Vind hij me wel echt leuk

Een man die een vrouw leuk vindt, gedraagt zich compleet anders dan een man die het zich allemaal niets kan schelen. Hier kan hij niks aan doen, dit gebeurd totaal onbewust en het is ergens wel erg grappig natuurlijk. Alleen mannen met veel ervaring kunnen sommige van deze signalen blokken, maar ook hun lukt het niet om zich 100% resistent te maken voor een vrouw die hij leuk vindt.

In dit artikel geven wij je tientallen signalen hoe jij er achter kan komen of hij je leuk vindt.

Maar let wel op: Hoe meer signalen hij vertoont, hoe betrouwbaarder de informatie die je krijgt.

 • Als hij van de twintig punten maar één of misschien wel 2 dingen vertoont. Is er een kans dat hij jou nog niet zo heel erg leuk vindt. Tijd om aan de slag te gaan dus!
 • Het kan natuurlijk ook zo zijn dat hij slaagt op 10 punten. Dan zijn jullie erg goed op weg, en is de kans groot dat er wat leuks bloeit tussen jullie.

De kans dat een man alle 20 signalen laat zien, is erg klein. Maar als het er al meer als 10 zijn, zit je goed.

Signaal 1: Hij doet zijn best voor zijn uiterlijk

 • Als vrouw zie je vaak al snel of iemand zijn best doet. Denk hierbij aan zijn haar anders doen, andere kleding of een lekker luchtje.
 • Een man is wat minder bewust, en zien dit vaak ook niet. Tenzij hij helemaal gek op je is natuurlijk. Dan valt hem alles op.

Bij de meeste mannen is dit niet vanzelf sprekend. Sterker nog, niet elke man doet elke dag schone sokken of een schoon ondergoed aan. Zie je hem dus in nieuwe mooie kleding, die hij normaal nooit draagt. Dan is dit zeker een signaal om in de gaten te houden.

Singaal 2: Hij probeert altijd een goede indruk op je te maken

Een van de meest voor de hand liggende signalen is voor een man te laten zien aan een vrouw dat hij geweldig is. Sommige mannen slaan hier in door. En zijn opeens overal de “beste” in. Enige voorbeelden:

 • Gaat het over eten, dan is hij opeens een 5 sterren chef. Of heeft hij gisteren nog een heerlijk gerecht gemaakt.
 • Gaat het over fitnessen, (en hij heeft momenteel geen gespierd lichaam meer) Dan verteld hij maar al te graag over hoe hij “vroeger” elke dag in de sportschool te vinden was.

Vaak scheppen mannen op om beter over te komen bij een vrouw. (mannen als jullie mee lezen, pas hiermee op. Niet elke vrouw vind dit leuk)… Ergens is het ook wel schattig natuurlijk.

Signaal 3: Elk moment dat jullie oogcontact hebben, lacht hij naar je

Flirten

Mannen, maar ook vrouwen kunnen hier niks aan doen.

Als er gesproken wordt over je liefde, ga je glimlachen, of begin je te stralen. Dit kan ook gebeuren met oogcontact, steeds als je naar hem kijkt lacht hij.

Het kan erg schattig overkomen, vooral als jij hem ook ziet zitten. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het zelfs een beetje creepy over komen.

Signaal 4: Hij stelt je veel vragen

Veel mannen snappen niks van vrouwen, maar 1 dingen begrijpen ze wel goed. Door interesse te tonen in een vrouw die hij leuk vindt. Mannen doen dit vaak door veel vragen te stellen, over verschillende onderwerpen die hij normaal totaal niet boeiend vindt.

Signaal 4 is dan ook wel één van de beste om te herkennen of een man je leuk vind. Hoe leuker hij jou vindt, des te meer vragen hij je stelt. Op een gegeven moment zou je waarschijnlijk denken…. Waarom vraagt hij dit überhaupt, waarom wilt hij dit weten.

… Nou misschien omdat hij je leuk vindt.

Signaal 5: Hij flirt met je

Iedere man heeft hier zijn onhandige manieren voor. En het is dan ook moeilijk om dit te beschrijven. Sommige mannen doen dit door leuke/schunnige opmerkingen te maken. Andere lachen iets te hard om je grapjes en dan heb je natuurlijk nog de mannen die ongepaste knipoogjes geven.

Al met al kan flirten in vele vormen. En iedere man doet dit op een andere manier.

