Meer mogelijkheden met de dating app tinder plus

Wat is Tinder Plus?

De dating applicatie Tinder is al een aantal jaren razend populair. Er zijn zelfs mensen die dankzij Tinder hun grote liefde hebben gevonden en daarmee zijn getrouwd. Je hoeft geen profiel aan te maken bij Tinder, maar je logt eenvoudig in met je Facebook-profiel. Dankzij het bepalen van jouw locatie kun je leuke mensen ontmoeten in jouw omgeving. Door te swipen geef je aan of je iemand wel of niet leuk vindt. Als iemand dit ook bij jou aangeeft, ontstaat er een match. Het is een betaalde uitbreiding van de dating applicatie Tinder.

Hoe werkt Tinder Plus en welke functies heeft het?

Tinder Plus heeft een aantal extra functies waar je van profiteert. Zo kun je bijvoorbeeld een verkeerde swipe ongedaan maken. Bovendien wordt het eenvoudig gemaakt om je huidige locatie aan te passen. Handig natuurlijk als je wilt weten of er op een andere plek meer dates te vinden zijn. Zo kun je stiekem kijken of er op jouw vakantieadres leuke mannen of vrouwen te vinden zijn. Bovendien stelt het jou in staat om onbeperkt te liken en swipen. Ongetwijfeld zit er dus iemand tussen die je leuk vindt! Vanzelfsprekend wel tegen betaling natuurlijk.

Hoeveel kost Tinder Plus?

Momenteel is het nog niet geheel duidelijk wat Tinder Plus je kost. De dating app wordt op dit moment namelijk getest in een aantal landen, waaronder ook Nederland. Dankzij dit experiment hopen de makers van Tinder erachter te komen wat mensen bereid zijn hiervoor te betalen. De prijzen die op dit moment al wel bekend zijn, liggen tussen de 0,78 en 15,67 euro. Binnen een kort tijdsbestek wordt er meer bekend over de exacte tarieven van Tinder Plus.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Als betaalde variant op Tinder biedt Tinder Plus natuurlijk een aantal interessante voordelen. Zo ben je niet gelimiteerd aan een bepaald aantal swipes. Bovendien kun je een foutje dankzij Tinder Plus snel rechtzetten. Daarmee wordt het voor jou een stuk gemakkelijker om een leuke date of relatie te scoren. Een nadeel is op dit moment wel dat je niet exact weet hoeveel het je kost. Wil je duidelijkheid over de kosten die Tinder Plus met zich meebrengt? Dan kun je misschien nog beter even wachten met je keuze voor deze variant van de dating app. Meer leuke opties kun je vinden op onze dating app pagina.

Jan Peeterse

mrt 28, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Ontdek leuke mensen in jouw omgeving met Tinder Plus

Een commentaar

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.