dit mogelijk gemaakt en staan goed aangeschreven in Limburg.

Parship

Dating in Limburg is zeer populair bij Parship! Je zal het misschien niet denken, maar Parship heeft duizenden leden die actief daten in Limburg! Dit maakt Parship ook de nummer 1 dating site in Limburg. Dankzij het gebruiksvriendelijkheid van de website wordt het mogelijk gemaakt om overzichtelijk en snel jouw ultieme Limburgse date te scoren. In eerste instantie is Parship erop gericht om mensen voor een langere tijd bij elkaar te brengen. Daarnaast kan je bij deze datingsite ook terecht om een vriendschap op te bouwen met diverse mensen in de omgeving!  Wat betekent Parship nog meer in Limburg? Lees hier meer!

Gratis aanmelden

 

dating in Limburg

HappyPancake

HappyPancake staat goed aangeschreven in Limburg. Deze gebruiksvriendelijke datingsite is 100% gratis! Dit is wat veel mensen ook zoeken in een datingsite. Daarnaast maakt HappyPancake het ook mogelijk om jouw ideale single te vinden die jouw voorkeur heeft! Dit doen ze d.m.v een filter waarmee je kan zoeken naar een single die jouw voorkeuren heeft. Deze leuke datingsite laat jou zonder verplichtingen op zoek gaan naar een Limburgse single waarmee jij een echte vriendschap kan opbouwen.  Wat betekent HappyPancake nog meer in Limburg? Lees hier meer!

Gratis aanmelden

 

dating in Limburg

Pepper

Pepper behoort tot één van de grotere datingsites van Nederland. Zij maken het mogelijk om Limburgse singles bij elkaar te brengen zonder dat daar verplichtingen aan vast zitten. Daarnaast maakt Pepper het mogelijk om ook via een mobiele app jouw single in de omgeving te zoeken. Veel datingsites maken nu ook gebruik van een mobiele app. Daarom heeft dit datingsplatform ook veel mobiele gebruikers die het mogelijk maken om 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Dit resulteert natuurlijk in een gegarandeerde Limburgse match! Wat betekent Pepper nog meer in Limburg? Lees hier meer!

Gratis aanmelden