voor het nieuwe jaar 2018 de beste dating opties voorgelegd

Datingsites in 2018

Over de jaren heen is het inmiddels maatschappelijk compleet geaccepteerd om aan online dating te doen. Benieuwd naar de beste datingsites voor 2018? In dit artikel vind je de meest betrouwbare datingsites van dit moment.

1. Parship

In 2018 kan Parship vieren dat de Nederlandse variant van de ongekend populaire datingsite al vijftien jaar bestaat. De site richt zich op hoogopgeleide singles, die zich gratis kunnen aanmelden. Zij nemen een wetenschappelijke persoonlijkheidstest waarvan de resultaten door Parship gebruikt zullen worden om perfecte matches te vinden. Klanten lijken over het algemeen redelijk tevreden over het gebruik van de website. Echter blijven de kosten van Parship een probleem. Om daadwerkelijk contact te kunnen leggen met anderen is een gratis account niet voldoende. Hiervoor zal je een Premium-lid moeten worden, wat al gauw 25 Euro per maand kost.

2. Lexa

Wie Parship toch iets te duur vindt, maar wel graag serieus wil daten bij een bekende site, kan altijd Lexa overwegen. Net als Parship is slechts een deel van alle opties gratis. Voor nieuwe leden is het echter wel 24 uur mogelijk om alle functies van Lexa uit te testen: een prima oplossing voor wie twijfelt of het goedkoopste abonnement van 10 Euro per maand het wel waard kan zijn. Lexa beschikt over een groot aantal actieve leden en is makkelijk te gebruiken, al worden leden zonder abonnement vaak doorgestuurd om toch betaald lid te worden.

3. Relatieplanet

Uiteraard is Relatieplanet ook al jaren een bekend fenomeen. Al een paar keer heeft deze datingsite ‘beste datingsite van het jaar’ gewonnen. De lage kosten en de combinatie van de dating app en website maakt het een topkeuze. Ook in 2018 is dit een ideale optie om te proberen als je eens wilt proeven van het online dating. Benieuwd naar meer informatie? Lees dan onze Relatieplanet recensie en de ervaringen van mensen zelf.

4. 50Liefde

Voor ouderen werken de traditionele datingsites vaak minder goed. Zij trekken veel jongeren aan en richten zich meestal niet op mensen ouder dan 55. Gelukkig bestaat 50Liefde, een speciale site voor ouderen die willen daten. Inschrijven is gratis en het goedkoopste abonnement kost 15 Euro per maand. 50Liefde is erg populair, makkelijk in gebruik, en zeer duidelijk. Meer informatie over 50liefde is te lezen in onze 50Liefde review.

Op zoek naar meer?

Ook als je op deze sites niet je soulmate hebt gevonden, hoef je de hoop nog niet op te geven. Neem ook eens een kijkje op RelatiePlanet, EliteDating, of Pepper. Online daten in 2018 was nog nooit zo snel en makkelijk, en zal alleen nog maar verbeteren.

Jan Peeterse

jan 10, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Meest voorkomende redenen van een echtscheiding Vandaag de dag is scheiden...
  Lees meer...

 2. Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat is Lexa Incognito en wat kun je ermee? Lexa is...
  Lees meer...

 3. Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder: hacken via een telefoonnummer Wie gelooft in sprookjes, die gelooft...
  Lees meer...

Reacties - Online Dating in 2018 – De rooskleurige toekomst van

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.