• Algemeen
 • Gebruik website
 • Profielen
 • Kosten
 • Succes
lexa datingsite nederland

Lexa.nl

Lexa is al jarenlang op rij verkozen tot beste datingsite van Nederland. Dagelijks zijn er duizenden mensen die zich hier aanmelden. Ideaal is dat deze datingsite namelijk zowel mobiel als op de desktop te gebruiken is met hetzelfde profiel. Lexa biedt zowel mannen als vrouwen evenveel kans om een leuke date of relatie te vinden. Met een gratis profiel is het al mogelijk om andere contacten zoeken en berichten te ontvangen. Probeer het gratis uit of lees nog meer details op deze pagina.

Gratis Lexa proberen
 
Feit: Lexa is al jaren de beste datingsite van Nederland. Met het meest aantal leden is de kans bijna zeker dat hier de juiste persoon voor jou tussen zit

Aanmelden bij Lexa

Het is niet zonder reden dat deze als beste datingsite van Nederland wordt beschouwd. Een deel wat deze mening onderbouwt is de gebruiksvriendelijkheid. Sinds de laatste update van het systeem van Lexa is het zeer eenvoudig en overzichtelijk om een profiel aan te maken. Binnen enkele minuten kun jij jouw eigen dating profiel aanmaken en zelf beslissen in hoeverre jij in detail gaat over jezelf. Het kan zeer oppervlakkig blijven maar het is wel vaak aangeraden om essentiële informatie over jezelf te geven.

De aangemelde profielen zijn zeer uiteenlopend. Lexa vermeldt dan ook dat ze de meest gevarieerde database hebben aan dating profielen. Dit is zonder twijfel het grootste voordeel van deze datingsite. Omdat er zoveel verschillende mensen hier zijn aangemeld is de kans zo ontzettend groot dat jij iemand vindt die dicht bij jouw persoonlijkheid past en waar je hoogstwaarschijnlijk een leuke date mee kan afspreken.

Zoekmogelijkheden Lexa

Lexa is met zijn gebruikersvriendelijke interface makkelijk om contacten met andere singles te leggen. Niet alleen door middel van een standaard berichtje, het biedt ook leuke spontane services aan als een persoonlijke quiz en een chatservice via de Lexa-messenger. Door gebruik te maken van de uitgebreide zoekservice kun je gericht op zoek gaan naar personen die dicht bij jouw wensen liggen. Los hiervan is er ook nog de matchservice. Deze baseert op jouw ingevulde profiel mogelijke matches die naar jouw mailbox worden verstuurt. Zelf kun je dan later beslissen of het daadwerkelijk relevante match resultaten zijn!

Gratis Lexa proberen
 

Imperfectie campagne Lexa

Sinds April is de datingsite bezig met een hele leuke dating campagne: #loveyourimperfections. Het gaat er hier om dat mensen juist de imperfecties van andere aantrekkelijk vinden. Ook is het een stimulans om de onzekerheid en kwetsbaarheid in het niet te doen vallen. Een erg positieve campagne die past bij het mooie weer. Op twitter en facebook zijn hier ook leuke berichten van te lezen en succesverhalen van mensen die dankzij Lexa een relatie hebben gevonden.

Gratis inschrijven en kosten

Inschrijven bij Lexa is gratis. Je kan gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken en foto’s plaatsen. zo kun jij makkelijk bekijken of de datingsite iets voor jou is. Is het niks, dan kun je jezelf gewoon weer uitschrijven. Onderaan deze pagina of op deze pagina is het duidelijk hoe je snel en eenvoudig jouw lexa profiel kan opzeggen.

Gratis aanmelden
 

Wil je echt veel gebruik gaan maken van deze datingsite en ben je overtuigd dat je hier jouw date of relatie kan vinden? Dan moet er wel betaald worden voor een lidmaatschap. Tegenwoordig is dit al veel goedkoper dan enkele jaren geleden.

