Dating Nieuws

Hier lees je alle nieuwe blog artikelen die wij voor welkedatingsites.nl schrijven. Dit kunnen dating tips zijn maar ook algemene updates die gebeuren in de wereld van online dating. Elke paar dagen proberen wij leuke informatie aan de lezer te verstrekken. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan gerust in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste dating acties en meest recente dating nieuws.

Suggesties voor een leuk onderwerp of mist er iets volgens jou? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd open voor leuke aanbevelingen!

 1. polyamore relatie heerst een taboe op maar is dat terecht?

  Polyamore Relatie – De nieuwe standaard?

  Nog steeds is monogamie de standaard in onze samenleving. Toch zien we steeds meer mensen een polyamore relatie hebben. Een relatie die bestaat uit meer dan twee mensen. Het gaat ook niet alleen om seks maar echt om ‘het houden van’. Benieuwd of het terecht is dat deze trend zich voortzet? Lees dan dit artikel.

  Lees meer...
 2. nieuwe variant van tinder is tinder gold

  Tinder Gold – Wat is het en wat kun je ermee?

  Tinder Gold is voor de mensen die echt totale controle willen over het swipen. Wil jij zien wie jou heeft geliked of nog sneller een match met leuke vrouwen of mannen? Dan is Tinder Gold wellicht een goeie optie voor jou. In dit artikel lees je de extra functies die mogelijk zijn met deze Tinder variant.

  Lees meer...
 3. met een stewardess daten heeft zijn voor- en nadelen

  Daten met een stewardess is niet standaard maar wel leuk!

  Daten met een stewardess is niet standaard maar wel leuk! Wanneer je met een stewardess aan het daten bent, weet je eigenlijk direct dat…

  Lees meer...
 4. wat betekent een kus of zoen op je voorhoofd

  Kus op voorhoofd – Wat schuilt hier achter?

  Een kus op je voorhoofd kan vele dingen betekenen. Het kan een vriendschappelijk gebaar zijn maar ook een stille hint van de liefde. Hoe weet je nu wat er achter die ene kus op je voorhoofd zat? Lees in dit artikel de mogelijke intenties.

  Lees meer...
 5. de kunst van het verleiden

  Verleiden doe je zo!

  De kunst der verleiding? Beheersen we allemaal en doen we ook allemaal. De intenties zijn verschillend, dat dan weer wel. Er is geen cursus hoe-te-verleiden. Niet nodig ook, want we kunnen en doen het allemaal.

  Lees meer...
 6. romantische vakantiebestemmingen voor in 2017

  Romantisch weekendje weg in 2017!

  Van plan om dit najaar een uitstapje te maken met jouw geliefde? Check dit artikel voor romantische vakantiebestemmingen die jouw trip compleet kan maken. Ontbreekt er een essentiële bestemming volgens jou? Neem gerust contact op of laat een reactie achter. Wie weet nemen we jouw tip op in het artikel!

  Lees meer...
 7. lieve woordjes zeggen in bed om iemand zich beter te doen voelen

  10 zinnetjes van Lieve woordjes zeggen – Voel je speciaal!

  Met een paar woordjes kun je iemand echt al beter voelen. Jij voelt je toch ook speciaal als jouw partner zegt dat ze niet zonder jou kan! Bekijk hier 10 zinnetjes die veel gezegd worden om iemand zich fijn te laten voelen. Je zult het merken, zodra jij een van deze zinnetjes van lieve woordjes zegt kan dit meer betekenen dan bijvoorbeeld een duur cadeau!

  Lees meer...
 8. op veel plekken wordt er nog steeds aan uithuwelijken gedaan

  Uitgehuwelijkt: waar en bij wie komt het voor?

  In veel landen gebeurt het nog steeds; uithuwelijken. Vaak trouwt de vrouw dan tegen haar zin in met een door de familie gekozen man. Lees hier waar het nog gebeurt en ook wie het voornamelijk overkomt.

  Lees meer...
 9. hoe vraagt men een scheiding aan

  Scheiding aanvragen; zó vraag je een scheiding aan!

  De ervaring van een scheiding is al erg genoeg. Helaas komt er vaak genoeg nog meer ellende bij kijken door onenigheid waarbij advocaten te pas komen en het alleen maar erger wordt. Lees hier goed hoe je een scheiding moet aanpakken.

  Lees meer...
 10. het hebben van de eerste keer seks

  Dít moet je weten over jouw eerste keer seks!

  Ben jij van plan om voor het eerst in jouw leven seks te hebben? Het is een prachtig en mooi iets maar weet wel voorafgaande wat er gaat gebeuren. Neem de juiste voorzorgsmaatregelen. Lees hier hoe jij jouw eerste keer seks het beste kunt voorbereiden.

  Lees meer...
Page 1>Last