Inner Circle Dating

89%

The Inner Circle Dating app bestaat sinds 2013 en stijgt flink in populariteit onder jonge professionals. Momenteel bevinden er zich zo´n 100.000 leden en komen er iedere dag honderden tot duizenden leden bij die allemaal stuk voor stuk onderzocht worden voor ze worden tot de datingsite. Afgelopen jaren is deze datingsite uitgegroeid tot één van de meest bezochte in Nederland. Inmiddels is de app ook beschikbaar in Barcelona, Parijs, Stockholm, Londen, Parijs en Milaan.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

inner circle dating is niet zomaar voor iedereen, een exclusieve dating app
Algemeen
Profielen
Systeem
Inner Circle Dating scoort een 89%
Klantenbeoordeling:

The Inner Circle Dating app

The Inner Circle Dating app bestaat sinds 2013 en stijgt flink in populariteit onder jonge professionals. Momenteel bevinden er zich zo´n 100.000 leden en komen er iedere dag honderden tot duizenden leden bij die allemaal stuk voor stuk onderzocht worden voor ze worden tot de datingsite. Afgelopen jaren is deze datingsite uitgegroeid tot één van de meest bezochte in Nederland. Inmiddels is de app ook beschikbaar in Barcelona, Parijs, Stockholm, Londen, Parijs en Milaan.

Voor wie is The Inner Circle?

Deze datingsite is er voor de jonge professionals, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Anders dan andere datingsites waar je je in kan schrijven en direct los kan gaan met berichten sturen, hebben de beheerders van The Inner Circle Dating App een heldere visie op dit gebied.

Hoe aantrekkelijk het ook is om eindeloos door profielen heen te bladeren en profielen op basis van foto naar links of naar rechts te swipen, de werkelijkheid is dat het grootste deel van die profielen willekeurig en niet relevant zijn. Ze staan niet voor wat je zoekt, en daar speelt deze dating app op in. Elke gebruiker wordt handmatig gekeurd, en de achtergrond en interesses worden in kaart gebracht.

Zeker geen typische datingsite voor jan en alleman dus. Dit blijkt ook uit de evenementen die ze organiseren op toplocaties over heel de wereld. Amsterdam, Madrid,

Barcelona, Parijs, New York nog veel meer wereldsteden. Deze evenementen worden gegeven voor leden van de datingsite, om zo het online daten perfect te combineren met het offline daten.

De dating app is gemaakt voor personen tussen de 25 en 45 jaar, met een professionele achtergrond of een eigen onderneming. Je gaat door een grondige keuring heen en moet dus even geduld hebben, voordat je de site en app kan gebruiken.

Daarvoor krijg je natuurlijk erg veel terug, wie weet wel een mooie date met een zakenman of vrouw die dezelfde ambities heeft als jij hebt.

Wat is er (gratis) mogelijk bij The Inner Circle?

Het registreren op de site, of via de app, is in ieder geval gratis. Pas na goedkeuring worden de prijzen duidelijk. Direct na registratie wordt al duidelijk dat ze niet over één nacht ijs gaan. “Het kan wel even duren voor je van ons hoort” is de melding die je krijgt na de gratis inschrijving. Je moet dus zeker aan de voorwaarden voldoen en een flinke portie geduld hebben, daarentegen ben je er wel zeker van dat,

als je hier wordt toegelaten, je zeker bent van exclusieve feesten en secure matching van het hoogste niveau.

De offline evenementen zijn erg origineel en uniek van deze app. Je kan andere leden van de app ontmoeten op dergelijke feesten, in de bekendste locaties over de hele wereld, inclusief Nederland. Een neutrale plek, een exclusief evenement en lekker genieten onder het genot van een hapje en drankje. Als lid moet je een kaartje kopen voor een dergelijk evenement, wel kan je zelf kiezen of je enkel voor een drankje gaat of gelijk voorzien wilt worden van een luxe 3 gangen diner. Prijzen lopen dan uiteen van 10 euro tot enkele tientallen euro’s voor de entree, vaak met welkomstdrankje inbegrepen.

Je kan in de app de ‘like’ knop gebruiken om te laten merken dat je iemand wel ziet zitten. Het fijne is dus dat je enkel een select groepje mensen te zien krijgt, die op basis van jouw persoonlijkheid en ambities worden geselecteerd. Dit scheelt jou weer uren profielen bladeren en swipen. Foto’s en profielen bekijken is ook mogelijk met de app, voor volledig gebruik is echter wel een lidmaatschap nodig!