€9.99 per maand voor een lidmaatschap van 6 maanden
€12.99 per maand voor een lidmaatschap van 3 maanden
€24.99 per maand voor een lidmaatschap van 1 maand

 

Lexa account aanmaken en verwijderen

Ben je huiverig of sceptisch over de datingsite? Het verwijderen van een account is namelijk net zo makkelijk gedaan als het aanmaken en dat hebben wij even duidelijk gemaakt door hiervan een simulatievideo te maken. Zowel het aanmelden als het verwijderen is nu duidelijk. Mochten er nog onduidelijkheden zijn. Onderaan deze pagina kunnen er vragen worden gesteld die vaak andere mensen vriendelijk beantwoorden.

Kosten

1 maand full membership € 24,95
3 maanden full membership € 38,85
6 maanden full membership € 59,70

Ervaringen Lexa

Dagelijks krijgen wij nieuwe ervaringen binnen over het gebruik van de datingsite. Wij stellen het ook zeer op prijs als u uw ervaring met deze datingsite kan achterlaten. Of het nu positieve of negatieve eigenschappen zijn, dat maakt niet uit. Het gat erom dat de gebruiker de beste keuze kan maken op basis van echte ervaringen.

succesverhalen datingsite lexa
dating app van lexa
desktop versie van lexa

VN:F [1.9.22_1171]
Profielen
Kosten
Betrouwbaarheid
Gebruik website
Rating: 2.6/5 (14 votes cast)
Lexa Online dating | Ervaringen Kosten en Reviews, 3.5 out of 5 based on 8 ratings

61 Responses to “Lexa Online dating | Ervaringen Kosten en Reviews”

 1. Na al die reclames op tv gehoord te hebben en op internet overal die reclame te hebben zien staan heb ik maar eens een poging gedaan om mijn single bestaan te gaan veranderen met jaja… online dating! Ik heb mij gratis ingeschreven bij Lexa en ben maar meteen betaald lid geworden. Als ik het doe dan doe ik het goed. Het valt me op dat de verhouding van man / vrouw goed verdeeld is. Ik word dus niet overspoeld door reacties van mannen omdat er zo weinig vrouwen staan aangemeld bij deze datingsite. Dus even verder op de inhoud:
  De website is goed in gebruik. Ik hoef niet uren te zoeken naar bepaalde functies of iets dergelijks. Je kan makkelijk je online dating profiel bewerken naar je eigen wensen. De automatische matches die worden gemaakt op basis van zo’n persoonlijkheidstest zijn oké maar ik prefereer toch zelf mijn eigen keuzes die ik gemaakt heb.

  De dates in het echte leven:
  Ja ja ik ben inmiddels als zo’n 4 maanden aan het online daten en heb nu 6 dates gehad. Sommige waren puur om te flirten maar de laatste man was erg bijzonder. Met deze man ben ik nu al een maand aan het daten en als het aan mij ligt gaat het nog heel lang door… ben dus erg tevreden over de service over Lexa.
  Een minpuntje kan zijn dat je er voor moet betalen, maar waar moet je tegenwoordig niet voor betalen. Het hoort erbij!

  Succes mensen.

  Groetjes,

  Anne uit Utrecht.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.8/5 (5 votes cast)
 2. Na weer eens betaald lid te zijn geweest,heb ik nu m,n buik er wel vol van. Als gratis lid wordt je overspoelt met mailtjes ,(die je dus niet kan lezen).Ik had m,n profiel nog niet koud erop staan(zonder beschrijving en foto)en ik was al favoriet bij diverse dames .Anders wordt het als je hebt betaald ,dan is de interresse ineens verdwenen.Er staan ook veel profielen die niet meer gebruikt worden,volgens mij hebben die personen al een relatie ondertussen en vergeten hun profiel te verwijderen.Voor mij geen Lexa meer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.5/5 (4 votes cast)
 3. Hee maak gebruik van die actie! Nu kun je kijken of het lidmaatschap het geld daadwerkelijk waard is voor deze online dating site… heb mij gisteravond aangemeld en vandaag een beetje lopen chatten en mailen met wat andere mensen. Heb nu al 2 verschillende dates gepland met mensen. Ik ben erg benieuwd hoe die gaan verlopen 🙂
  Ik laat het binnenkort wel weten hier! Dankje voor het op de hoogte stellen van de actie van Lexa!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 4. Nou ben ik wel heel beniewud naar de ervaringen die jullie met Lexa hebben. Ik heb me net aangemeld maar ben bang dat ik mijn geld beter had kunnen besteden. Op xxx heb ik een review geplaatst. Misschien reageert iemand hier of daar…. Is Lexa.nl Betrouwbaar?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 5. Anneliza

