50plusrelatie profiel opzeggen en verwijderen

50PlusRelatie.nl opzeggen en verwijderen

Een profiel aanmaken bij 50plusrelatie is zeer eenvoudig en snel gedaan. Het opzeggen of verwijderen van zo’n profiel is echter vaak iets ingewikkelder en vergt wat meer stappen. Men kent vele verschillende motieven om zich uit te schrijven bij en datingsite. De voornaamste reden is dat men of een relatie heeft gevonden of erachter komen dat een datingsite niks voor hun is. Echter wijzen wij iedereen er op dat iedere datingsite zijn specialiteit heeft.

Wil jij 50plusrelatie opzeggen? Check dan op deze pagina de nodige stappen om zo snel mogelijk jouw profiel te verwijderen. Wij zouden het erg waarderen als jij jouw ervaring wilt delen door een reactie te schrijven onderaan bij de 50plusrelatie review.

Stappenplan 50plusrelatie verwijderen

Stap 1: Ga naar de website 50plusrelatie en log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Nu je bent ingelogd bevind je je op het profielsysteem. Ga naar ‘Mijn profiel’ en klik vervolgens op ‘Mijn instellingen’ om verder te gaan.

Stap 3: Je bevind je nu op de ‘Mijn instellingen’ pagina. Klik op de grijze knop onder het kopje profiel met de tekst ‘verwijderen’ om verder te gaan met het verwijderen van jouw profiel.

Stap 4: Je bent nu bij de laatste stap. Je bevind je nu op de pagina waarin je een cijfer beoordeling moet geven aan de datingsite. Vink vervolgens het hokje met met de tekst ‘Ja, ik wil mijn lidmaatschap beëindigen en ik ben mij ervan bewust dat mijn profiel meteen zal worden verwijderd’. Klik vervolgens op de groene knop ‘Verzenden’ om het definitief te maken.

Je hebt nu jouw profiel verwijderd. Dit is echter niet de enige datingsite voor de senioren doelgroep. Er zijn namelijk veel meer datingsites voor 50 plussers die uitstekende services bieden tegen gunstige prijzen. Bekijk de categorie 50 plussers voor meer opties.

Jan Peeterse

okt 15, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Lexa Opzeggen

  Lexa Opzeggen

  Lexa opzeggen in 3 minuten? Bekijk hier hoe je met een...
  Lees meer...

 2. EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen

  EliteDating opzeggen en verwijderen Iedere datingsite is zo gemaakt en ontworpen...
  Lees meer...

 3. Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship opzeggen in 4 stappen! - Welkedatingsites.nl

  Parship Opzeggen Het aanmelden bij een datingsite is vaak zo gepiept,...
  Lees meer...

Reacties - 50plusrelatie opzeggen & verwijderen – Welkedatingsites.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.