Pepper opzeggen

Pepper Opzeggen

Veel mensen vinden hun relatie bij Pepper of zijn simpelweg niet tevreden met de services van de datingsite. Ieder heeft zijn persoonlijke reden. Wat wel zo is, is dat het profiel moet worden verwijderd, dat heel begrijpelijk is. Hieronder is een instructiefilmpje van het aanmaken én het verwijderen van een profiel bij Pepper. Het verwijderen van een profiel is echter bij Pepper vele malen makkelijker en overzichtelijker in vergelijking met bijvoorbeeld Lexa.

 

Alternatieven:
Veel mensen hebben ook niet hun relatie via Pepper gevonden en zijn nog altijd opzoek naar goeie alternatieven om een date te vinden. Volgens de online daters zijn Lexa recensie en Parship recensie de meest betrouwbare en effectieve datingsites. Dit is ook niet gek, gezien het feit dit de grootste van Nederland zijn! Vaak vindt men hier dan wel groot succes. Schrijf je dus uit bij Lexa en probeer gratis Pepper of Parship!

 

In 3 stappen jouw Pepper profiel verwijderen

Wij raden aan om de bovenstaande video te volgen, gezien hetzelfde wordt uitgebeeld alleen dan met stilstaande afbeeldingen. Het verwijderen van jouw account bij Pepper is heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om succes te krijgen.

Stap 1:
Begin met het inloggen op jouw datingprofiel. Ben je op je dating dashboard? Kijk dan bij stap 2.
pepper datingsite voor spontane en actieve mensen!

Stap 2:
Nu je op het dashboard bent moet je met je muis naar de rechterbovenhoek van het scherm. Je zult een drop down menu krijgen. Klik vervolgens op “Account”.
pepper profiel verwijderen

Stap 3:
Onderaan de pagina, in de laatste box, vind je een kopje “Verwijder mijn account”. Voer hier jouw wachtwoord en bevestiging in en jouw profiel wordt verwijderd.
opzeggen pepper

 

Ervaringen

Heb jij positieve of negatieve ervaringen met de datingsite Pepper? Wij optimaliseren en actualiseren graag onze recensies en stellen de bezoekers op de hoogte. Het wordt dus zeer op prijs gesteld als jij hieronder jouw ervaring achter laat!

Jan Peeterse

mrt 25, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Lexa Opzeggen

  Lexa Opzeggen

  Lexa opzeggen in 3 minuten? Bekijk hier hoe je met een...
  Lees meer...

 2. EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen Iedere datingsite is zo gemaakt en ontworpen...
  Lees meer...

 3. Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship Opzeggen Het aanmelden bij een datingsite is vaak zo gepiept,...
  Lees meer...

Reacties - Pepper opzeggen – Makkelijk jouw profiel verwijderen

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.