  @ Linda Van alle datingsites die ik heb geprobeerd was Lexa wel een van de betere. Via lexa heb ik een hoop gedate en toevallig ook mijn huidige man leren kennen. Prima datingsite waar ik niks op aan te merken heb.
  groet,

  Anneliza

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.2/5 (5 votes cast)
 6. Hallo,
  Ik ben het eens met de dame die boven mij heeft gereageerd. Via lexa heb ik een hoop dates gemaakt en voor zover wat het een gratis datingsite voor mij. Al ben ik nu wel een betalend lid wat de vruchten voor mij nu afwerpt. Inmiddels ben ik al wel in een relatie met een hele leuke vrouw 🙂 Afgestudeerd, en gepassioneerd in reizen. Deze kwam toevallig uit de automatische match van Lexa 🙂 PRima datingsite voor mij!

  GROET
  JOHAN

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.7/5 (3 votes cast)
 7. Ik snap niet hoe mensen kunnen klagen? Ik ben alleen zelf niet voor het gratis daten gegaan, ik wil meteen het onderste uit de kan halen en alle mogelijkheden hebben bij zo’n datingsite. Na een half jaar een paar echt leuke dates te hebben gehad met mooie, inspirerende vrouwen heb ik nu al een jaar lang een vriendin die echt licht in mijn leven heeft gebracht. Mensen die zo klagen heb ik altijd het idee dat het hun gewoon niet lukt en dit ze frustreert en daarom maar gaan klagen. Niks mis mee lexa, gewoon lekker proberen!
  Groet,
  Arnel

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
 8. Lotte

  Lexa geprobeerd Met 24 uur gratis profiel, beviel me wel, nu Maar zien Wat er Gaat komen! Ik Laat het weten!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 9. Ben nu al 4 maanden aangemeld bij de datingsite Lexa. Ben begonnen met een gratis profiel en heb uiteindelijk maar een betaald dating profiel genomen, waar ik toch wel de vruchten van heb geplukt! Veel dates gehad, veel blauwtjes opgelopen maar na lang genoeg geprobeerd te hebben heb ik toch denk ik wel mijn droomvrouw gevonden. Het is nog maar voor een maandje maar ik ben tot over m’n oren verliefd! Super werkte het voor mij Lexa!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 10. De beste datingsite zal ik het niet durven noemen maar Lexa heeft toch wel aardig goed voor mij geholpen. In 3 maanden 6 dates gehad met hele leuke vrouwen. Met een van die dames ga ik nu een 3e date doen wie weet betekent het wel wat voor mijn liefde leven 🙂
  Gr,

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 11. Net de 3 dagen gratis Lexa uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over al de mogelijkheden die het biedt. Al snel, omdat de duur beperkt was, contacten gelegd met een aantal vrouwen waarvan er wellicht 3 wel op een date willen. Gaat snel dus, zeker omdat meer mensen nu gratis zo’n datingsite uitproberen is het extra actief.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
 12. Ik heb nu ook 3 dagen gratis Lexa geprobeerd, moet zeggen in het begin was ik nog niet helemaal tevreden maar nu ben ik helemaal om. Ideale datingsite en heb nu al 1 leuke man ontmoet waarmee ik komend weekend mee uit eten ga. Voor mij was het een prima gratis datingsite en ben nu wel betaald lid ( alhoewel wacht ik eerst even mijn weekend date af, misschien klikt het wel meteen)
  Groetjes,XX
  Janin

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
 13. Al 35 jaar, sinds 4 jaar vrijgezel en heb nog nooit aan online dating gedaan. Nu maar eens na zoveel reclame gezien en gehoord te hebben de online dating wereld uitgeprobeerd bij Lexa. De site werkte prima en had wel contact maar ik hou het wel bij de tennisclub ofzo, internet is niet voor mij weggelegd.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 14. Lexa blijft (ook na beeindiging lidmaatschap) maandelijks geld van je rekening afschrijven.
  Reageren niet op emails / storten het geld niet terug.
  Je moet ze blokkeren om er vanaf te komen.
  NOOIT JE BANKGEGEVENS AAN LEXA GEVEN !!!

