5 tips om een beter profiel te maken bij tinder voor meer matches

Lees deze adviezen voor meer matches op Tinder!

Je wilt nieuwe contacten maken en bent misschien wel op zoek naar de ware. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je veel matches hebt! Lees hier hoe je het ideale profiel creëert!

 

Tip 1: Nice pic

Een enkeling is zó fotogeniek, dat hij of zij nauwelijks moeite hoeft te doen voor een stralend zelfportret om zichzelf te presenteren. Anderen moeten echter 78 selfies maken voordat het juiste plaatje geschoten is. Er zijn een paar ongeschreven wetten als het gaat om de perfecte profielfoto. Zo is het uit den boze om een zonnebril- of sportschoolfoto te kiezen, want die zijn ontzettend onpersoonlijk en geven een verkeerd signaal af. Zonnebrilfoto’s bedekken zo’n groot deel van je gezicht, dat een andere gebruiker niet goed kan oordelen over jouw uitstraling. Sportschoolfoto’s zijn not done, omdat ze nogal zelfingenomen kunnen overkomen. Het is goed om trots te zijn op jezelf, maar is het niet veel spannender om je sixpack of afgetrainde billen te bewaren voor een ontmoeting met je match?

Tip 2: Aantrekkelijke tekst

Ten eerste is het belangrijk om een originele tekst te hebben. Niet een waarin alleen je naam, leeftijd en lengte staan, maar een waarin je iets interessants staat. Noem bijvoorbeeld een van je guilty pleasures, die ene bizarre hobby of je levensmotto. Schrijf iets waar een mogelijke match op kan reageren. Het is overigens ook niet handig om van je profieltekst een heel epistel te maken. In de meeste gevallen hebben Tindergebruikers geen zin om een tekst van groot formaat te lezen, dus probeer het een beetje kort te houden. Let er ook op dat je in je tekst niet gaat omschrijven hoe jouw perfecte match moet zijn. De profieltekst is niet bedoeld als lijst waarop je al je eisen en wensen kwijt kunt.

Tip 3: Openingszin

Nadat je de vorige twee tips bent gaan gebruiken, heb je vast wat matches gekregen. Nu is het tijd om op de juiste manier een gesprek aan te knopen – en dit gesprek in stand te houden. De meeste vrouwen waarderen het niet als je met een achterhaalde openingszin aan komt zetten of als je meteen om een seksdate vraagt. Vraag in plaats daarvan wat je match vandaag gedaan heeft of waar hij of zij naar uitkijkt.

Tip 4: Don’t ruin it

Nu je een gesprek hebt aangeknoopt, is het belangrijk dat je input blijft geven en jezelf geïnteresseerd opstelt. Vraag naar de interesses van je match en speel hier op in, geef je mening over een bepaald onderwerp en vergeet vooral niet om hem of haar af en toe een gemeend complimentje te geven.

Tip 5: Tijd voor een date?

Geef elkaar voldoende tijd om elkaar eerst online te leren kennen. Forceer geen afspraakje zolang jullie daar allebei nog geen behoefte aan hebben. Daarnaast is het handig om naar verloop van tijd over te stappen op een andere app om te chatten, want dat is persoonlijker. Tijdens de chatsessies kom je er vast achter wat jouw match tof vindt om te doen. Houdt hij of zij van Italiaans eten? Het strand? Vlooienmarkten? Festivals? Gebruik die informatie voor een date!

Jan Peeterse

mei 11, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Tags:

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - Top 5 Tinder Tips – Maak een beter Tinder profiel!

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.