Aanmelden bij The Inner Circle App

Aanmelden bij de Inner Circle Dating app kan op 2 verschillende manieren. Om er zeker van te zijn dat niet iedereen zich zomaar met een fake e-mail adres gaat aanmelden, kan je enkel via Facebook of LinkedIn aanmelden. Tegelijkertijd is dit natuurlijk ideaal, omdat je dan zelf op voorhand geen gegevens meer hoeft in te vullen.

Inloggen met social media

Zodra je je inlogt via Facebook of LinkedIn, krijg je eerst een beveiligingscontrole om te zien of je geen robot bent. Wanneer je je via de website hebt aangemeld wordt aangeraden om de app te downloaden. Wanneer je de app gedownload hebt, log je ook in op app via Facebook of LinkedIn. Vervolgens geef je toestemming om de informatie van jouw social media account te gebruiken voor jouw persoonlijke profiel op de website. Ter verificatie vul je daarna je geboortedatum nog eens in en vervolgens is het volledige profiel klaar voor gebruik, na goedkeuring!

Het aanmelden op deze dating site gaat erg gemakkelijk, omdat ze eigenlijk alle benodigde informatie van Facebook of LinkedIn af kunnen halen. Waarschijnlijk vraag je je na registratie af of je zelf niets meer hoeft in te vullen, maar dit hoeft in dit stadium inderdaad nog niet! Scheelt een hoop tijd en gedoe. Over de wachtrij, er staan ruim 100.000 mensen in de wacht om goedgekeurd te worden.

Kosten en betaalmogelijkheden

Veiligheid belangrijker dan geld? Dat zien we niet vaak bij datingsites, immers zijn de grootste datingsites juist de datingsites die je bijna volledig gratis kan gebruiken, met openheid van zaken en waar je gelijk aan de slag kan. Door het afgeschermde imago van de datingsite, behouden ze natuurlijk ook de exclusiviteit. Wanneer iedereen precies zou weten hoe het er aan toe gaat, is het natuurlijk ook gedaan met de exclusiviteit.

Keuring proces van Inner Circle Dating

Het registreren is zo gedaan, maar na een paar dagen wachten op goedkeuring kunnen we helaas geen uitsluitsel geven over de kosten van deze app. Wat we wel hebben kunnen opmaken uit de voorwaarden van de website, is dat er voor volledig gebruik een lidmaatschap nodig is. Dit lidmaatschap zal automatisch worden verlengd door de datingsite.

De offline evenementen koop je kaartjes voor, vaak betaal je €15,- voor de entree en een welkomstdrankje. Mocht er een diner worden georganiseerd liggen de kosten hiervan vaak rond de €40,- à €50,-. Hiervoor krijg je dan een 3-gangen diner, een paar drankjes en een leuk feestje ter afsluiting.

Ervaringen met The Inner Circle

De eerste indruk is positief, helemaal wanneer je op zoek bent naar een dating app waar niet zomaar iedereen zich kan aanmelden. De Inner Circle app is vooral populair onder de vrouwen, de site eigenaren hebben zelfs een maand vrouwen de toegang geweigerd. Ook bij de exclusieve evenementen zijn de kaarten voor vrouwen doorgaans sneller uitverkocht dan de kaarten voor mannen. Een veel gehoord signaal is wel dat er veel mensen worden afgewezen voor de Inner Circle app, des te groter je voorsprong als je wél wordt toegelaten!

Veiligheid van The Inner Circle

Zoals je inmiddels wel hebt begrepen is het toelatingsbeleid zeer streng. Dit is niet zomaar natuurlijk. Naast de matchings voordelen die dit heeft, willen ze het beste voor hun leden, en omringen ze zich het liefst met jonge professionals in de bloei van hun leven.

Er worden geen personen onder de 18 jaar toegelaten, ze maken gebruik van zware fraudecontroles om neppe profielen te kunnen weren en om de kansen op neppe profielen te verkleinen kan je je enkel aanmelden via Facebook of LinkedIn.

Voor een date hoef je niet per se zelf een plek uit te zoeken, maar kan je naar één van de exclusieve evenementen van de app. Zeer gezellig, maar doordat het georganiseerd is op neutraal terrein, door en met mensen van de app, ook super veilig natuurlijk.

Wanneer je beschikt over een flinke portie geduld en een goed profiel, is deze datingapp zeker het afwachten waard. Wanneer je wordt toegelaten is dat voor de meest exclusieve datingapp van het moment!

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Exclusief gebruik
 • Zeer betrokken ledenbestand

Minpunten

 • Niet iedereen kan lid worden
Jan Peeterse

feb 17, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde dating-apps

 1. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 2. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 3. Tinder

  Tinder

  (17 x beoordeeld)

  Tinder is inmiddels al jarenlang de meest populaire...
  Lees meer...

Reacties - Inner Circle Dating – Datingapp informatie, kosten en mogelijkheden

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.