Badoo

91%

Badoo is niet alleen een van de grootste online datingsites van Nederland, maar ook ter wereld. Met zo’n 300 miljoen gebruikers wereldwijd is het haast onmogelijk om geen date te vinden via Badoo. Daarnaast staat deze datingsite bekend om haar professionaliteit, waardoor je kunt rekenen op een positieve gebruikservaring.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

badoo homepage voor iedereen die casual datingsite zoekt
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Badoo scoort een 91%
Klantenbeoordeling:

Gratis inschrijven bij Badoo!

Je kunt je op verschillende manieren inschrijven bij Badoo. Zo kun je direct je Facebook-account linken aan Badoo, waardoor je met één klik bent aangemeld. Wil je je social media gescheiden houden, of heb je geen Facebook, dan kun je ook gewoon je gegevens los invoeren. Bij je inschrijving kun je meteen aangeven om welke reden je lid wilt worden van Badoo. Ben je echt op zoek naar een serieuze relatie, of wil je gewoon casual flirten of nieuwe vrienden ontmoeten?

Een ander leuk voordeel aan het gebruik van credits is dat je het contactlimiet kan verhogen. Zonder credits kun je per dag contact leggen met vijf mensen, maar met credits kun je veel meer singles aanspreken.

Het basisprofiel van Badoo is gratis, maar om van alle functies gebruik te kunnen maken, moet je overgaan op betaling. Bij Badoo gaat dit in de vorm van credits, die je voor verschillende functies kunt gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen om je profiel helemaal bovenaan de zoekresultaten te zetten, de Rise Up-functie, zodat jij de eerste bent die andere singles zien. Of je kunt gaan voor de Spotlight-functie, waarmee je foto in de fotobalk bovenaan de pagina komt te staan.

Je kunt verschillende pakketten met credits kopen. Hoe meer je er in één keer aanschaft, hoe goedkoper ze worden. Wat de kosten precies zijn, is helaas niet te vinden op de website van Badoo, dus dat is jammer. Die transparantie mag je wel verwachten van een grote datingsite als deze.

Badoo Klantenservice – Hoe word je geholpen?

Op de website van Badoo is een uitgebreide helpdesk te vinden waar alle veelgestelde vragen worden beantwoord. Wat hier fijn aan is, is dat alles op categorie staat, zodat je snel het antwoord op jouw vraag kunt vinden.

Ook vind je bij de Helpdesk andere informatie, zoals de richtlijnen, online beveiligingstips, de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

De Badoo Dating- App en site

Badoo heeft gratis apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Het maakt dus niet uit welk type telefoon je hebt, de Badoo app is voor iedereen beschikbaar. Hiermee kun je altijd en overal op je smartphone of tablet online daten. Ook op de app geldt dat er voor betalende leden meer functies zijn om gebruik van te maken dan voor niet-betalende leden.

Naast de gratis app is er namelijk ook een app voor 2,99. Je kunt dan onbeperkt gebruik maken van de verschillende functies en je hebt een week lang gratis ‘superkrachten’, die je weer voordelen geven in het online daten.

Ondanks dat er drie apps beschikbaar zijn van Badoo, kan het gebeuren dat je telefoon ze niet ondersteunt. In dat geval kun je gewoon gebruik maken van de mobiele website van Badoo. De website werkt prima op smartphones en je kunt gewoon alle functies gebruiken.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

feb 5, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. Parship

  Parship

  (45 x beoordeeld)

  Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (77 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Pepper

  Pepper

  (48 x beoordeeld)

  Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
  Lees meer...

Reacties - Badoo Review – Informatie, kosten en ervaringen

2 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.