incognito daten op lexa - anoniem

Wat is Lexa Incognito en wat kun je ermee?

Lexa is een van de populairste datingsites van Nederland. Dit is niet voor niets, want de website heeft vele aantrekkelijke pluspunten. Het enige wat niet iedere Lexa gebruiker even prettig vindt, is dat je niet ongestoord op de profielen van andere leden kunt kijken. Als je op het profiel van een andere gebruiker kijkt, krijgt deze persoon hier namelijk altijd een melding van.

Wil jij niet dat andere gebruikers kunnen zien dat jij hun profiel bekijkt? Dan kun je de Lexa Incognito functie gebruiken. Meer over deze functie bij het online daten, lees je op deze pagina.

Wat is Lexa Incognito?

Lexa Incognito is een functie die het mogelijk maakt om jouw profiel 24 uur lang onzichtbaar te maken. Als je de functie inschakelt en op het profiel van een andere gebruiker kijkt, kan deze gebruiker dit niet zien. Dit betekent dat je ongestoord en ongemerkt rond kunt neuzen tussen de vele dating profielen op de populaire datingsite.

Waarom zou je de Incognito functie gebruiken bij het online daten?

Je kunt deze functie gebruiken als je het niet prettig vindt om continu benaderd te worden door andere leden van de datingsite, simpelweg omdat je op hun profiel hebt gekeken. Zeker voor vrouwen kan de functie interessant zijn. Als je als vrouw op het profiel van een man kijkt, krijgt hij hier direct een melding van. Nu kan hij zich geroepen voelen om je direct een bericht te sturen, ook als je hier helemaal niet op zit te wachten. Vervelend, want nu moet jij weer een bericht terugsturen dat je geen interesse hebt.

Met de Incognito functie is dit niet nodig. Mannen zien niet dat je op hun profiel hebt gekeken en dit betekent dat je geen ongewenste berichtjes ontvangt, simpelweg omdat je wat nieuwsgierig rond hebt zitten neuzen op de datingsite. Je kunt er zelf voor kiezen om een man te benaderen. En wil je toch benaderd worden door die leuke man? Dan bezoek je zijn profiel gewoon nog eens, maar dan niet incognito. Nu krijgt de betreffende single wel een melding van je bezoek en kan hij je alsnog een berichtje sturen.

Voor wie is de Incognito functie handig?

Deze functie van Lexa is handig voor mensen die lekker rond willen neuzen op de datingsite, zonder dat andere mensen dit merken. Het zijn voornamelijk vrouwen die deze functie gebruiken, maar als man kun je natuurlijk ook ‘incognito’ gaan op de datingsite. Zeker als je vaak berichtjes ontvangt van vrouwen waar je eigenlijk geen interesse in hebt, is het aan te raden deze functie voor online daten gewoon eens te proberen.

Gerelateerde Artikelen

 • Lexa Control – Wat is het?
 • Lexa Account Opzeggen
 • Lexa Dating App
 • Jan Peeterse

  mei 6, 2018

  Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

  Gerelateerde Artikelen

  1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

   Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

   De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
   Lees meer...

  2. Wat is houden van?

   Wat is houden van?

   Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
   Lees meer...

  3. Is Tinder gratis?

   Is Tinder gratis?

   Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
   Lees meer...

  Reacties - Wat Is ‘Lexa Incognito’ en wat kun je er mee?

  Geen reacties

  Laat een reactie achter!

  *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.