RelatieKlik

66%

RelatieKlik is een mooi voorbeeld van een datingsite die 100% gratis is. Een leuke persoonlijkheidstest ontwikkeld door psychologen maakt het ook nog eens interactief. Prima datingsite om eens gratis uit te proberen.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

relatieklik is een datingsite voor mensen die alles gratis willen en dus niks betalen
Algemeen
Gebruik website
Profielen
RelatieKlik scoort een 66%
Klantenbeoordeling:

Relatie zoeken eenvoudig met Relatieklik

Meer en meer sprookjeshuwelijken worden geboren via online daten. Mannen en vrouwen hebben het doorgaans te druk om de ware letterlijk tegen het lijf te lopen en oriënteren zich dus eerst via internet: een relatie zoeken was nooit eerder zo eenvoudig. Het aanbod aan datingsites is immens: van heel serieuze websites tot sites waarbij het vooral om erotiek en one-night-stands gaat. Relatieklik is in de jungle van de online daten wereld een heel opvallende. Dit niet in de laatste plaats vanwege de test die zorgt dat je je best denkbare matches voorgeschoteld krijgt. Een ontmoetingssite voor serieuze singles en nog volledig gratis ook.

Online daten met Relatieklik

Relatieklik is niet de eerste site die online daten biedt maar wél een heel bijzondere datingsite. Zo wordt gewerkt met een test om je zo de best denkbare match te kunnen bieden met een ander mannelijk of vrouwelijk lid. Deze datingsite – opvallend in de wereld van online daten – blijkt een schot in de roos getuige de ondertussen al meer dan dertigduizend actieve leden die er gebruik van maken. Snel inschrijven dus als je op zoek bent naar een serieuze relatie.

Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier op de website. De ingevulde gegevens worden – zo staat op de website te lezen- discreet behandeld en zijn evenmin voor andere bezoekers van de datingsite zichtbaar. Vervolgens krijg je op deze gratis datingsite volop de gelegenheid om eens te kijken naar de profielen van de andere mensen die gebruik maken van de datingsite. Daarna kun je een test laten doen om daarna geheel gratis in contact te komen met andere leden.

Onderscheidend vermogen

Relatieklik biedt met de test iets bijzonders en iets onderscheidend, helemaal omdat het niet om een huis-tuin-en-keuken-test gaat. Onder het motto ‘een bijzondere klik laat zich niet voorspellen’ maar aan de hand van uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek wordt door de test beoordeeld welke mensen met elkaar matchen en wel zo dat de kans op een serieuze match groot is. Onderzoeksresultaten wijzen uit dat tegengestelde karakters weliswaar wel eens matchen, maar dat dat de ideale match er toch vaker een is tussen mannen en vrouwen die erg op elkaar lijken.

Wie daar langer over nadenkt, vindt dat niet zo verwonderlijk. Mensen die op elkaar lijken begrijpen elkaar vaak beter en bovendien verloopt ook de communicatie dikwijls vlotter. Ook is gebleken dat mensen die op elkaar lijken vaak meer voor elkaar over hebben en dat is bepaald niet onbelangrijk in een relatie. Handig van deze gratis datingsite is bovendien dat door de test te doen, je ook meteen je gebruikersprofiel ingevuld hebt.

Persoonlijkheidstest – Makkelijker en beter matchen

De zo belangrijke test– je bent immers serieus op zoek- bestaat uit drie onderdelen: een persoonlijkheid- en relatietest, een vragenlijst over je dagelijkse behoeften en gewoontes. Die uitkomsten worden vervolgens gekoppeld aan het matchingsysteem. De uitslag is de volgens de test meest geschikte man of vrouw, iemand die op grond van de resultaten van de test het best bij je past. Een relatie zoeken is hier is niet een kwestie van op goed geluk, de website maakt nadrukkelijk gebruik van de wetenschap.

Overeenkomsten met andere datingsites

De opvallend eenvoudig te gebruiken datingsite brengt mannen en vrouwen met elkaar in contact door voornamelijk -via de test – bepaalde en belangrijke overeenkomsten als gewoontes, persoonlijkheid en waarden en normen te zoeken. Ook wordt zeer gericht gekeken naar wat iemand precies in een man, vrouw en relatie zoekt. Komen dergelijke zaken vaak overeen, dan scoor je hoog in de lijst der mogelijke ‘supermatches’.

