first dates waar de barman ontzettend bekend is geworden

Waarom de barman van First Dates zorgt voor zoveel hysterie

Victor Abeln, zegt dat je iets? Als dat zo is, ben jij waarschijnlijk een trouwe fan van het programma First Dates. Victor is namelijk de barman van het programma en deze leuke jongeman is bij veel vrouwen het onderwerp van gesprek. Waarom? Omdat het een knappe man is waar menig vrouw wel mee op date zou willen. First Dates is er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe liefde. In het programma zie je dat singles een eerste date hebben in een restaurant. Tijdens een diner leren twee singles elkaar kennen en krijg je aan het einde te zien of er een tweede date inzit. Denk jij dat je dit programma op RTL kunt zien? Nou, dan heb je het mis. Niet RTL maar NNVARA zendt het programma uit namelijk.

Op date met barman First Dates

In het restaurant staat vanzelfsprekend ook iemand achter de bar en laat dat nou net de mooie jongen genaamd Victor zijn. Deze Amsterdamse jongeman is 33 jaar oud en voorziet de dates in het programma van een drankje terwijl de persoon zit te wachten op zijn of haar date. Een glas wijn om de zenuwen te bedwingen of juist frisdrank om helder te blijven en wat energie te krijgen. Wat het ook is, Victor schenkt het voor je in. Hij is dus in iedere uitzending te zien en dat is veel vrouwen niet ontgaan. Sterker nog, deze knappe verschijning, met blauwe ogen en een subtiele glimlach, is ontzettend populair geworden. Zo populair dat hij zelfs na iedere aflevering werd overrompeld door tweets, DM’s en vriendschapsverzoeken. Enorm veel geïnteresseerde vrouwen dus en dat is reden genoeg voor een eigen serie, toch? Uiteraard stond de vrijgezelle Victor er zelf ook voor open.

Een geheel eigen spin-off!

Zo gezegd, zo gedaan. In de serie staat Victor niet achter de bar, maar gaat hij zelf op date. Maar liefst ruim 5.000 vrouwen hebben laten weten met hem op te date te willen. Ja je leest het goed, 5.000 vrouwen! Alle berichtjes, gedichten en brieven heeft hij persoonlijk gelezen, waarna hij 3 geluksvogels heeft geselecteerd. Met Marijke, Ashley en Marte ging Victor op een date. Op YouTube werd de liveshow Club Hub uitgezonden. Een spannende afvalrace waarbij de vrouwen alles uit de kast halen om indruk te maken op Victor. Kun jij een fust verwisselen? Wat is je spirit animal? Deze vragen, het maken van een liefdescocktail en nog veel meer kwam aan bod tijdens de eerste dates. Victor is gecharmeerd van alle vrouwen maar hij kiest uiteindelijk voor Marte (wat een bofkont). De humor van haar geeft uiteindelijk de doorslag. Met Marte gaat hij op een tweede date, waarbij ze samen naar Breda gaan en in Utrecht de nacht doorbrengen. Wat romantisch!

Jan Peeterse

mrt 20, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. 6 Redenen om iemand te daten die ouder is!

  6 Redenen om iemand te daten die ouder is!

  Een leeftijd is toch altijd wel een dingetje als je hem/haar...
  Lees meer...

 2. Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Meest voorkomende redenen van een echtscheiding Vandaag de dag is scheiden...
  Lees meer...

 3. Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat is Lexa Incognito en wat kun je ermee? Lexa is...
  Lees meer...

Reacties - Waarom de barman van First Dates zorgt voor zoveel hysterie

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.