50Plusrelatie

80%

50plusrelatie is een nieuwe datingsite geschikt voor zowel de web versie als voor smartphones. Mensen kunnen zich hier gratis aanmelden en opzoek gaan naar een leuke vrouw of man. Met ongeveer 85.000 leden heeft het een leuke community en voelt de datingsite erg klein. Dit maakt de interactie met andere personen prettig en ligt de drempel laag om iemand te benaderen.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

datingsite voor senioren 50plusrelatie
Algemeen
Betrouwbaarheid
Kosten
50Plusrelatie scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Lid worden bij 50plusrelatie

Aanmelden is zeer eenvoudig. De datingsite is expres geen hippe website. De functies zijn zeer voor de hand liggend. De website heeft alleen maar leden vanaf 40 jaar. Een geruststellende factor voor mensen die twijfelen is dat profielen altijd handmatig gecontroleerd worden. De mensen waarmee je contact hebt zijn dus echt. Het is namelijk niet vermeld in de algemene voorwaarden dat er ‘entertainment profielen’ worden gebruikt. Jij kunt dus met een gerust hart opzoek naar een leuke relatie.

Heeft deze datingsite een dating app?

De datingsite 50plusrelatie beschikt helaas niet over een dating app. Gelukkig is de website wel zodanig ontworpen dat de website optimaal functioneert op jouw browser op je smartphone. Zo zorg je ervoor dat je overal en altijd bereikbaar bent voor de contacten die je hebt opgedaan via deze datingsite.

Gratis 50plusrelatie proberen

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden die deze datingsite jou kan bieden? Het aanmelden is 100% gratis. Zo kun jij persoonlijk inventariseren of deze datingsite iets voor jou kan betekenen. Bevalt het niet? Dan is het uitschrijven zo weer gedaan en heeft het jou niks gekost.

Bezoek 50Plusrelatie

 

Tevreden en heb je er vertrouwen in en wil je betaald lid worden bij deze datingsite? De kosten voor 50plusrelatie staan hieronder weergegeven:

– 1 maand = €14,99
– 3 maanden = €9,99 per maand
– 6 maanden = €6,50 per maand

Deel jouw ervaring

Het belangrijkste wat er is bij het zoeken van een datingsite zijn ervaringen uit de praktijk. Dus hoe heeft persoon X de datingsite ervaren. Hoe was de service en heeft het überhaupt een date opgeleverd. Deel daarom dus op deze pagina jouw ervaring. Deze kan zowel positief of negatief zijn.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Gebruiksgemak
 • Te gebruiken op smartphones
 • Gratis profiel aanmaken

Minpunten

 • Relatief klein ledenbestand
Jan Peeterse

sep 3, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

 1. SeniorenGeluk

  SeniorenGeluk

  (3 x beoordeeld)

  Als u op zoek bent naar een serieuze...
  Lees meer...

 2. 50Plusmatch

  50Plusmatch

  (1 x beoordeeld)

  50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht...
  Lees meer...

 3. 50Liefde.nl

  50Liefde.nl

  (54 x beoordeeld)

  Dit is een van de betere datingsites voor...
  Lees meer...

Reacties - 50Plusrelatie – Datingsite voor ouderen – Ervaringen – NIEUW

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.