Kenmerken van Relatieklik

Dan nog de vraag: wat zijn voor de site dan overeenkomsten die belangrijk zijn om ene zo goed mogelijke match te bewerkstelligen? Ook die vraag kan beantwoord worden, want de datingsite kijkt in eerste instantie naar simpele vragen als wat verwacht je van een relatie en wat is je geldende opinie over een relatie in het algemeen. Ook conflicten en de onvermijdelijke intimiteit komen aan bod. Meer gedetailleerd zijn gegevens als woonplaats en beroep en ook persoonlijke kenmerken worden meegenomen. Daarbij beroept het zich op psycholoog Carl Gustav Jung die beschreef hoe mensen tot een beslissing komen, hoe informatie verzameld wordt en hoe mensen in het leven staan. Zo krijg je uiteindelijk zogenaamde matchwaardes of punten, die je dus naast die van andere leden legt. Mogelijke matches hebben een hogere waarde dan mensen die minder met elkaar matchen. Vervolgens kijk je in een lijst en neem je – mist geïnteresseerd- contact op met een man of vrouw op wie je dus lijkt, want dat is feitelijk wat de test zoekt, je ‘andere ik’.

Relatie zoeken – Gegrond en efficiënt

Ook onderscheidend ten opzichte van alle andere mogelijkheden van online daten en relatie zoeken is zeker wel de uitvoerige uitleg die gegeven wordt. Zo leer je op dat goed communiceren het toverwoord is voor een goede relatie. En goed communiceren doe je doorgaans met iemand met zo ongeveer dezelfde interesse en met iemand die op dezelfde manier als jij tegen de wereld aan kijkt. Ook al onderscheidend is dat in beginsel Relatieklik helemaal gratis is. Mits je tenminste bereid bent twee keer per maand een mail van een van de bannerpartners van de website in je mailbox te ontvangen. De verkochte banners maken het mogelijk dat jij gratis kunt daten. Wil je dat niet, dan kun je voor vijf euro zogenaamd Premium lid worden. Kom je ook nog eens bovenin de zoeklijst te staan en plaats je gratis een oproep. En jawel, bovenaan de lijst werkt écht. Wie sowieso bovenaan de zoeklijsten wil die kan dat doen door 1,10 euro over te maken. In beginsel is de site dus gratis, als je geen banners of advertenties wil én bovenaan de lijsten komen te staan, dan ben je een klein bedragje kwijt.

Gratis datingsite – Je betaalt niks

Privacy is gewaarborgd via online daten via de gratis datingsite, dé nieuwe manier van relatie zoeken, en ook daarover staat uitgebreide uitleg op de site. Net zoals je ook hier volkomen anoniem te werk kunt gaan: anderen zien dan niet dat jij op hun profiel kijkt. Foto’s plaatsen, veranderen en het aanpassen van het profiel? Het gaat allemaal erg eenvoudig en de meeste functionaliteiten zijn via ‘mijn instellingen’ binnen een handomdraai aan te passen. Ook dat spreekt nadrukkelijk in het voordeel van deze gratis datingsite, waar overigens mannen en vrouwen prima uit de voeten kunnen.

Niet zo gek dus dat ondertussen al dertigduizend mannen en vrouwen een relatie zoeken via de gratis datingsite en de site alleen maar meer in populariteit toeneemt. Relatieklik biedt iets bijzonders, iets origineels. En dan val je dus op in de honderden datingsites die er zijn. Relatieklik is er voor de mannen en vrouwen die op zoek zijn naar iets serieus. De aangeboden test vertelt alleen dat verhaal al. Echte aanrader, de gratis datingsite Relatieklik. Voor de man en vrouw die op zoek is naar zijn of haar andere ik en voor wie een relatie zoeken een serieuze zaak is.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

dec 16, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde gratis datingsites

 1. Happy Pancake

  Happy Pancake

  (5 x beoordeeld)

  De Happy Pancake datingsite is 100% gratis. Iedereen...
  Lees meer...

 2. Lexa

  Lexa

  (76 x beoordeeld)

  Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
  Lees meer...

 3. Paiq

  Paiq

  (1 x beoordeeld)

  Paiq is een unieke datingsite dat staat voor...
  Lees meer...

Reacties - RelatieKlik.nl – 100% Gratis datingsite met test

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.