mannelijke eigenschappen

Waar knappen vrouwen nou precies op af?

Het gesprek van de dag, vrouwen die altijd afknappen op mannen met nare eigenschappen. Hier ontdek je de meest voorkomende afknappers van vrouwen. Lees het artikel goed door en doe er je voordeel mee. Niets is zo vervelend als een vrouw jou niet ziet zitten, daar moet je dus verandering in brengen en ervoor zorgen dat de vrouwen op je afkomen! Een paar simpele tips zullen je goed op weg helpen waarmee je vrouwen voor je wint in plaats van afketst. Hieronder een 8 tal eigenschappen waar je rekening mee moet houden.

1. Mannen die over zich heen laten lopen

Toch wel één van de meest belangrijke aspecten. Een man moet zijn mannetje staan en niet zomaar over zich heen laten lopen. Vrouwen zoeken namelijk echt een man. Een man die namelijk over zich heen laat lopen zal totaal geen vooruitgang boeken, laat staan succes. Denk hierbij aan de ja-knikkers, de mannen die het overal mee eens zijn. Over het algemeen vinden vrouwen zachtaardige mannen heel aantrekkelijk, maar wel een zachtaardige man met ballen. Veel voorkomende fouten bij mannen zijn onder andere:

 • Alles heilig vinden van de vrouw
 • Mannen die totaal geen moeite kosten
 • Mannen die de vrouw op een voetstuk plaatsen
 • Altijd eens is met de dingen die ze zegt
 • Geen grenzen heeft
 • Geen keuzes maakt

Die lieve kant is natuurlijk belangrijk, maar zoals je misschien kan begrijpen is het wel van belang dat je geen schoothondje wordt.

2. Kinderachtige en kleinzielige mannen

Een zeer grote ergernis bij vrouwen, vrouwen willen dat een man volwassenheid uitstraalt en zich volwassen gedraagt. Een paar enkele voorbeelden van kinderachtig gedrag:

 • Dronkenschap waarbij je je niet meer kan inhouden en de boel bij elkaar schreeuwt. Erg gênant en kinderachtig
 • Scheten laten en ordinair boeren. Dit kan gewoon echt niet, schaamteloos en ordinair
 • Uit je slof schieten om kleine dingen
 • Conflicten opzoeken
 • Veel te snel vorderen in het proces, denk hierbij aan verliefdheid. Je kan niet de liefde aan iemand verklaren na een kleine 2 weken

3. Mannen die geen ambitie hebben

Zowel voor jong en oud is dit het geval. Vrouwen vallen op mannen met een ambitie, dit is natuurlijk erg aantrekkelijk. Mannen met een streven en er naar toe willen werken. Je kan altijd een doel vinden, het is hier natuurlijk nooit te laat voor. Zolang je maar iets hebt waar je naar toe kan werken en wil bereiken is het voor een vrouw al voldoende om te zeggen dat ze voor je valt. Veel woorden maar geen daden, schrijf het daarom op en zorg er voor dat je een plan maakt hoe je dit het beste kan aanpakken. Hieronder een aantal voorbeelden om aan te geven dat je aan de slag kunt gaan in jouw situatie:

 • Geen cent te makken? Maak een plan dat je dit wel hebt.
 • Niet tevreden over je lichaam? Zorg er voor dat je dit wel bent, d.m.v een sportschool op te zoeken
 • Je hebt niet genoeg seks? Zorg er voor dat je dit kan verbeteren

Een streven hebben is natuurlijk voor elke vrouw belangrijk en aantrekkelijk. Zeker in een begin fase van een relatie is dit belangrijk. Het laat zien dat je mannelijkheid uitstraalt, een uitstraling waar veel vrouwen voor vallen!