  DIEFSTAL

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 15. menno van der lijn

  De positieve reacties liggen er wel erg dik boven op. (En die enkele reactie van Henk onderaan verandert daar niet zo veel aan.) Is dit een site voor vergelijkend warenonderzoek? Als ik de sites bij langs ga is er geen enkele waar iets negatiefs over valt te vertellen. Bij lexa proberen ze zoveel mogelijk geld van mij te krijgen en hier komen ze me vertellen dat lexa de absolute topper is qua dating. Maar goed, net als die andere datingsites dus. Je vraagt je af waarom er nog singles rondlopen in Nederland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
 16. Lexa Oplichters !!!!!!!

  Als je voor 1 maand lid wordt en dus je bankgegevens geeft, blijft Lexa tot in het einde der dagen geld van je rekening afschrijven.
  NOOIT maar dan ook NOOIT betalend lid van Lexa worden, het zijn oplichters.
  Tros opgelicht doe er iets aan.
  Op mails wordt niet gereageerd, ook storten ze je geld niet terug het zijn dieven.
  Helaas ben ik niet de enige, las veel gelijksoortige recensies op internet, helaas te laat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 17. Heb me laatst gratis ingeschreven en geen lid geworden kreeg ook zoveel profielen van mannen binnen en vroeg me af of het wel allemaal mannen zijn die nog iemand zoeken.
  Nu ik al deze berichten lees heb ik wel heel veel twijfels weet niet of het wel de moeitewaard is.
  Want als je niet op kunt zeggen ben je toch veel geld kwijt en dat wil toch niemand.
  Het is me wel gelukt om mijn profiel van de site te halen.
  Dus waar blijven die betrouwbare sites nu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 18. Marieke_42

  Heb me ingeschreven op Lexa.nl, heb veel berichten, maar doordat ik geen member ben, omdat ik het simpelweg raar vind om voor daten te moeten gaan betalen, Lexa maakt gebruik van onze eigen foto’s en het enigste dat hun daadwerkelijk zelf geven is een zogenaamd gratis inschrijf profiel, en het gebruik van een server, om vervolgens geld te vragen om je persoonlijke mailtjes te kunnen bekijken , laat staan beantwoorden. dit vind ik geen fair use policy, Had gehoopt om eerst een paar dagen te kunnen voorproeven, voordat ik een member word.
  Naar aanleiding van de recenties hier boven zie ik af van deze site, sorry hiervoor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 19. Janneke van den Broek

  In eerste instantie prima site, tot dat er geld van mijn rekening ongevraagd werd afgehaald . Schandalig gewoon, dus rekening moeten blokkeren want terug krijgen kan je vergeten . Mij zie je hier niet meer!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 20. Wouter

  Dag @Elske. Probeer eens O K C u p id. Eeen hele normale leuke site waar het totaal niet belangrijk is om betaald lid te zijn

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 21. Begin niet aan Lexa, zodra ze je rekening nummer hebben, ben je verloren en kom je er heel moeilijk weer vanaf. Ook als je betalingen stop zet en opzegt, blijven ze geld afschrijven.

