mannen kiezen graag rijpe vrouwen

Hoe versier ik een vrouw

Wil jij graag die ene leuke vrouw versieren? Of ben je op zoek naar een manier om je verleidvaardigheden in het algemeen wat op te krikken? Dan ben je hier op de juiste plaats. Je vindt hier vijf handige tips waarmee je vrouwen op de juiste manier kunt versieren en je kansen echt kunt vergroten.

Tip 1. Laat weten dat je geïnteresseerd bent

Een grote fout die veel mannen maken als ze een vrouw leuk vinden, is dat ze dit niet duidelijk maken. Ze zijn aardig, vriendelijk en geven goedbedoeld advies. Dit zijn prachtige kwaliteiten die in een relatie goed van pas komen. Bij het versieren van een vrouw is het echter niet zo handig. Als je niet duidelijk maakt dat je in haar geïnteresseerd bent voor meer dan vriendschap, kom je al gauw in de beruchte ‘friend zone’ terecht. Dan ziet ze je niet meer als potentiële partner, maar alleen maar als een goede vriend. Laat dus weten dat je haar mooi en aantrekkelijk vindt. Geef complimentjes en vraag haar uit voor een date. Grote kans dat ze dan wel weet wat je bedoelt.

Tip 2. Oefen je flirt

Oefening baart kunst, ook met betrekking tot versieren. Oefen daarom je flirttechnieken. Nodig een paar goede vrienden uit, maak wat drankjes en overleg eerst met elkaar welke flirttechnieken iedereen kent en gebruikt. Maak hier een lijstje van en oefen op elkaar. Grote kans dat, zeker na een paar drankjes, de sfeer er echt inkomt en jullie ook gewoon een hele leuke avond met elkaar hebben. Er zijn ook flirtworkshops die je kunt volgen. En wie weet ontmoet je daar toevallig wel de vrouw van je dromen!

Tip 3. Let op haar (en je eigen) lichaamstaal

Lichaamstaal is enorm belangrijk in onze communicatie. Voor meer dan de helft van de tijd communiceren we met elkaar op een manier die niet in woorden wordt uitgedrukt. Het loont daarom echt om te leren letten op haar lichaamstaal. Wanneer je dit goed kunt interpreteren, kun je er op de juiste manier op in spelen en je kansen vergroten. Staat ze bijvoorbeeld met haar armen open of gesloten? In het eerste geval is ze waarschijnlijk meer benaderbaar. Friemelt ze met haar haar of raakt ze je veel aan? Dan zijn dat grote signalen dat ze je leuk vindt. Zorg er ook voor dat je zelf de juiste signalen uitzendt. Neem een open houding aan, kijk haar in haar ogen aan en vergeet niet om je glimlach mee te nemen.

Tip 4. Een goede voorbereiding…

…is het halve werk, zeker wanneer je vrouwen wilt versieren. De eerste stap is je eigen uiterlijk. Kies kleding uit die bij jou en de situatie past. Zorg ervoor dat je er netjes uitziet en een lekker geurtje op hebt. Zeker wanneer je bijvoorbeeld in een drukke omgeving bent en je naar elkaar toe moet leunen om te kunnen praten, is het wel zo fijn als je aantrekkelijk ruikt. Hiernaast zou je, als je al een specifieke vrouw op het oog hebt, alvast wat vooronderzoek naar haar kunnen doen. Wat zijn haar interesses? Doet ze aan een sport? Zo heb je meteen een paar goede gespreksonderwerpen in je hoofd waarmee je haar kunt aanspreken en een gesprek gaande kunt houden.

Tip 5. Ga voor degene die echt bij je lijkt te passen

Het klinkt als een open deur, maar vaak genoeg zijn versierpogingen mislukt omdat het doel onbereikbaar bleek. Kies echt alleen iemand uit waar je oprecht in geïnteresseerd bent en die bij je kan passen. Dan gaat de rest vanzelf.

Jan Peeterse

aug 22, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - Hoe versier ik een vrouw – Welkedatingsites.nl

Een commentaar

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.