de web variant van tinder

Tinder Online voor de desktop – Een non-app variant

Tinder is een populaire dating applicatie die je kunt gebruiken om leuke mannen of vrouwen in je omgeving te leren kennen. Dat Tinder een dating applicatie is, betekent dat je dit dating platform enkel als app op de smartphone of tablet kunt gebruiken.

Nu komt hier verandering in, want Tinder heeft onlangs Tinder Online gepresenteerd. Wat het precies is en wie deze versie van Tinder nu al kunnen gebruiken, lees je op deze pagina.

Tinder Online: wat is het?

Tinder Online lijkt op Tinder, maar dan wordt deze vorm van Tinder op de computer gebruikt. Dit betekent dat je geen smartphone of tablet nodig hebt om Tinder Online te kunnen gebruiken, maar dat je het online dating platform gewoon op je computer of laptop gebruikt. De web versie is precies hetzelfde als Tinder, maar dan wordt het op de computer gebruikt.

Omdat je Tinder Online op de pc gebruikt, worden foto’s van contacten veel groter getoond. Hierdoor moet je gemakkelijker en sneller zien of iemand echt bij jou past. Ook wordt het voeren van lange gesprekken gemakkelijker, aangezien je op de computer of laptop veel sneller kunt typen.

Hoe werkt het?

Je gebruikt de datingsite op je computer of laptop, namelijk door naar een specifieke url te gaan en hier je gebruikersnaam en wachtwoord van Tinder in te vullen. Ben je ingelogd, dan krijg je jouw Tinder gesprekken op de pc te zien. Je kunt nu verder kletsen met bestaande contacten, maar je kunt ook op de computer swipen tussen nieuwe singles. Verder werkt de app precies hetzelfde als Tinder, maar dan gebruik je dit online dating platform op je computer.

In welke landen is Tinder Online beschikbaar?

Tinder Online is pas in een paar landen beschikbaar. Dit komt simpelweg omdat Tinder het nieuwe platform nu nog aan het testen is en dit niet in alle landen wil doen. Alleen mensen in Zweden, Italië en Argentinië kunnen de nieuwe variant van Tinder op dit moment gebruiken. Het is niet bekend wanneer het ook beschikbaar wordt in Nederland.

Jan Peeterse

apr 8, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Tags:

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - ‘Tinder Online’ voor de desktop – Een non-app variant

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.