  Dit zou je niet verwachten van 1 van de grootste datingsites. Maar doe jezelf een lol en blijf hier ver vandaan. Dat bespaart je een hoop ellende. Geef ze nooit je betalings gegevens!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
 22. Nou, of Lexa een goede of slechte datingsite is kan ik nu nog niet zeggen (ik ben nog geen week lid). Maar het maandelijks afschrijven!!!! Mensen moeten eens leren lezen voor ze ergens op klikken of een contract aangaan. Ja, heel goed, een contract! Wat dus betekent, dat Lexa iedere maand tot het einde der dagen geld van jouw rekening mag afschrijven. Maar als je goed had gelezen, kun je in de rechter kolom bij de betaling een vinkje uitzetten dat je geen automatische verlenging wilt krijgen. Dus met andere woorden lees voor je ergens mee instemt! Ik moet er wel nog bij zeggen, dat de positie waar dit stukje staat onlogisch is en de kleur zeer onduidelijk is. Wel vind ik dat dit geen excuus voor de gebruiker is. Daar ook diverse malen voor mij werd aangegeven, dat ik het verlengen van mijn abonnement via het profiel kon uitzetten. En wordt het vervolgens toch nog van jouw rekening afgeschreven, kun je het via een terugvordering van jouw eigen bank terug halen. Zou het alleen jammer vinden, als ik op deze site ook weer een blauwtje zou lopen.
  Groetjes Danny.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 23. Wat erger is, is dat je betaald voor een full membership, een bericht verstuurd, maar dat de vrouw waaraan je het bericht verstuurd het niet kan openen tenzij ze ook een full membership heeft. Verder staat nergens op de fotopagina wie een full member is en wie niet.
  Met andere woorden, je betaald, maar je berichten zijn niet meestal te lezen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
 24. Oh ja, ze adviseren je dan om nog even een premium membership te nemen a raison van €9,99 p/m. Dan kunnen alle ontvangsters je email lezen en beantwoorden. Nee dus lexa, ik will mijn ‘full membership’ bedrag terg hebben

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 25. Sofie V. Peteren

  Ik kan niet begrijpen waarom de mensen hiervoor mij zulke negatieve recensies over deze datingsite hebben achtergelaten. Naar mijn mening is Lexa een datingsite die hartstikke prima werkt. Wellicht hebben jullie geen foto bij jullie profiel of iets dergelijks? Ik neem nooit contact op mensen met incomplete profielen!

  Het fijne van Lexa is, vind ik,dat de datingsite zo ontzettend bekend is. Er zijn zoveel vrouwen en mannen hier aangemeld dat het naar mijn idee wel een eerlijke verdeling is en waarbij mannen en vrouwen evenveel kans hebben op een leuke date. Bij veel datingsites zie je namelijk veel te veel mannen, dat het bijna vechten om een dame wordt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
 26. Prima, niks op aan te merken. Let er wel op dat je het tijdig opzegt. Ik heb nog 2 maanden doorbetaald nadat ik mijn relatie via lexa had gevonden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
 27. Saai teveel niet actieve profielen, gratis membership, onvolledig ingevulde profielen of buitenlandse vrouwen. Tip wacht een paar dagen nadat ze een aanbieding doen om betalend lid te worden dan komt er nog een aanbieding met korting.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 28. Marianne

  Na een reclame gehoord te hebben toch maar eens aangemeld, maar gratis volgens Lexa is toch echt iets anders dan gratis in mijn woordenboek.
  Dus, aangewakkerd door nieuwsgierigheid, toch maar betaald lid geworden.
  Helaas naast de button aangeklikt te hebben voor het abonnement dat ik wenste, bleek er door lexa zelf ook iets aangeklikt te zijn…..dus nu met een duur abonnement opgescheept en ergens bellen of mailen naar lexa…..niet te bekennen…..
  Nog geen date gehad en er nu al helemaal klaar mee!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 29. Marianne, via de help functie onderaan de pagina kun je met lexa in contact komen.
  Veel mails naar ze gestuurd maar je krijgt standaard antwoorden van ze.
  Ze boden wel hun excuus aan voor de vele fake profielen.
  Ik had een leuke foto en tekst en kreeg veel bezoeken.
  Maar het is kijken en niet kopen.
  Soms lukte een chat of bericht wel maar de meesten reageren niet of nauwelijks.
  Het lijkt wel alsof iedereen een fake profiel heeft.
  Dat schiet niet op en ik ben er maar mee opgehouden.
  Het slechte nieuws is dat als je de ervaringen van andere dating sites leest ze vrijwel allemaal hetzelfde probleem hebben.
  Jammer want het is toch de bedoeling dat je elkaar vindt.
  Ja, dat is mijn bedoeling maar niet van hun.
  Hoe sneller ik iemand vind hoe slechter voor lexa en de andere date sites want dan verleng je je abonnement niet.
  Geld! Daar gaat het ze om. Dus veel onduidelijkheid en fake profielen om het contact te ontmoedigen en je opnieuw een nieuwe lidmaatschap periode gaat betalen.
  Wat nu? Toch maar weer de kroeg in voor een leuke ontmoeting? Kost weer een hoop drankjes 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 30. Ik heb me aangemeld bij lexa, 3 dagen gratis. Ik had veel bezoekers, wil ik net gaan betalen krijg ik een mail dat mijn account gedeactiveerd is omdat de informatie die ik gegegevn heb niet zal kloppen met de werkelijkheid. Ik ben me van geen kwaad bewust en heb een mail gestuurd om een antwoord wat er mis was met mijn profiel.
  Ik snap er niets van. Ik hoop op een antwoord.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 31. Let op bij het afsluiten van een contract voor een bepaalde periode dat je op tijd, dus ruimschoots van te voren, je contract stopzet, anders blijven ze geld van je rekening afschrijven. Ze gaan er gewoonweg van uit dat je automatisch doorgaat.
  Het is mij dus overkomen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 32. Heb me ingeschreven op lexa en er vallen me een paar dingen op . In het begin ben je ” hot ” maar dat verdwijnt al snel . Ook valt het me op dat van alle aangeschreven vrouwen ( ongeveer 30) er maar 1 de moeite neemt om een geen interesse berichtje terug te schrijven . . De vrouwen die je in je favorieten plaatst kunnen dit zien maar er is er geen een die jou profiel dan leest??? beetje raar aangezien vrouwen van nature nieuwsgierig zijn .
  volgens mij zijn al een hoop vrouwen voorzien en reageren gewoon niet……

