Hot or Not

78%

HotorNot lijkt eigenlijk ontzettend veel op Badoo. Het is wereldwijd actief. Met een paar foto’s en een profiel kun jij in contact met vrouwen of mannen komen door hun profiel te liken. Het heeft ook iets weg van Tinder, een makkelijke dating app dus. Benieuwd? Je kunt het gratis uitproberen.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

makkelijk met foto's in contact komen door Hot or Not
Profielen
Gebruik website
Systeem
Hot or Not scoort een 78%
Klantenbeoordeling:

Dating app of datingsite?

De site biedt zowel een dating app als een dating site, beiden zijn erg makkelijk te gebruiken. Ooit begonnen als een voorloper van Tinder, inmiddels de ontwikkeling doorgemaakt tot volwaardige datingsite. Vroeger gaf je profielen die je voorbij zag komen een ‘hot’ of ‘not’ rating. Bij een wederzijdse match was het vervolgens mogelijk om te chatten met elkaar. Tegenwoordig kan je als VIP lid direct berichten sturen naar de personen die je aandacht trekken. Daarnaast is iedereen voorzien van een eigen profielpagina, waar je in het kort meer te weten komt over deze persoon.

Voor wie is Hot or Not

Het datingplatform is er voor personen van 18 jaar of ouder, die op zoek zijn naar een leuke vriendschap, date of partner. Deze dating app is uitermate geschikt voor personen die geen ellenlange verhalen willen lezen, maar een beknopt overzicht van wie iemand is en wat iemand zoekt. Het grootste deel van het beoordelen of iemand wel of niet bij je past, gebeurt op voorhand op basis van foto’s. De dating app en datingsite zijn over de hele wereld te gebruiken, dus ook handig op vakantie of wanneer je gaat emigreren. Enkele jaren geleden is er een marketing samenwerking met Badoo van start gegaan, wat concreet betekent dat profielen over en weer worden weergegeven. Dit vergroot de kans op succes aanzienlijk!

Wat is er (gratis) mogelijk met Hot or Not

Nadat je bent aangemeld kan je direct aan de slag met profielen bekijken. Wanneer een profiel in de smaak valt kan je dit ook aangeven door op het profiel op ‘hot’ te klikken. Wanneer je bij iemand op ‘hot’ klikt, krijgt deze persoon daar ook een melding van. Wanneer je dit bij een VIP gebruiker doet, heb je dus kans dat deze persoon je een berichtje stuurt, als deze persoon jou ook ziet zitten. Na het klikken op ‘hot’ zal deze persoon ook in je Hotlijst terecht komen, hier kan je gemakkelijk iedereen terugvinden die jij hot vindt!

Aanmelden bij Hot or Not

Jezelf aanmelden is zeer eenvoudig en binnen enkele minuut gedaan. Wanneer je naar de website gaat klik je op registreren. Hierna is het een kwestie van het kiezen van een gebruikersnaam, aangeven van welk geslacht je bent, wanneer je bent geboren, waar je woont en het opgeven van je e-mail adres en wachtwoord. Wanneer je op registreren klikt sta je ingeschreven en dien je alleen nog de bevestigingsmail die naar je is gestuurd te bevestigen. Na deze stap ben je direct ingelogd op de website en kan de zoektocht beginnen!

Belangrijk om je te realiseren is dat je uiterlijk en uitstraling je visitekaartje zijn op deze website. In dit geval is dat je profielfoto, mocht je het gevoel krijgen dat je niet populair bent, weinig reacties krijgt of weinig mensen je ‘hot’ vinden, dan loont het zeker de moeite om je profielfoto zo nu en dan eens te veranderen. Op deze manier kom je er achter welke foto van jou het beste werkt en waar je het meeste succes mee hebt. Ga hier niet te ver in, wanneer je na het wisselen van een foto redelijk wat aansprak hebt, tart dan niet het lot door elke dag je foto te blijven veranderen. Hierdoor wordt het lastiger voor anderen om jou te herkennen en hier kan je uiteindelijk dus ook potentiële dates mee mislopen.

Kosten en betaalmogelijkheden

Om gebruik te maken van alle mogelijkheden van deze dating site, heb je een VIP-status nodig. Deze sluit je af voor een bepaalde periode. Met deze status kun je onbeperkt berichten versturen, onbeperkt mensen toevoegen aan je hotlijst, de ghostmodus gebruiken en extra foto’s te zien van andere leden. De prijzen om VIP te worden zijn:

 • 1 week VIP – €15,-
 • 1 maand VIP – €25,-
 • 3 maanden VIP – €50,-
 • 1 jaar VIP – €100,-

Om extra op te vallen en extra aandacht te krijgen, kunnen daarnaast diamanten worden aangeschaft. Met diamanten kun je jezelf bijvoorbeeld in de spotlight plaatsen, bovenaan weergegeven worden op de zoekpagina voor 24 uur, privé foto’s versturen naar andere mensen en virtuele bloemetjes versturen. De prijzen van diamanten:

 • 70 diamanten – €15,-
 • 150 diamanten – €25,-
 • 400 diamanten – €50,-
 • 1.000 diamanten – €100,-

Betalingen kunnen via iDeal of post worden voldaan. Een iDeal betaling zal direct worden verwerkt en de VIP dagen of diamanten worden direct bijgeschreven. Wanneer je per post een betaling doet, duurt het 1 werkdag voordat je VIP dagen of diamanten worden bijgeschreven. Wel krijg je een bonus van 10% op je aankoop.

Ongeacht wat je koopt, deze datingsite werkt niet met automatische incasso en zal dus nooit een ongewilde incasso verrichten van je rekening.

Ervaringen met Hot or Not

De ervaringen zijn overwegend positief, zonder te betalen kan je de app downloaden en gebruiken. Het algehele gebruikersgemak is zeer groot, waardoor zowel de site en app makkelijk in het gebruik zijn. Dit geeft een lage drempel om in te stappen, want wanneer het niet bevalt is het ook vrij makkelijk om je account op te heffen, of de app te verwijderen. De verbinding met de site verloopt via een beveiligde SSL verbinding. Dat wil zeggen dat je gegevens veilig zijn en niet in handen zullen vallen van derden. Er zijn veel succesverhalen van gebruikers terug te vinden, waaruit we kunnen concluderen dat je slagingskansen hier zeer groot zijn.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Heel makkelijk aanmelden
 • Overzichtelijk ontwerp

Minpunten

 • Lijkt erg veel op Tinder
 • Kost veel geld
Jan Peeterse

jan 31, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde dating-apps

 1. Tinder

  Tinder

  (17 x beoordeeld)

  Tinder is inmiddels al jarenlang de meest populaire...
  Lees meer...

 2. Tips voor de mobiele dating app Tinder - Welkedatingsites.nl

  Tips voor de mobiele dating app Tinder - Welkedatingsites.nl

  Tips voor gebruik van Tinder Steeds meer singles...
  Lees meer...

 3. Lexa Dating App

  Lexa Dating App

  (1 x beoordeeld)

  Opzoek naar een fijne dating app? De Lexa...
  Lees meer...

Reacties - Hot or Not – Dating informatie, kosten en mogelijkheden

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.