4. Mannen die moeiteloos in zee gaan

Mannen die week worden zodra hun nieuwe vlam in de buurt is en alles voor haar zullen doen. Vrouwen die totaal geen moeite hoeven te doen om jou te kunnen versieren. Een zeer grote afknapper! Vrouwen houden van mannen die zich niet zo maar gewonnen geven. Een beetje inspanning verrichten is natuurlijk fijn. Laat ook nog wat aan de verbeelding over. Enkele tips die je op weg helpen om een goede indruk achter te laten:

 • Zorg ervoor dat ze tijd in jou investeert
 • Blijf een beetje mysterieus, je moet haar in de positie krijgen waarbij ze gaat denken: ‘Wat vind hij nou eigenlijk van me?’
 • Wees niet altijd beschikbaar om een date te hebben
 • Zorg ervoor dat er ook andere vrouwen in de picture zijn, of te wel een beetje concurrentie voor haar kan geen kwaad. Ze zal hierdoor extra haar best doen voor je. Mits alles bevalt natuurlijk!

5. Een egoïstische man

Erg vervelend om als vrouw naar te luisteren. Veel mannen denken als ze over zichzelf opscheppen zich zelf in een goede positie zetten. Maar niets is vervelender om te luisteren naar een man die alleen maar over zichzelf praat. In de hoop dat je haar overtuigd van je klasse. Afknapper, dus gewoon niet doen. Een goede tip is dat je altijd in je achterhoofd moet houden hoe je die persoon het beste kan leren kennen. Veel logische vragen stellen en interesse tonen is belangrijk, hierdoor heb je het niet alleen over jezelf.

6. Slechte hygiëne of persoonlijke verzorging

Spreekt voor zich.

Hier is een checklist die je consistent af wil werken voordat je de deur uit gaat, je uiterlijk is tenslotte zeer belangrijk!

 • Zit je haar netjes?
 • Zijn je oren gewassen?
 • Tanden wit?
 • Parfum? Uiteraard niet te veel
 • Nagels geknipt?
 • Edele deel gewassen?

Dit zijn erg belangrijke punten waar een man aan moet voldoen. Dit zijn de punten waarmee je sowieso al zal voldoen aan de standaard eisen voor een vrouw.

7. Maar niet willen luisteren

Veel vrouwen vertellen hele verhalen waardoor je misschien niet meer geïnteresseerd raakt en dus de helft niet mee krijgt. Heb je dus moeite om aan te haken tijdens een verhaal, onderbreek ze dan minder vaak. Laat ze even een zin afmaken en pak daar op door. Je laat dan zien dat je oprecht geïnteresseerd bent waardoor je jezelf automatisch in een goede positie schuift. Een essentiële tip die er voor zorgt dat je vrouwen respecteert waardoor je ze voor je wint.

8. Een saaie gesprekspartner

Dit zijn 5 vragen waarmee je gegarandeerd het saaiste gesprek ooit aangaat:

 • Wat doe je precies voor werk?
 • Studeer je nog?
 • Hobby’s in je vrije tijd?
 • Nog plannen om op vakantie te gaan?
 • Hier kom je zeker vaker?

Wat kan je wel doen om het interessant te maken?

Een scheut humor doet wonderen, vertel daarom eens bepaalde dingen die je hebt geleerd over het laatste boek die je hebt gelezen. Het maakt in dat opzicht dan toch niet uit welk boek het is. Humor is humor! Een belangrijk aspect in het winnen van een vrouw. Zorg er dan ook voor dat je niet al te droog over komt, ook dit is best gênant.

Jan Peeterse

nov 21, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Relatie over? Deze dingen laten je het zeker weten

  Relatie over? Deze dingen laten je het zeker weten

  Erg veel mensen die een relatie hebben komen op een punt...
  Lees meer...

 2. 15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

  15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

  Wie had dat gedacht? Mannen die datingtips geven! Eigenlijk is dit...
  Lees meer...

 3. De kus op een eerste date

  De kus op een eerste date

  Kus op je eerste date? Het is een bekende uitspraak die...
  Lees meer...

Reacties - 8 mannelijke eigenschappen waar vrouwen op afknappen

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.