Dating Apps

Dating apps zijn razend populair. De afgelopen jaren zijn deze exponentieel toegenomen en zit geen enkele grote datingsite meer zonder een app versie. Neem als voorbeeld Parship of Lexa, deze hebben uitstekend ontwikkelde dating apps waarmee men altijd makkelijk opzoek kan gaan naar een leuke date vanaf zijn of haar smartphone of tablet! Altijd zijn de dating apps gratis te downloaden! Je hoeft dus nooit te betalen voor een dating app variant.

lexa is de grootste en beste datingsite van Nederland

Lexa App

★★★★★ – (9872 stemmen)

De Lexa app is gratis te downloaden in de Apple Store of in de Google Play store. Al jaren op rij wordt lexa als de beste datingsite van Nederland ervaren. Probeer het vooral gratis uit.
Lees meer…

Gratis proberen
 

datingsite voor hogeropgeleiden is parship nummer 2

Parship App

★★★★☆ – (7355 stemmen)

Laat je er niet van weerhouden want het is een feit. Parship is dé beste datingsite voor hoger opgeleiden. De app is gratis te downloaden en ook een profiel aanmaken kan kosteloos!
Lees meer…

Gratis proberen
 

pepper datingsite is spontaan interactief en veel gekozen

Pepper App

★★★★☆ – (4669 stemmen)

Interactief, gebruiksvriendelijk en mooi! Dat is wat de Pepper dating app is. Gratis te gebruiken en ontzettend veel positieve liefdes verhalen. Sceptisch? Probeer het eerst maar gratis!
Lees meer…

Gratis proberen
 

e-matching dating app voor hoger opgeleiden

e-matching dating app

e-matching is de datingsite voor hoger opgeleiden. Veel mensen kiezen voor deze datingsite omdat het zoveel voordelen en betrouwbaarheid biedt. Bovendien krijg je hier één gratis contact naast je gratis profiel. Dit komt nergens anders voor. De dating app is overigens gratis te downloaden! Bevalt het niet? Dan is het verwijderen van deze app echt in enkele seconde weer gedaan! Lees hier meer over e-matching.

Gratis downloaden

match4me dating app voor hoger opgeleiden

Match4Me dating app

Naast e-matching en Parship is er ook nog Match4Me. Een zeer positieve en actieve datingsite speciaal gericht op de hoger opgeleiden. Mensen kunnen zich hier gratis aanmelden en uiteraard ook gratis de dating app downloaden. Het valt niet mee om een fijne en gratis of betaalbare app te vinden waar een relatie is te vinden. Probeer het gratis uit! Meer informatie? Lees de Match4Me review.

Gratis downloaden

 

mobiele dating app Tinder

Tinder dating app

Tinder werd eind 2013 ontzettend populair en is al vrij snel van Amerika naar Europa gekomen. Het is een heel simpel concept waarbij jij foto's van jezelf op je profiel zet. Vervolgens stel je in wie of wat je wilt en binnen welke afstand van jouw locatie. Vervolgens hoef je alleen foto's te “liken” of te “disliken”. Vind iemand die jij leuk vond jou ook leuk? Dan is er een Match en kan er gechat en wellicht worden afgesproken! Lees meer over de dating app Tinder hier.

 

dating applicatie voor mobiel hinge

Mobiel Daten met Hinge

Je kunt je afvragen wat het verschil is tussen Hinge en Tinder. Het verschil zit ‘m in het einddoel en de personen die je tegenkomt. Deze app wordt gekoppeld aan je facebook profiel die in kringen van jouw vriendin zoekt en vrienden daarvan of ze single zijn. Dit is dus meer gericht op serieuzere relaties en dates. Lees meer over deze dating app hier.

 

happn dating app voor locatie

Happn, mensen daten in je buurt

Happn is een relatief nieuwe datingsite met een leuke dynamiek. De app registreert andere mensen die de dating app ook bezitten wie er in de buurt is of wie er in de buurt is geweest. Later kun jij kijken welke personen jou interesseren of zelfs direct contacten. ‘Like' elkaar of stuur een ‘Charm'. Lees hier meer over Happn.

 

Beste dating app 2017

Omdat de dating apps steeds populairder worden is het belangrijk om men de beste opties voor te leggen. In 2017 is het gebruik van online dating apps nog nooit zo hoog geweest vergeleken met voorgaande jaren. Bovenaan staan wel de beste drie dating apps weergegeven. Dit is gebaseerd op het feit dat dit niet alleen mobiele versies zijn van een datingsite maar ook een downloadbare app. Deze kun je in de google play store of AppleStore gratis downloaden.

De ervaring bij mensen die een dating app gebruiken is totaal anders dan die van een website versie voor op de computer of laptop. Het systeem moet zodanig ontwikkelt zijn dat je met een paar swipes en clicks al met iemand in contact kan komen. Bij internet daten ga je voornamelijk uitgebreid opzoek terwijl je met een app juist opties voorgelegd wilt krijgen.

Suggesties of tips

Suggesties of tips over een nieuwe dating app zijn altijd welkom! Er komen dagelijks zoveel veranderingen en nieuwe dingen voorbij dat wij regelmatig wel wat over het hoofd zien. Heb jij dus ervaringen met een leuke dating app maar hebben wij deze nog niet opgenomen in ons overzicht? Laat het ons weten via de contactpagina!