Plekk

77%

Ook iemand tegenkomen op jouw favoriete locatie? Check dan de dating app Plekk! Jij kunt namelijk inchecken op jouw favoriete plekken. Andere mensen die dit ook doen kom jij dus in contact mee. Zo heb je altijd mensen die in je straatje passen. Lees verder over deze interactieve leuke dating app!

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

dating app op locatiebasis - plekk
Algemeen
Gebruiksgemak
Profielen
Plekk scoort een 77%
Klantenbeoordeling:

Plekk dating app: wat is Plekk en hoe werkt het?

De Plekk app: je hebt er misschien al eens van gehoord. Maar wat is Plekk nu eigenlijk? Plekk is een dating app van Nederlandse makelijk die het radicaal anders aanpakt dan mastodonten als Tinder en Happn. Waar je bij traditionele dating apps louter matcht op afstand van jouw woonplaats of locatie werkt het bij Plekk net even anders. Je checkt in op de plekken die jouw hart gestolen hebben en vertelt er kort bij waarom die locatie net speciaal is voor jou. Plekk toont je vervolgens de singles die dezelfde interesses hebben. Singles met wie je dus al iets gemeen hebt wat een minder oppervlakkig contact toelaat.

Voor wie is de dating app Plekk?

De Plekk app is logischerwijze voor alle singles met een smartphone die op zoek zijn naar andere singles. De unieke insteek betekent echter dat Plekk de app bij uitstek is voor wie op zoek is naar betekenisvol contact of een serieuze relatie. Geen oeverloos geswipe om toch maar die ene dame of heer te vinden om de nacht bij door te brengen.

Wat is er (gratis) mogelijk met Plekk?

De Plekk app is gratis te downloaden op de App store en biedt zowel gratis als betalende functies. Heb je geen trek om te betalen hoeft dat ook niet per se. De gratis basisversie valt prima te gebruiken om dates te vinden en te regelen. Je kunt inchecken op locaties, de zoekfunctie gebruiken, de meest trendy check-ins op de voet volgen, profielen bekijken, diezelfde profielen liken en ook chatten met een eventuele match. Belangrijk om te weten is dat bij de gratis versie je niet kan zien wie jou heeft geliket. Dit wordt enkel zichtbaar als jullie elkaar hebben geliket.

Wil je toch wat meer mogelijkheden om de vrouw of man van je leven te vinden? Dan is een Plekk Extra abonnement de oplossing. Met deze premium versie kan onbeperkt WOW’s versturen (zeg maar een super like), bekijken wie jou heeft geliket en Plekk Helden bekijken. Deze Plekk helden zijn de meest serieuze gebruikers van de app.

Aanmelden bij Plekk

Aanmelden bij Plekk is een koud kunstje. Simpelweg de app downloaden in de App stores van Android of Apple en de instructies volgen. Een klein addertje onder het gras is dat je zonder Facebook profiel op dit moment geen account kunt aanmaken. Plekk gebruikt de Facebook login om controle uit te oefenen op nep-profielen en frauduleuze accounts. Een voorwaarde voor aanmelding is dan ook dat je beschikt over een Facebook profiel dat de basis van jouw Plekk profiel vormt.

Kosten en betaalmogelijkheden

De basisversie van de app is gratis dus er hoeft alleen een betaling te gebeuren bij Plekk Extra. De kostprijs daarvan is afhankelijk van het abonnement. Eentje van 1 maand kost 14,99 euro, voor 3 maanden ben je 35,99 euro kwijt en voor 6 maanden 59,66 euro. De betalingsmogelijkheden zijn op dit moment beperkt tot de opties van jouw app store account.

Ervaringen met Plekk

“Top app, werkt soepel en doeltreffend!” Boris de Wilde

“Leuk dat het eens helemaal anders werkt. Paar dates gehad via Plekk en dat viel me totnogtoe toch een stuk beter mee dan via andere dating apps. Vast en zeker mijn favoriet” Sven van der Donck

“Een paar maanden geleden Plekk geïnstalleerd. Een stuk beter om serieuze mensen tegen te komen dan pakweg Tinder. Zou het zo opnieuw installeren!” Evi Verdoezelt

Veiligheid van persoonsgegevens

Plekk maakt gebruik van jouw facebook profiel om jouw account aan te maken. De persoonsgegevens die de app ontvangt zijn dan ook op die manier verkregen. Wat gebeurt er met die gegevens? Niet veel. Plekk maakt duidelijk dat persoonlijke gegevens niet verkocht worden of een andere commerciële functie vervullen. Ze worden uitsluitend gebruikt om de functionaliteiten van de app zelf mogelijk te maken. Zit je toch nog met vragen over het gebruik,, de opslag en verwerking van jouw gegevens? Dan kan je dat allemaal nalezen in de privacy policy op de website van Plekk.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

mrt 6, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde dating-apps

 1. Inner Circle Dating

  Inner Circle Dating

  The Inner Circle Dating app bestaat sinds 2013...
  Lees meer...

 2. Hot or Not

  Hot or Not

  HotorNot lijkt eigenlijk ontzettend veel op Badoo. Het...
  Lees meer...

 3. Kick or Stick

  Kick or Stick

  Kick or Stick is een nieuwe en opkomende...
  Lees meer...

Reacties - Plekk dating app

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.