Signaal 6: Hij geeft je complimenten

Het ontvangen van complimenten is natuurlijk altijd leuk. Maar hoe kom je er nou achter of iemand die jou net een compliment gegeven heeft jou ook echt leuk vindt?

De meeste mannen die een vrouw leuk vinden, geven geen één maar meerdere complimenten.

Vaak zijn deze complimenten aan de slijmerige kant, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Je bent echt zo grappig/spontaan
 • Je ziet er vandaag echt weer fantastisch uit.
 • Je hebt mooie ogen

Ook hij is er van bewust dat dit een beetje corny complimenten zijn. Maar dat kan hem helemaal niks schelen, zolang jij maar weet dat hij je geweldig vindt.

Let op: Er zijn natuurlijk ook mannen die erg verlegen zijn. Hij willen wel complimenten geven, maar durven dit niet. Dit omdat ze vaak bang zijn voor afwijzing of dat ze het verpesten. Mocht je hem zelf ook leuk vinden, geef hem dan eerst wat complimenten. Hierdoor voelt hij zich op z’n gemak bij jou. En zal hij sneller een move durven te maken.

Signaal 7: Alles wat je zegt vind hij interessant

Al vertel je hem hoe je gister met je vriendinnen geshopt heb in tientallen winkels. Normaal gesproken kan geen enkele man dit gesprek aanhoren. Maar hij wel, hij vind het geweldig en wilt er alles van weten.

Het komt er op neer… het maar niet uit waarover je praat. Hij wilt er alles over weten. Zijn interesse raak je niet kwijt.

Signaal 8: Hij onthoudt opeens dingen die je zegt

In onze vorige tip las je dat mannen, “hangen aan je lippen” als je iets verteld. Normaal gesproken onthouden mannen niet zoveel. Maar als zij een vrouw oprecht leuk vinden, onthouden ze alles wat je verteld hebt aan hem.

Er zijn natuurlijk ook erg veel mannen die deze truc(signaal 7) gebruiken om je in bed te krijgen. Een goede manier om er achter te komen of hij wel echt interesse in je heeft. Is om na 2 of 3 dates, dingen te vertellen die je al verteld had. Puur om te kijken of hij er wat van zegt..

Is dit niet het geval en laat hij je gewoon door praten. Vraag dan naar wat dingen waarover jullie het gehad hadden 3 dates terug. Mocht hij het niet meer weten, is de kans groot dat hij je puur wilt voor seks. Pas hier voor op.

Denk aan de regel van 10: Zie je nu hoe belangrijk het is om deze regel aan te houden. Pas als een man scoort op 10 signalen, heeft hij waarschijnlijk echt interesse in jou.

Signaal 9: Hij doet graag dingen die jij leuk vind, zelfs als hij ze haat.

Mannen die een vrouw echt leuk vinden, hebben veel over voor haar. Zelfs de dingen waar hij eigenlijk een hekel aan heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shoppen, kijken naar paardrijden of gezellig bij haar ouders op de koffie.

Dit is ook gelijk een goede test of hij jou wel echt leuk vindt.

Vraag hem om iets te doen, waarvan je weet dat hij dit echt niet leuk vind. Gaat hij dan toch met je mee, dan kan je er vanuit gaan dat hij je wel echt ziet zitten.

Signaal 10: Hij blijft bij je, ondanks je nog niet meteen seks wilt hebben

Het is soms lastig voor vrouwen om er echt achter te komen of een man je echt leuk vindt. Of dat hij puur interesse in je toont om seks met je te hebben. Een goede manier om dit te testen, is om hem te vertellen dat je het rustig aan wilt doen. En kijken hoe hij hierop reageert.

En man die jou echt zijn vrouwtje wilt maken, zou wachten tot jij er helemaal klaar voor bent.

Reageert hij geïrriteerd, dan weet je dat hij helaas maar voor 1 ding met jou is. Het is dan ook verstandig om extra voorzichtig met deze man om te gaan. Je wilt tenslotte niet gebruikt worden.

Signaal 11: Hij appt je vaak uit zichzelf

Mannen haten het in het algemeen om te appen of sms’en. Vrouwen daar in tegen zijn hier dol op. Zij kunnen met hun vriendinnen of andere honderden appjes per dag versturen. Mannen vinden 5 appjes per dag vaak al genoeg.

Tenzij een man verliefd is. Het lijkt wel alsof er dan vrouwelijke hormonen in hem tevoorschijn komen. Opeens begint hij te appen, en antwoord supersnel op de berichten die jij naar hem stuurt.