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 33. Leuk, al die berichten die je schrijft aan vrouwen en waarvan er niet een de moeite neemt om te reageren of ook maar op je profiel te kijken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 34. Wat jammer dat ik hier al die negatieve voorbij zie komen terwijl ik juist wel een positieve ervaring heb mogen hebben. Het duurde bij mij zo’n 2 maanden voordat ik met verschillende mannen heb gedate. Echt een liefde is er niet uitgekomen maar ik weet wel wat ik nu niet wil en wat wel. In mijn ogen gewoon een datingsite die zijn zoals ie moet zijn. Leuke community, en veel leuke mensen. Goed zoeken moet wel maar dat is altijd al zo geweest toch??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 35. Wat een waardeloze site vind ik lexa. Ik heb er een half jaar naar allemaal suffe profielen zitten kijken, heel veel nepprofielen die nooit geen antwoord geven. Veel buitenlandse vrouwen die altijd 36 jaar zijn, niet dat ze iets willen maar dat zijn personeelsleden van lexa om je lekker warm te houden. Alle teksten die je schrijft worden gecontroleerd, KGB is er niets bij want ze lezen alles mee.
  Zeer af te raden dus en ik vind het gewoon oplichting

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 36. Lexa wekt de indruk een nederlandse dating-site te zijn. Dat is dus niet zo. Ik ben nu bijna 6 maanden betaald lid en krijg heel veel reacties op mijn profiel uit Spanje, Frankrijk, Zweden, Engeland. Daar kan ik dus helemaal niets mee. Kennelijk is het bestand van Lexa gekoppeld aan bestanden van buitenlandse dating-sites. Ik vind dit misleiding. Voor mij daarom geen Lexa meer!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 37. Lexa is letterlijk oplichting! Ten eerste is het een hele irritante datingsite en heb ik er dan ook geen succes kunnen boeken. Afgezien daarvan is het een regel rechte ramp om je account op te zeggen. Je denkt je account te hebben opgezegd maar vervolgens blijft Lexa doodleuk nog maanden geld van je afschrijven. Een onmogelijk ingewikkelde procedure om uiteindelijk af te zijn van het geld af troggelen!!! Meld je dus vooral niet aan is mijn advies!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 38. Kan alleen maar zeggen zou zeker niet betalen heb te laat begrepen dat ze elke maand geld van je af halen of je nu een “zogenaamd” 1 maand lid bent of what ever . Vindt het ook heel vreemd heb ze hiervoor geen toestemming gegeven en als dat zo wel is staat het er wel heel erg onduidelijk dus mensen NIET BETALEN ….OPLICHTERS !!!

