happy pancake profiel verwijderen en of opzeggen

Happy Pancake Opzeggen & Verwijderen

Op deze pagina lees jij stapsgewijs hoe je jouw datingprofiel bij de datingsite Happy Pancake kunt verwijderen. Happy Pancake opzeggen is vaak makkelijker dan het lijkt en binnen enkele minuutjes is het zo geregeld. Echter horen we erg graag waarom jij dit wilt. Zou jij na het opzeggen en verwijderen een recensie over Happy Pancake willen achterlaten? Zo weten andere mensen waarom ze juist wel of niet moeten kiezen voor datingsite.

Het Stappenplan

Hieronder vind je een paar stappen hoe jij jouw profiel kunt opzeggen en verwijderen. Mocht er iets niet duidelijk zijn of bepaalde stappen ontbreken, laat het dan onder in de comments horen! Dan kunnen wij ermee aan de slag.

Stap 1:
Vanzelfsprekend! Open de datingsite en log in met jouw email adres en wachtwoord of als je met facebook bent geregistreerd log je hiermee in!

Stap 2:
Je moet naar de juiste pagina binnen de website om op te kunnen zeggen. Hier kom je door rechtsboven in de pagina op jouw profielfoto of afbeelding te klikken.

Stap 3:
Ga naar jouw instelling door op “Account instellingen” te klikken.

Stap 4:
Hier vind je de mogelijkheid om het knopje ‘Pauzeer Account’ aan te zetten. Doe dit en je betaalt niet meer voor de services van de datingsite.

Alternatieven

Heb jij jouw liefde nog niet gevonden maar wil je wel meer halen uit het online daten? Er zijn tal van andere mogelijkheden om een liefde te vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens de datingsite EliteDating of de altijd betrouwbare datingsite Lexa.

Jan Peeterse

apr 28, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Lexa Opzeggen

  Lexa Opzeggen

  Lexa opzeggen in 3 minuten? Bekijk hier hoe je met een...
  Lees meer...

 2. EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen Iedere datingsite is zo gemaakt en ontworpen...
  Lees meer...

 3. Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship Opzeggen Het aanmelden bij een datingsite is vaak zo gepiept,...
  Lees meer...

Reacties - Happy Pancake Datingprofiel Opzeggen & Verwijderen

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.