Signaal 12: Hij neem het initiatief

Een man die een vrouw ziet zitten neemt vaker het initiatief om leuke dingen te doen. Het plannen van leuke uitjes, zoals de Efteling, bioscoop of een lekker etentje. Als een man je leuk vind, zou hij er alles aan doen om uitjes te verzinnen die jij leuk vind.

Natuurlijk heeft dit alles te maken om indruk op je te maken.

Signaal 13: Hij stelt je voor aan zijn ouders

Een man die echt 100% voor jou gaat, zal je voorstellen aan zijn familie. Dit gebeurd natuurlijk niet meteen. Normaal gesproken gebeurd dit na een aantal dates.

Een man die echt met jou verder wilt zou trots zijn, en je natuurlijk voorstellen aan zijn ouders. Doet hij dit niet, dan is dit helaas een slecht teken.

Signaal 14: Hij stelt je voor aan zijn vrienden

Dit onderwerp is natuurlijk een beetje het zelfde als hierboven. Echter vinden sommige mannen jou voorstellen aan zijn vrienden nog spannender dan aan zijn ouders.

Vrienden kunnen net als ouders soms moeilijk doen. Ouders kunnen moeilijk doen over de volgende punten: Opleiding, verlegen, asociaal ect.

Bij vrienden gaat het vaak om andere punten: Is ze mooi, ze is aardig, spontaan. Vrienden vinden het vaak leuk als je spontaan bent, en dus lekker mee kletst. Er is wel een valkuil, vrienden vinden het vaak niet leuk als hij je altijd meeneemt.

Signaal 15: Hij is bereid om vrouwenfilms met je kijken

Over het algemeen haten mannen vrouwenfilms. Vooral die cliché films zoals The Notebook of Titanic. Toch zal een man deze films met jou kijken, als hij je leuk vindt. Niet voor zichzelf, maar voor jou omdat hij bij jou wilt zijn.

Signaal 16: Hij knuffelt je vaak en geniet ervan

Mannen zijn niet echt fan van knuffelen, tenzij er meer achter schuilt natuurlijk. Maar mannen die een vrouw echt fanatisch vinden het heerlijk om in haar armen te liggen. Vooral als jullie seks gehad hebben, en hij vind het daarna nog steeds heerlijk om te knuffelen. Dan is dit een erg goed teken.

Signaal 17: Hij zegt soms afspraken die hij had, af voor jou

Jij bent het allerbelangrijkst, afspraken die hij af “kan” zeggen, zal hij ook afzeggen, zodat hij lekker bij jou kan zijn. Dit zijn natuurlijk wel afspraken waar hij onderuit kan.

Signaal 18: Op een feestje heeft hij alleen maar oog voor jou

Niks is vervelender dat als jullie samen op stap zijn, en hij kijkt constant naar andere vrouwen. Of dat hij jou geen aandacht geeft. Op het feest waar jullie samen zijn, ziet hij veel vrienden. En dan sta jij er maar een beetje bij..

Nee, de avond draait om jou! Om jullie! Vooral al een man jou leuk vindt.

Signaal 19: Hij is jaloers als je met andere mannen praat

Jaloers is een groot woord. En vaak geen goede eigenschap, maar een klein beetje jaloers is leuk/schattig/lief. Als een man zich ongemakkelijk voelt als jij met een andere man praat/lacht. Betekend dit vaak dat hij jou leuk vind.

Signaal 20: Hij betaald graag dingen voor je

Het is deze tijden niet meer gek als de vrouw betaald. Toch heeft het nog wel iets als de man de rekening betaald. Je hoort wel eens van de verhalen dat mannen de rekening splitten, dit is natuurlijk echt een afknapper. Een man die jou leuk vindt, zou 100% zeker de rekening voor je betalen.

Jan Peeterse

nov 8, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Een seksrelatie onvermijdelijk? Deze tekenen zeggen van wel

  Een seksrelatie onvermijdelijk? Deze tekenen zeggen van wel

  Het komt vandaag de dag vaker voor als dat we denken....
  Lees meer...

 2. Relatie over? Deze dingen laten je het zeker weten

  Relatie over? Deze dingen laten je het zeker weten

  Erg veel mensen die een relatie hebben komen op een punt...
  Lees meer...

 3. 15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

  15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

  Wie had dat gedacht? Mannen die datingtips geven! Eigenlijk is dit...
  Lees meer...

Reacties - 20 dingen die mannen doen als hij je echt leuk vindt

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.