  Heb ze nu moeten laten blokkeren gewoon belachelijk!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 39. Lexa is gratis inschrijven en dat is ook het enige dat gratis is, voor de rest kan je er niks mee. Je kunt geen berichten lezen en niet zien wie je een flirt stuurt. Maar je krijgt wel elke keer e-mail toegestuurd van lexa met allerlei mensen die in je geinteresseerd zijn en je flirts sturen, zodra je doorklikt kom je netjes op de pagina waar je moet betalen!!! Als je lid bent kun je berichten sturen, maar als diegene toevallig gratis lid is, kan je wederom niets!!! Alleen als je premium lid wordt, kan je berichten sturen en ook zorgen dat anderen die kunnen lezen en beantwoorden. En je wil niet weten wat dat allemaal kost een gewoon lidmaatschap is al 20 euro p.m. En denk maar niet dat je op je pagina kunt neerzetten dat je gratis lid bent en niet kunt antwoorden, dat wordt meteen verwijderd. Het zijn gewoon een stelletje geldwolven, blijf hier maar heel ver bij weg.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 40. WYSIWYG

  Is wel duidelijk dat bij deze zogenaamde reviewsite er veel Lexa leden zijn met positieve ervaringen. Daar klopt niets van.

  Als je gratis lid bent, stroomt je mailbox over. Zodra je betaald hebt, is het afgelopen.

  Lexa probeert op een heel vervelende manier geld uit je zak te troggelen.

  Veel buitenlandse vrouwen en heel vaak geen reactie.

  Kortom: je kunt je geld beter ergens anders aan besteden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 41. Hallo
  Ik heb mij verleden maand opgegeven voor 1 maand member te zijn. Nu dat de maand om is ben ik nog steeds aangemeld!!!!

  Ik heb duidelijk aangegeven en gedaan wat ik moest doen om van deze site af te gaan!

  Ik wil niet dat er automatische afboekingen worden gedaan !
  STOP!!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 42. Esther

  Desondanks schriftelijke bevestiging is mijn opzegging genegeerd en opnieuw geld afgeschreven.
  Het verwijderen van account lukt niet omdat bij stap 1/3 opnieuw email en wachtwoord moet worden ingevoerd en hun computerprogramma kennelijk dusdanig is afgestemd dat het jou onmogelijk wordt gemaakt je account te verwijderen want hun mantra: sorry, ingevoerde email– of wachtwoord werd niet herkend.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 43. Gerard Pl

  Mensen. Luister aub niet teveel naar mensen die niet in staat zijn om hun account op te zeggen. Er staat nota bene een filmpje hierboven hoe je je account kunt verwijderen. Anders gewoon even die bril opzetten zodat de kleine letters gelezen kunnen worden. Lexa is gewoon een prima datingsite en wordt verbeterd met de dag. Ideaal om, in mijn geval, een leuke vrouw te vinden. Geen probleem. Aanmelden is gratis en zoals nu is er ook een actie met 3 dagen gratis. Pluk hier de vruchten van en ervaar het aub compleet.
  Niet te veel letten op die negatieve mensen. Zij hebben geen geduld en verwachten een relatie binnen een dag. Een datingsite is immers een HULPmiddel, geen datingdokter oid.

