hoe versier ik een man - tips om mannen te versieren

Hoe versier ik een man

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus? Op het gebied van flirten en versieren lijkt dat soms wel zo. Mannen hebben nu eenmaal een andere communicatiestijl dan vrouwen en zo kunnen ze elkaar helaas vaak genoeg mislopen met hun bedoelingen. Ken je dat gevoel misschien zelf wel? Dat je naar je idee alle hints zijn richting opgooit, maar dat hij ze gewoon niet lijkt op te pikken? Of ben je wellicht wat verlegen en weet je niet zo goed hoe je hem het beste kunt versieren? Geen nood. Hier vind je vijf handige tips die ook jou tot een ware femme fatale kunnen maken. Niet geïnteresseerd in het versieren van een man maar wil je een vrouw aan de haak slaan? Lees dan onze tips over het versieren van een vrouw.

Tip 1. Zorg dat je er goed uitziet

Het is wellicht een open deur, maar het begint allemaal hiermee, je uiterlijk. Uiteraard speelt er veel meer mee, maar zeker bij het versieren van een onbekende man speelt je uiterlijk de eerste rol. Het is immers het eerste wat hij ziet, dus zorg er daarom voor dat je er goed uitziet. Kies hierbij voor een outfit die bij de situatie past en waarin je je sexy en comfortabel voelt. Iets wat bij je past. Je hoeft echt geen mini rokje te dragen om er mooi uit te zien, juist je zelfverzekerdheid in kleding waar je je goed in voelt trekt mannen aan.

Tip 2. Verwelkom hem

Mannen willen vaak graag de eerste stap maken in het versierspel en voelen hiervoor meestal een soort prestatiedruk. Het kan daarom best spannend voor hem zijn om je te benaderen. Als je hem op je af wilt lokken, dan is het belangrijk dat je er benaderbaar uitziet en hem verwelkomt. Met ‘hard to get’ spelletjes kets je de meeste mannen juist af. Ook al is hij niet degene die je zoekt, dat kun je dit op een aardige manier brengen, zodat het niet al te hard aankomt.

Tip 3. Houd het subtiel

Zoals gezegd willen mannen vaak het idee hebben dat zij de jagers zijn en jou versieren. Houd al je versiertrucs daarom subtiel. Wees niet te agressief in je pogingen, maar geef hem het gevoel dat hij de touwtjes in handen heeft en je haalt hem zo naar binnen.

Tip 4. Raak hem aan

Het helpt erg als je hem aanraakt. Niet te veel, maar bijvoorbeeld subtiel op zijn bovenarm wanneer je iets wilt benadrukken dat je aan het vertellen bent. Iets in zijn oor fluisteren werkt ook erg goed. Je bent hiermee ineens behoorlijk intiem, flirterig en hij voelt jouw adem zacht in zijn nek. Als dat zijn passie niet moet opwekken!

Tip 5. Vraag zijn hulp

Een laatste goede tip is om zijn hulp te vragen met iets kleins. Bijvoorbeeld als er iets mis is met je computer of fiets. Mannen vallen vaak op vrouwen waarbij ze de redder in nood kunnen spelen, dit bevestigd hun man-zijn. Daarnaast is het zo dat wanneer je iets voor iemand anders doet, je diegene automatisch wat aardiger en leuker vindt.

Jan Peeterse

aug 28, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - Hoe versier ik een man? – Handige en praktische tips

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.