man en vrouw die stiekem vreemdgaan

Stiekem vreemdgaan – Hoe doe ik dat?

Het gebeurt ontzettend veel; stiekem vreemdgaan. Uit cijfers blijkt dat 24% van de mannen wel eens vreemdgaat! Maar nog verbazingwekkender is het feit, als we Nu.nl mogen geloven, maar liefst 80% stiekem vreemdgaat. De getallen liegen er niet om, stiekem vreemdgaan is iets wat dagelijks gebeurt in onze samenleving.

Als je vreemdgaat – Doe het dan slim!

Zit je niet lekker in je relatie en wil je gewoon even ‘buiten de deur’ vissen. Dan is het uiterst belangrijk om er voor te zorgen dat niemand erachter komt. Aangeraden is om het zelfs niet aan je beste vrienden of vriendinnen te vertellen. ‘Whats goes around, comes around’ wil je het dus echt geheim houden, hou het dan compleet voor jezelf.

Denk er ook over na: Waar wil je stiekem vreemdgaan? Het is natuurlijk niet slim om in jouw thuisstad een affaire te beginnen of een slippertje te maken. Noem het overigens geen slippertje. Als je verstandig bent doe je het met voorbedachte rade. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven, ga dan niet in Eindhoven een vrouw of man zoeken. Doe dit in een stad waar je normaal nooit komt! Zo is de kans vele malen kleiner dat je hem of haar nog eens op straat tegenkomt.

Wat nog veel slimmer is, is om een vrouw of man te zoeken die dezelfde gedachte heeft als jij. Bijvoorbeeld één keer vreemdgaan en het nooit aan iemand vertellen. Online datingsites speciaal voor vreemdgaan zijn hiervoor ideaal. Verder in dit artikel meer hierover.

Online stiekem vreemdgaan – Volledig anoniem en veilig

Je las het net al, iemand zoeken met dezelfde insteek als jij is de beste tactiek om niet ontdekt te kunnen worden. Hiervoor zijn datingsites de perfecte oplossing. Het voordeel hiervan is namelijk dat vrouwen of mannen die hier staan aangemeld allemaal de intentie hebben om iemand te zoeken in volledige anonimiteit.

Met de volgende datingsites heb je veel kans om iemand te vinden waar je mee kunt vreemdgaan:

anoniem en veilig vreemdgaan met secondlove

#1 Secondlove

Secondlove is al jarenlang een bekende datingsite om te kunnen vreemdgaan. Nog nooit zijn er verhalen geweest in de media dat persoonsgegevens op straat zijn komen te liggen. Het is dus een zeer betrouwbare datingsite voor stiekem vreemdgaan. Bovendien kun je gratis een profiel aanmaken om vervolgens zelf te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Meer over Secondlove…

Bezoek Secondlove

 

cheatnow afbeelding met logo

#2 Cheatnow

Cheatnow is wel duidelijk meer gericht op seks. Meld jij je hier aan danzie ook heel veel ander soort profielen dan dat je bij Secondloveziet. Cheatnow is meer voor de snelle wipjes en Secondlove echt meer serieus een persoon vinden om heel geheim mee te kunnen afspreken. Het hangt er dus erg vanaf wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Wat overigens wel erg voordelig is bij deze datingsite is dat je naast het gratis aanmaken van een profiel ook gratis 5 credits krijgt. Zo kun je het echt even goed testen! Meer over Cheatnow…

Bezoek Cheatnow

 

een affaire of vreemdgaan bij victoriamilan

#3 VictoriaMilan

De kans is groot dat je al bekend bent met VictoriaMilan. Dit is een datingsite meer gericht op een affaire. Dus niet éénmalig vreemdgaan maar echt een geheime minnares of minnaar vinden. Het grote voordeel is dat hier de man en vrouw balans perfect is. Dit komt omdat vrouwen niks hoeven te betalen en mannen wel. Klinkt man onvriendelijk, maar dit leidt wel tot de beste resultaten.
Meer over VictoriaMilan…

Bezoek Victoriamilan

Partner kwetsen – Scheidingen

Tuurlijk, stiekem vreemdgaan kan zo spannend zijn. Maar vergeet niet dat ook heel vaak het gras groener is bij de buren. Er is een kans dat je na de daad spijt krijgt en je het alsnog gaat opbiechten of je leven lang met een schuldgevoel leeft. Bovendien zul je jouw partner er erg mee kwetsen als er overspel bij een relatie komt kijken. Neem deze dingen in het achterhoofd voordat je hieraan begint.

Al helemaal als je getrouwd bent kunnen de consequenties heel naar zijn. Ben je bijvoorbeeld in gemeenschap van goederen getrouwd, hou dan rekening dat je een deel van het vermogen kan kwijtraken. Bovendien is vreemdgaan een van de grootste redenen voor echtscheidingen. Meer informatie vind je hierover terug in dit artikel van Trouw.

Consequenties van vreemdgaan

Overspel is één van de ergste dingen die kunnen gebeuren met een huwelijk en schendt alles wat je met je partner op zo’n persoonlijke manier hebt gebouwd. Velen die slachtoffer zijn van overspel, hebben het niet zien aankomen. Een affaire is een dodelijke slag voor haast elke relatie.

#1 Schuld en schande

Schuld en schande zijn grote componenten van overspel – zowel voor degenen die bedriegen als voor de gewonde partner. Het is vernederend. Men zou denken dat zou gelden voor de bedrieger, maar in de praktijk blijkt dat de bedrogen partner degene is die de meeste schaamte voelt. Die denkt bij zichzelf: “Er moet iets mis met mij zijn,” “Er was iets mis met het huwelijk,” of “Ik heb gefaald.”

#2 Verlies van vertrouwen en intimiteit

Een ander gevolg van overspel is dat er verlies van vertrouwen en intimiteit is. Overspel is altijd het resultaat van een gebrek aan intimiteit in de relatie. Het is belangrijk om te identificeren wat er mis was in de relatie en dat verlies te herstellen.

#3 Ziekten

Behalve dat je partner je blootstelt aan verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen wanneer hij of zij je bedriegt, kun je er ook gewoon ziek worden. Onderzoek suggereert dat ontrouw een factor kan zijn in de ontwikkeling van psychische aandoeningen en ook gevolgen kan hebben voor de fysieke gezondheid van een persoon. Er is een groeiende gedachte dat de ontdekking van ontrouw van een partner een psychologisch traumatisch evenement kan zijn, dat significant genoeg is om posttraumatische stressstoornis (PTSD) te veroorzaken.

Jan Peeterse

jul 9, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Steeds meer scheidingen leiden tot meer online dating

  Steeds meer scheidingen leiden tot meer online dating

  Steeds meer scheidingen Tegenwoordig gaan steeds meer mensen scheiden. Toch zweer...
  Lees meer...

 2. 5 redenen waarom mannen vreemdgaan!

  5 redenen waarom mannen vreemdgaan!

  Waarom gaan mannen vreemd? Alle motieven op een rij Je hoort...
  Lees meer...

 3. Vreemdgaan - De oorzaken en gevolgen

  Vreemdgaan - De oorzaken en gevolgen

  Vreemdgaan: De oorzaken en gevolgen Vreemdgaan, het wordt wel gezegd dat...
  Lees meer...

Reacties - Stiekem vreemdgaan – Zo moet het!

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.