secondlove alternatief voor het online vreemdgaan

Online vreemdgaan – Secondlove Alternatief

Mannen en vrouwen – vanaf 25 jaar- die ondanks een relatie de sterke behoefte voelen om een avontuurtje aan te gaan, kunnen terecht bij SecondLove. De datingsite bestaat ondertussen negen jaar en is een groot succes getuige het groeiend aantal mannen en vrouwen, ondertussen bijna een half miljoen mensen, dat zich heeft ingeschreven.

Bovendien: recent onderzoek toonde onthutsende cijfers als het gaat om vreemdgaan binnen een relatie. Zes van de tien vrouwen doet dat, tegen vier van de tien mannen. Dus steeds meer mensen willen stiekem vreemdgaan.

Concurrentie van vreemdgaan datingsites

SecondLove liep eigenlijk meteen goed na de lancering en kende aanvankelijk amper concurrentie. Meer dan al bestaande datingsites richt SecondLove zich dus op het avontuur. En dat zonder dralen. Mannen en vrouwen weten immers waarom de man of vrouw met wie je chat ingeschreven staat. Een en een is dan snel twee, ook de hotels en motels varen er ondertussen wel bij. Hoewel je je gratis kunt inschrijven, is het voldoen van maandelijks lidmaatschapsgeld een must wil je echt kunnen afspreken en chatten. Door die betaling worden de zogenaamde fakers wel voor het grootste deel uitgesloten en bovendien worden de profielen voor plaatsing toch gecontroleerd, dit in tegenstelling tot veel andere sites.

Secondlove alternatief

Gebruikers ervaren ook nadelen aan het gebruik van SecondLove. Ten eerste het al genoemde lidmaatschapsgeld, maar ook vanwege het feit dat je je in moet schrijven. Van anonimiteit is geen sprake. Wat als je buurman of buurvrouw je ontdekt? Vreemdgaan zonder anonimiteit, dat is de twijfelaar in elk geval een brug te ver. Is er een Secondlove alternatief dan? Ja, die zijn er zeker bij gekomen. Een Secondlove alternatief is – naast SF en Ondeugend Daten – Victoria Milan, ondertussen zo ongeveer hét Secondlove alternatief.

Reclame van VictoriaMilan

Victoria Milan timmert aardig aan de weg, ook qua reclame, en biedt zo ongeveer hetzelfde als SecondLove: kandidaten voor vreemdgaan. Gebruikers zien het als voordeel dat de VM kleiner is en de ‘pakkans’ door buurman- of vrouw dus kleiner is, hoe gek dat ook klinkt. Dat voordeel zal echter snel verdwijnen, want VM maakt ondertussen veel reclame en dat zal niet zonder gevolgen blijven voor het ledenbestand. Ergo: weg is de relatieve anonimiteit. VM wil bovendien proberen meer vrouwen te bewegen zich in te schrijven. Het SecondLove alternatief hoopt daarmee mannen te lokken die nu ingeschreven staan bij SecondLove. Want op die datingsite is het aantal mannelijke leden veel hoger dan vrouwen (tachtig om twintig procent).

CheatNow – Veel gericht op erotische getinte afspraken

Nóg een alternatief is CheatNow.com; voor spannende en erotische afspraakjes. De foto’s zijn meer expliciet dan op SecondLove en aanmelden is helemaal gratis. Wil je iemand een berichtje sturen? Dan dien je credits aan te schaffen. Hoewel weleens vraagtekens worden geplaatst bij de echtheid van alle profielen, is er toch al menig avontuurtje via deze datingsite tot stand gekomen. Ook hier geldt: gemak dient de mens. Je maakt een profiel aan en voor je het weet heb je de perfecte man of vrouw gevonden om mee af te spreken, en meer. Kortom: Een SecondLove alternatief is er dus al. En er komen er steeds meer bij. Elke site heeft specifieke eigenschappen. Het is maar net wat je precies zoekt.

SecondLove is dé datingsite voor ondertussen een half miljoen mannen en vrouwen die vreemd willen gaan. Een succes dus, al komen er steeds meer concurrenten op de markt. Dit heef onder meer te maken met het feit dat toch meer mensen aanhikken tegen het gebrek aan anonimiteit op SecondLove. Wat als familie of vrienden je ontdekken? Populaire alternatieven zijn er voldoende met onder andere Victoria Milan en ChteatNow.com

Hoewel succesvol krijgt SecondLove steeds meer concurrentie. De datingsite voor mannen en vrouwen die vreemd willen gaan, staat niet garant voor anonimiteit en dat weerhoudt steeds meer mensen ervan om lid te worden. CheatNow.com en Victoria Milan gelden als alternatieven

 
anoniem en veilig vreemdgaan met secondlove

#1 Secondlove

Jarenlang een succesvolle datingsite om vreemd te gaan. Anonimiteit staat hier bij de mensen voorop dus wordt dit ook hoog in het vaandel gehouden. Een profiel aanmaken kan hier gratis. Vervolgens kun je opzoek naar zowel vrouwen als mannen om een affaire mee te starten. Het kan ook beperkt worden tot spannende chats, maar de meerderheid is altijd wel uit op ‘slippertjes’. Meer over Secondlove…

Bezoek Secondlove

 

 

 cheatnow afbeelding met logo

#2 Cheatnow

De datingsite cheatnow is wat meer ‘in your face’. Het is een platform waar mensen zich aanmelden om, zoals de naam al zegt, te cheaten. Echter ligt de nadruk hier wel heel dik op het zoeken van seks. Mensen willen hier voornamelijk snel iemand leren kennen en afspreken om vervolgens het bed in te duiken. Naast een gratis profiel krijg je er nog 5 credits bij om het uit te proberen. Meer over Cheatnow…

Bezoek Cheatnow

Jan Peeterse

okt 24, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Relatie over? Deze dingen laten je het zeker weten

  Relatie over? Deze dingen laten je het zeker weten

  Erg veel mensen die een relatie hebben komen op een punt...
  Lees meer...

 2. 15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

  15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

  Wie had dat gedacht? Mannen die datingtips geven! Eigenlijk is dit...
  Lees meer...

 3. De kus op een eerste date

  De kus op een eerste date

  Kus op je eerste date? Het is een bekende uitspraak die...
  Lees meer...

Reacties - Secondlove Alternatief? Ook hier kun je online vreemdgaan!

2 Reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.