wat kun je met een superlike en voor wie is het bedoeld - nieuw door Tinder

Wat is een Super Like op Tinder?


Er zijn duizenden singles actief op Tinder. Dit maakt de dating app een prima platform om leuke singles te ontmoeten, maar door de vele singles op de app kan het ook lastig zijn om op te vallen met jouw profiel. Wat als je een man of vrouw hebt gevonden die je écht leuk vindt en waar je écht mee in contact wil komen? Dan kun je hem of haar een gewone like geven, maar het is ook mogelijk om een Super Like te geven.

Op deze pagina lees je meer over de Superlike van Tinder. Zo lees je wat deze speciale like inhoudt, maar ook wat de kosten van de like zijn, waarom je deze functie van Tinder zou gebruiken en hoe je de speciale like kunt geven. Nog onbekend met Tinder? Lees dan onze Tinder review!

De Super Like: een korte introductie

Geef je iemand een Superlike, dan geef je eigenlijk aan dat je iemand écht heel leuk vindt. Ook als deze persoon jou (nog) niet geliked heeft, krijgt hij of zij jouw profiel duidelijk in de app te zien. Is jouw profiel per ongeluk overgeslagen bij het liken door achteloos scrollen, dan lost de Superlike dit probleem op.

Als de ander jou ook leuk vindt, kan hij of zij jouw profiel ook liken. Nu kunnen jullie met elkaar chatten. De Superlike geeft je simpelweg de mogelijkheid om je profiel op te laten vallen bij iemand die je echt leuk vindt, ook als deze persoon jou (nog) niet geliked heeft. Je weet maar nooit wat voor leuk contact hier uit kan komen!

Wat kost een Tinder Super Like?

Heb je een gratis Tinderaccount, dan mag je 1 gratis Superlike per dag uitdelen. Wil je meer Super Likes kunnen geven? Dan neem je een betaald account. Het betaalde account van de dating app kost 9,99 euro voor 1 maand, 5,83 euro per maand voor 6 maanden of 4,58 euro per maand voor 12 maanden. Je kiest helemaal zelf hoe lang je een betaald account wil gebruiken in de app. Met het betaalde account mag je zoveel Super Likes geven als je zelf wil.

Wanneer geef je een Super Like?

Je geeft een Superlike als je iemand écht leuk vindt. Deze speciale functie laat de ander niet alleen zien dat jij hem of haar echt de moeite waard vindt, maar zorgt er ook voor dat jouw profiel direct getoond wordt. Dit vergroot de kans op contact met de persoon die je echt leuk vindt.

Sommige mensen vinden de Super Like Tinder wat opdringerig overkomen en durven deze functie daarom niet te gebruiken. Dit is zonde, want de Super Like Tinder kan echt werken. Als je de ander durft te laten zien wat je van zijn of haar profiel vindt door deze speciale like te geven, kan er een contact ontstaan die mogelijk zonder Super Like Tinder niet mogelijk was geweest. Het voelt misschien wat onwennig om je interesse op deze manier uit te spreken, maar het kan wel echt werken. Wij raden je dan ook aan om gewoon over je ongemakkelijke gevoel heen te stappen en deze like zelf eens aan iemand te geven. Dan merk je vanzelf dat dit echt kan werken.

Hoe geef je een Tinder Super Like?

Er zijn twee manieren om iemand een Tinder Super Like te geven. Ten eerste kun je deze speciale like geven door omhoog te swipen als je iemands profiel bekijkt. Swipe je omhoog, dan geef je direct een Super Like Tinder. Daarnaast kun je ook een Tinder Super Like geven door op het blauwe sterretje te klikken als je het profiel van een andere gebruiker bekijkt. In feite werkt dit hetzelfde als het omhoog swipen: je geeft de betreffende gebruiker nu direct een Super Like Tinder.

Let op: gratis gebruikers van de app kunnen 1 Superlike per dag geven. Heb je al een Superlike gegeven en wil je er nog eentje geven, dan krijg je direct de melding dat dit niet mogelijk is. Om meer Super Likes uit te kunnen delen, heb je een betaald account nodig.

Jan Peeterse

feb 2, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  Wat is meetic? Het bedrijf achter lexa en tinder..

  De meeste mensen zijn wel bekend met online dating websites. Meestal...
  Lees meer...

 2. Wat is houden van?

  Wat is houden van?

  Liefde. Op een bepaalde manier is dat het ultieme waar we...
  Lees meer...

 3. Is Tinder gratis?

  Is Tinder gratis?

  Er zijn ontzettend veel datingwebsites en datingapps die betaald zijn of...
  Lees meer...

Reacties - Wat is een ‘Super Like’ op Tinder?

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.