• Algemeen
  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • Kosten
  • Klantenservice
paiq is een unieke datingsite die werkt met een geanvanceerd chatsysteem

Paiq

Paiq is een unieke datingsite dat staat voor daten zonder vooroordeel. In plaats van het standaard riedeltje waarbij men opzoek gaat naar potentiële date kandidaten wordt je bij Paiq direct in een chat geplaatst. Het artificiële systeem zorgt ervoor dat de chat wordt gedaan met een persoon naar jouw interesses. Het leuke hiervan is dat het begint met wazige profielfoto's waardoor er wordt beoordeeld op persoonlijke interactie en niet op foto's. Naarmate het gesprek vordert wordt de foto duidelijker. Alles kun je gratis gebruiken, betaald biedt echter meer mogelijkheden en bovendien support je hiermee dit leuke platform!

Gratis Paiq proberen
 

Aanmelden bij Paiq en functies

Het aanmelden begint net zoals bij iedere andere datingsite uit het invullen van jouw persoonlijke voorkeur. Bijvoorbeeld ‘man op zoek naar vrouw' en jouw email adres. Vervolgens moet je via de mail bevestigen dat jij een profiel wilt aanmaken. Het systeem ziet er gelikt en uitnodigend uit om een profiel aan te maken. Heb je dit gedaan? Dan kun je direct aan de slag met de leuke chatfunctie van Paiq. Dit is echt een functie die geen enkele andere datingsite heeft en dat maakt deze optie zo uniek en leuk.

Als gratis lid kun je gewoon gebruik maken van de datingsite. Echter kun je door te betalen gebruik maken van exclusieve functies. Deze bestaan uit:
– Reacties op foto's (korte berichtjes op foto's die jij tegenkomt)
– Meer matches
– Direct foto's scherp maken bij een chat
– Onthullen van interesses van een ander
– Offline weergeven terwijl je online bent
– Deblokkeren van verzoekjes

De kosten voor gebruik van deze extra functies zijn hieronder weergegeven:
– 40 credits voor €0.99
– 150 credits voor €2.99
– 550 credits voor €9.99
– 1500 credits voor €24.99
Deze credits kun je kopen middels iDeal, een creditcard of PayPal.

Dating app en mobiel beschikbaar

Ook beschikt Paiq over een dating app. Deze is te vinden in de Apple Appstore of in de Google Play store voor Android smartphones. De app is gratis te downloaden en te gebruiken met hetzelfde account als jij hebt aangemaakt bij de browser versie zelf. Bovendien is de website zelf geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Zo kun jij ongeacht je de Paiq app hebt of niet altijd in contact blijven met jouw matches.

Gratis aanmelden!

Heb je interesse om deze datingsite gratis te proberen? Het biedt een unieke ervaring en het kost geen geld om je aan te melden en kennis te maken met het platform. Bevalt het niet? Dan is het verwijderen van een profiel net zo snel weer gedaan.

Gratis Paiq proberen
 

Paiq ervaringen

Al een profiel aangemaakt bij Paiq en de datingsite uitgeprobeerd? Of ben je al langer bekend met het systeem? Wij stellen het erg op prijs als jij onderaan deze pagina jouw ervaring deelt met ons. Zo kunnen mensen zien hoe het bevalt onder de mensen!

VN:F [1.9.22_1171]
Profielen
Kosten
Betrouwbaarheid
Gebruik website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter over deze datingsite...

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)