meer controle over het communiceren met jouw matches van datingsite lexa

De toegevoegde waarde van Lexa Control

Wie op zoek is naar een serieuze relatie en in deze haastige wereld vooral voor online dating gaat, die kan gebruik maken van online datingsite Lexa. De online dating site heeft veel leden en vrijwel direct na je ingeschreven te hebben, kun je op zoek naar je droomman- of vrouw bij je in de buurt of juist wat verder weg. Standaard tools helpen je zoeken naar die zo begeerde speld in de immense hooiberg. Op deze manier zijn ondertussen al ontzettend veel relaties tot stand gekomen, zoals meer en meer relaties hun oorsprong op internet hebben. De toevallige ontmoeting in de kroeg lijkt voorgoed verleden tijd. Dat blijkt wel, want de al bekende datingsite breidt de diensten weer verder uit met Control. Voor wie meer grip op de zaak wil.

Online datingsite Lexa Functies

De standaardfuncties van de populaire online dating site bieden al veel, Lexa Control biedt nog meer zo beloven althans de spelregels en de gebruiksvoorwaarden. Simpel gesteld heb je, de naam zegt het uiteraard al, met Control (veel) meer controle over een beperkt aantal functies binnen de site. Control geldt als extraatje bovenop de al zo uitgebreide functies die horen bij het (betaalde) full membership. Wie niet wenst te betalen, kan van beduidend minder opties gebruik maken en zal die meneer op het witte paard lang niet zo snel vinden. De Control functie biedt zeker ook daadwerkelijk voordelen voor hem of haar die zo naarstig op zoek is naar een knappe, lieve of zorgzame prins of prinses.

Lexa Control – Wat voegt het toe?

De Control functie van Lexa is een uitbreiding op het al uitgebreide full membership. Betaald lidmaatschap is dus een must om ook nog eens gebruik te kunnen maken van Control. Ben je bereid extra geld neer te tellen, dan profiteer je behalve van de vele extra’s die een full membership biedt, van nóg meer extra opties. Met deze extra mogelijkheden heb je simpelweg nog meer controle over je datemogelijkheden.

Afgeleverd en gelezen? – Mogelijk Met Lexa Control!

Die extra opties bestaan uit onder meer een leesbevestiging als je een bericht aan iemand hebt verzonden. Nu krijg je die niet en vaak twijfelen mensen of de geadresseerde het bericht eigenlijk wel gekregen en gelezen heeft. Misschien was er wel storing? Kopieberichten zijn aan de orde van de dag in de wereld van het online daten. Die berichten zorgen niet zelden voor de nodige irritatie bij de ontvanger, die het bericht misschien wel gelezen heeft, maar niet wil reageren en ook niet het fatsoen heeft dat in elk geval te laten weten. Met Lexa Control weet je zeker of een bericht afgeleverd en gelezen is. En zie je dat jou zo vol passie opgestelde bericht wel gelezen maar niet beantwoord is, dan weet je vaak genoeg.

Hij of zij is niet gecharmeerd van je, laat staan onder de indruk van je tekst. Ook extra is de afwezigheidsfunctie. Wil iemand contact met je maken, dan kan hij of zij zien of je eigenlijk wel online bent, of wanner je voor het laatst online geweest bent. Nu knopen mensen soms lange ‘gesprekken’ aan of stelen een scherm vol prangende vragen op voor iemand die net een week op werkvakantie is en tenminste zeven dagen niet op Lexa zal verschijnen. Of stelt men juist een live ontmoeting binnen een uur voor. Ook dat is met Lexa Control en dan specifiek de afwezigheidsfunctie voorgoed verleden tijd. Ook een extra optie is een contactfilter.

Contactfilter Lexa

De optie contactfilter stelt je in staat om iedereen die niet aan je wensen en eisen voldoet meteen – maar ook weer niet helemaal- uit te sluiten. Wie zoekt naar vrijgezelle vrouwen in de provincie Drenthe in een bepaalde leeftijdscategorie en dat instelt op het contactfilter die sluit uit dat vrouwen uit Groningen of oudere vrouwen direct in contact met je kunnen komen. Krijg je een directe reactie, dan weet je meteen dat het iemand is die aan je ingestelde en zorgvuldig afgewogen criteria voldoet. Overigens kunnen andere leden je wel proberen te benaderen middels een verzoek. Die kun je – heel eenvoudig- weigeren of accepteren. Het is een beetje het kaf van het koren scheiden met deze functie en het zorgt meteen een hogere hartslag bij een directe reactie.

Wie nu al enthousiast is en meteen met de optie Control aan de slag wil, die kan dat ook meteen doen. Wel is een full membership dus beslist noodzakelijk. Betaal je al voor de dienst, druk dan op de button ‘Word Control’. Die button is overigens op verscheiden plekken op de site duidelijk zichtbaar. Kan niet missen. Dan is het nog slechts een kwestie van de betaling regelen en de extra opties worden onmiddellijk operationeel. Het is het proberen waard.

Jan Peeterse

mrt 4, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Meest voorkomende redenen van een echtscheiding Vandaag de dag is scheiden...
  Lees meer...

 2. Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat is Lexa Incognito en wat kun je ermee? Lexa is...
  Lees meer...

 3. Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder: hacken via een telefoonnummer Wie gelooft in sprookjes, die gelooft...
  Lees meer...

Reacties - Lexa Control – Wat Biedt Deze Uitbreiding Van Lexa?

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.