  gr
  Gerard

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 44. WAARSCHUWING! Voor mensen die lid willen worden. Doe het dus NIET!
  Vanaf het moment dat ik lid was kon ik de helft van mijn profiel niet meer invullen of bewerken. Dit lag niet aan mijn telefoon en computer want een vriend had ook lexa en als ik op zijn telefoon inlogde kon het ook niet. Na wat mailtjes was het antwoord van lexa dat ze geen fout konden constateren en er niks aan werd gedaan. Nadat de tijd verstreken was en mijn abbonement maandelijks opzegbaar was heb ik deze opgezegd waarna ik een bevestigingsmail heb ontvangen en dus die maand en de volgende nog moest betalen (naar afspraak) maar helaas bleef lexa de maanden erna nog gewoon geld afschrijven van mijn rekening waardoor ik de bank het geld heb terug moeten laten boeken en de automatische incasso van lexa heb moeten laten blokeren.
  Trap er niet in!!! Hoop ellende!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 45. Luister nu aub niet teveel naar Eric. Ja natuurlijk is het lastig om je profiel op te zeggen maar als je het instructie filmpje hier op de website bekijkt valt het allemaal best wel mee. Los daarvan heeft lexa mij ook nog een hele leuke man opgeleverd. Dus luister niet alleen naar de negatieve verhalen maar zeker naar de positieve want online dating brengt heel veel moois.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 46. Een jaar of war geleden heb ik me hier ingeschreven. Maar weet het wachtwoord en de email niet meer. Maar ondanks dat er geen gebruik van gemaakt word. Word er wel iedere maand geld van me rekening gehaald!!
  Wat kan je hier aan doen??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 47. Lexa.nl is hele slechte dating site. Meeste profielen zijn niet actief en op je berichten of likes wordt niet gereageerd. Er wordt maar 1 procent van je berichten beantwoord.
  Heb een date via Lexa.nl gehad in een maand intensief schrijven. De date zelf was waardeloos. Ik had eenmalig lidmaatschap (niet doorlopend). Gisteren heb ik het lidmaatschap stopgezet/ geschorst op Lexa.nl en wat zie ik nu? Ze willen geld van mijn rekening voor een maand weer afschrijven. NOOIT Lexa.nl. Het is een oplichterij. Nooit zo een slechte datingsite gezien. Berichtensysteem is waardeloos, er zit namelijk geen hiërarchie namelijk in.

  Ik had

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 48. Ik heb ook maar eens geprobeerd om mijn singel status om te buigen door middel van online dating. Ben via de vele reclame bij Lexa uit gekomen. Eerst als zuinige Hollander zo gratis verzie geprobeerd maar toch vrij kort daarna naar een betaalde verzie gegaan. Ik heb het nu 4 maanden het geprobeerd en heb zo juist het opgezegd. Rede; gewoon geen dates gevonden laat staan flirts gehad. Nee dit lijkt meer op oer Hollandse geldklopperij. Erg jammer dus.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 49. Wat een ongelooflijke piep site!! Lid worden is geen probleem maar je membership opzeggen is niet geheel toegankelijk zeg maar!!! na een uur eindelijk profiel definitief verwijderd…en maar afwachten of de betalingen stoppen. Zeer onduidelijk allemaal!! En dan zeg ik nog niets over hoe de site op je mobiel werkt! in het kort zeer ontevreden over de site!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 50. Tja, prima site.
  Ik ben nu een paar jaar lid geweest ZONDER betaling.. en niet gekeken tot gister… Sinds vandaag dus betaald voor een echt account en ziet er allemaal gelikt uit zonder robots

  er waren 7 vrouwen die me hadden toegoevoegd in favorieten..
  Dit betekent dus dat je niet wordt genaaid met valse/neppe spam berichten door niet bestaande accounten om je over te halen! Ik zie er oke uit maar ben geen brad pitt. ik ben 28 jaar

  Dit vind ik al HEEL wat voor een datingsite… het is echt en eerlijk. Ik zie geen nep profielen van dames waar de fotos van youtube afbeeldingen komen zoals veel andere datingsites!!!
  Dus ik geef 5 ster omdat het eerlijk is en

  En je wordt niet genaaid door betaling. Als je betaald moet je zorgen dat je automatisch incasso uit ZET op de site..
  Hoe dom kan je zijn als je dat niet leest als je lid wordt

  Ik ga lekker verder kijken en die dates zullen we weer een keer komen 🙂 heb onderhand een stuk of 30 dates gehad de afgelopen jaren… komt wel weer goed

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 51. Wat een oplichterij is dit zeg, wil je opzeggen (17-2) dan staat er dat de volgende betaling is behandeling is, terwijl er op 26-1 een betaling is gedaan. Nu kan ik dus 24h niet opzeggen. Benieuwd wat er morgen staat, wellicht is dan de behandeling van 18-2 bezig.
  Mensen trap niet in deze onzi!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 52. Lexa heeft nooit genoeg !!!.
  Na een betaald abonnement wordt je bestookt met reclame en functies die je alleen maar kunt gebruiken als je bijbetaald. Vervolgens zijn er in het begin zeer aantrekkelijke contacten die je aanspreken en mailen.
  Na even zijn deze weer weg. (lexa medewerk(st)er??
  Kortom Wees gewaarschuwd!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter over deze datingsite...

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)