alle nodige tips voor hoe je moet flirten

Hoe moet je flirten?

Flirten is niet voor iedereen weggelegd. De een kan het van nature goed, de ander heeft wat tips nodig, wat natuurlijk niet erg is. Flirten betekent bovendien niet dat je meteen aan iemand vast zit. Het is juist lekker onschuldig en kun je met iedereen doen, dus maak je niet druk als de ander er op in gaat en je vervolgens bang bent dat je ergens aan vast zit.

Wil je weten hoe je dit het beste kan doen zonder dat je de verkeerde stappen onderneemt? Lees dan zeker dit artikel.

Zo moet je flirten!

Allereerst, zorg dat je zijn of haar aandacht krijgt door iets te vragen. Het hoeft echt niet iets heel moeilijks te zijn of iets dat je zelf niet weet. Is het een klasgenoot/schoolgenoot? Vraag bijvoorbeeld waar een bepaald lokaal is. Is het iemand van je werk? Vraag dan hoe je dit en dat het beste kunt doen. Zo krijg je iemands aandacht en de kans is wel heel klein dat je vraag niet zal werken, want er zal gegarandeerd een gesprek uit komen. De eerste stap is hier dus al gezet!

Oogcontact is super belangrijk

Het hoeft niet moeilijk te zijn. Tijdens jullie gesprek moet je hem/haar zeker een aantal keer goed aankijken, maar maak het niet te ongemakkelijk. Doe het dan ook niet meer dan enkele seconden, want anders lijkt het meer op staren en dat wil je absoluut vermijden. Met oogcontact merk je meestal al snel of er sprake is van een klik en op die manier kan de ander dat ook voelen, dus zeker doen!

Een telefoonnummer om verder te flirten

Dit is iets voor een later stadium maar kan veel profijt opleveren in verder ‘chat’ contact. Je kunt zeggen dat je even een fotootje wil sturen van iets of een bepaald bestand van je school of werk. Bedenk dus van tevoren wel wat je gaat sturen, want als je niets stuurt, is dat ook weer vreemd. Vervolgens heb je het nummer en kunnen de gesprekken beginnen. Meer tips hiervoor vind je in dit artikel van mannengeheim.nl.

Het leuke aan het hebben van iemands nummer is dat dit meestal de eerste stap is tot iets dat gaat bloeien. Het sturen van een appje gooit een hele wereld open! Niet dat je nu meteen aan elkaar vast zit, maar als de ander ook interesse heeft, merk je dat snel genoeg. Diegene heeft nu namelijk de kans om jou wat te sturen.

Tot slot: vraag de ander mee uit!

Je moet hierbij de voorgaande tips dus ook meenemen, want als dat niet het geval is, gaat deze stap veel te snel en is dan te abrupt. Het hoeft niet meteen de vraag te zijn of jullie op date gaan. Je kan ook vragen of de ander zin heeft om na werk/school wat te gaan drinken samen. Nog een andere smoes is om na het werk/school samen te kijken naar een bepaalde opdracht van je werk of school. Zo zie je elkaar buiten werktijd en kun je erop rekenen dat, als de klik er is, de gesprekken ook al snel over andere dingen gaan dan werk. Vanaf dat moment moet het allemaal uit zichzelf gaan lopen.

Moet je extreem veel moeite doen? Dan is het misschien niet ‘meant to be’. Als de klik er is, dan zal het vanzelf gaan en zullen de gesprekken leuk zijn en teveel moeite doen is dan niet de bedoeling. Hoe moet je flirten? Zo dus! De vraag; “hoe moet je flirten?” komt erg vaak voorbij, maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Volg deze tips op en voor je het weet heb jij de ander aan de haak geslagen.

Jan Peeterse

sep 19, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Tags:

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - Hoe moet je flirten? Essentiële tips voor jou!

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.