Tinder

86%

Tinder is inmiddels al jarenlang de meest populaire dating app. Dit komt omdat het gratis is én ontzettend populair wereldwijd. Men kan dus overal een leuke date zoeken ongeacht de locatie waar hij of zij zich bevindt. Pas geleden is er ook een desktop versie gelanceerd zodat je ook op je laptop opzoek kan gaan naar een date. Wil je meer weten over de website versie? Lees dan ons artikel over Tinder Online.

snel in contact komen met ontzettend veel mensen via deze dating app tinder
Algemeen
Bekendheid App
Profielen
Tinder scoort een 86%
Klantenbeoordeling:

Hoe werkt Tinder?

Tinder is een app voor je mobiel, deze dating app maakt gebruik van profielen. Wanneer je je account aan hebt gemaakt ga je naar de app-instellingen, hier kun je vermelden of je op zoek bent naar mannen of vrouwen en in welke leeftijdscategorie je date zou moeten vallen. Ook kun je jouw locatie vermelden en de straal waar in je graag zou willen daten.

tinder dating appDaarna geef je de app toestemming om te linken met je Facebook account, hiermee kan de app via je Facebook gegevens de juiste match vinden op gedeelde interesses. Wees gerust, Tinder verschijnt niet op je Facebook tijdlijn, je vrienden zullen niet zien dat je deze online dating app gebruikt. Door middel van GPS worden er nu matches in jouw omgeving gevonden.

Nu begint het pas echt, je krijgt foto’s te zien van het geslacht van jouw voorkeur. Door op de persoon te klikken zie je de Facebook profielfoto’s van hem of haar en krijg je ook te zien of je gemeenschappelijke vrienden en vind ik leuks met elkaar hebt. De foto’s kun je naar links of rechts vegen. Naar links veeg je wanneer je de persoon afwijst en naar rechts wanneer je de persoon wel als geschikte match ziet. Veeg je de foto naar rechts en doet die persoon dat ook bij jou, dan is er een match. Dit geeft je de kans om met elkaar te chatten. Of jullie het chatten voortzetten met een date, is helemaal aan jullie zelf. Mocht je je match via de Tinder app gevonden hebben, kan je deze simpel verwijderen in de app-instellingen.

Waar kan ik Tinder verkrijgen?

Tinder is gratis te verkrijgen in de App store voor Ios en de Google play store voor Android. Direct kun je jouw eigen foto’s op jouw tinder profiel zetten en op zoek gaan naar leuke matches. Alles is helemaal gratis, volledig!

Andere dating apps en datingsites

Neem ook eens een kijkje bij de datingsites die vaak ook een datingapp bieden. Bij de algemene datingsites zijn er heel veel leuke datingsites met apps terug te vinden. Voorbeelden hiervan zijn Lexa, Pepper en Parship.

 

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

nov 28, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde dating-apps

 1. Top 5 Tinder Tips - Maak een beter Tinder profiel!

  Top 5 Tinder Tips - Maak een beter Tinder profiel!

  Lees deze adviezen voor meer matches op Tinder!...
  Lees meer...

 2. 'Tinder Online' voor de desktop - Een non-app variant

  'Tinder Online' voor de desktop - Een non-app variant

  Tinder Online voor de desktop – Een non-app...
  Lees meer...

 3. Is en blijft Tinder populair?

  Is en blijft Tinder populair?

  Is Tinder nog populair? In 2012 gelanceerd, en...
  Lees meer...

Reacties - Tinder, de nieuwe online dating app

17 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.