Happn App

66%

Sinds 2015 is er de dating app Happn. Nog niet zo lang is ook deze naast Tinder erg bekend geworden in Nederland. De slogen ‘Find the people you’ve crossed path with’ laat al duidelijk zien dat het gaat om een dating app voor mensen die je bent tegen gekomen. Op deze pagina lees je hoe de dating app werkt en waar je hem kunt downloaden.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

dating app voor afspraakjes in de regio
Algemeen
Gebruik App
Systeem
Happn App scoort een 66%
Klantenbeoordeling:

Profiel aanmaken bij Happn

In tegenstelling tot de grotere datingsites die een speciale dating app hebben ontwikkelt kun je hier snel je account maken door het aan je facebook account te koppelen. Het is aan jou om je profiel er top uit te laten zien. Doe dit door het toevoegen van foto’s en een leuke persoonlijke omschrijving.

Vervolgens kun je aangeven waarin je geïnteresseerd bent. Dit beperkt zich alleen wel tot de voorkeur van een leeftijd en het geslacht waarin je geïnteresseerd bent.

Beginnen met daten!

In de instellingen van je telefoon moet je jouw locatievoorziening aanzetten om gebruik te kunnen maken van Happn. Met de app kun je vervolgens zien wie zich in de buurt bevindt. Dit zijn alleen mensen die ook Happn op hun telefoon hebben geïnstalleerd. Je kunt dan op de foto drukken om meer informatie over een persoon te krijgen die in de buurt was. Zie je wel een toekomst in die persoon? Dan kun je op het hartje drukken, wil je hem verwijderen van je personen dan kun je op het kruisje drukken. Deze persoon zal dan niet meer terugkomen in je voorstellen.

De optie ‘Charm’ is een speciale optie. Hiermee ziet de ander direct dat jij haar of hem hebt geliked, die persoon hoeft dus niet eerst jou te liken om hierachter te komen. Voor vrouwen is deze optie onbeperkt, mannen krijgen slechts 10 ‘Charms’, hierna moeten zij deze bijkopen.

Hebben twee personen elkaar geliked? Dan ontstaat er een ‘Crush’. Dan kan de chat beginnen en kunnen mensen berichtjes naar elkaar versturen. Ook kun je emoticons gebruiken en soundtracks van Spotify. Deze optie kost geen geld.

Happn downloaden voor iOS
Happn downloaden voor Android

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Daten in de buurt
 • Gratis te downloaden
 • Veel gebruikers

Minpunten

 • Limiet aan charms
Jan Peeterse

jun 7, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde dating-apps

 1. Plekk

  Plekk

  Ook iemand tegenkomen op jouw favoriete locatie? Check...
  Lees meer...

 2. Inner Circle Dating

  Inner Circle Dating

  The Inner Circle Dating app bestaat sinds 2013...
  Lees meer...

 3. Hot or Not

  Hot or Not

  HotorNot lijkt eigenlijk ontzettend veel op Badoo. Het...
  Lees meer...

Reacties - Happn – Daten met mensen in de buurt

2 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.