vrouw die haar ex slaat om wraak te nemen

Wraak nemen op je ex – Zó moet het!

Liefdesverdriet behoort tot een van de meest vervelende gevoelens. Je hebt je hart aan iemand gegeven en hij of zij breekt het. Vooral wanneer het geen gezamenlijk besluit is, is er een groot gevoel van onmacht. Je hebt de touwtjes zelf niet in handen en bent overgeleverd aan een ander. Dit is iets wat je eigenlijk niet moet willen. In plaats daarvan kun je het beste voor jezelf kiezen en jouw vorige liefde laten boeten. In dit artikel wordt uitgelegd hoe wraak nemen op je ex te werk gaat.

Het is niet gek als je een paar dagen, weken, of zelfs maanden nodig hebt om over je liefdesverdriet heen te komen. Niemand kijkt je raar aan als je in bed blijft liggen en er even niet uit wilt komen. Echter, na een tijdje is het de kunst om weer verder te gaan. In het begin zal dit vrijwel volledig op automatische piloot gaan. Je hoofd staat nergens naar, maar je moet wel. Gelukkig slijt de pijn. Het klinkt cliché, maar de tijd heel echt de wonden.

Lijstje maken

Wanneer je sneller over je ex heen wilt komen, kun je het beste een lijst maken met alles wat je irritant vond aan hem of haar. Schrijf een rijtje op en blijf deze punten in je hoofd herhalen. In het begin zal je vooral verdriet voelen, maar de boosheid zal ook snel worden aangewakkerd. Vooral wanneer je bedrogen bent, heb je alle recht om boos te zijn. En je moet het er ook zeker niet bij laten zitten.

Wraak nemen op je ex doe je niet door hem of haar constant berichten te sturen. Houd je in en kies voor jezelf. Je bent beter af zonder je vorige liefde. Sterker nog: je bént beter dan hem of haar. Jouw vorige liefde verdient jou helemaal niet in zijn of haar leven en dat moet je laten merken. Laat via social media zien dat het goed met je gaat – ook wanneer dit niet het geval is. Plaats updates waarin je laat merken dat je leuke dingen doet en laat indirect weten dat jij hem of haar helemaal niet nodig hebt om een leuke tijd te hebben.

Foto’s met anderen

Wil je jouw ex echt pijn doen? En wil je echt wraak nemen? Dan moet je foto’s posten van jou met iemand anders. Dit doet het meest pijn wanneer dit iemand is die hij of zij kent en bevriend mee is. Wordt je vorige liefde jaloers en neemt hij of zij weer contact met je op? Negeren! Laat weten wie de baas is en gun hem of haar jouw tijd niet meer. Het is tijd om voor jezelf te kiezen en voor jezelf op te komen. De keuze is gemaakt en jij weet dat jij meer verdient én beter kunt krijgen. Dat is jouw wraak.

Jan Peeterse

jul 31, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Tags:

Gerelateerde Artikelen

 1. Je ex terugwinnen? Dat doe je op deze manier! - Welkedatingsites.nl

  Je ex terugwinnen? Dat doe je op deze manier! - Welkedatingsites.nl

  Hoe krijg ik mijn ex terug? Veel mensen hebben het weleens...
  Lees meer...

 2. Jaloezie - 5 Tips om het tegen te gaan

  Jaloezie - 5 Tips om het tegen te gaan

  Jaloezie - 5 Tips om het tegen te gaan In elke...
  Lees meer...

 3. Stiekem vreemdgaan - Zo moet het!

  Stiekem vreemdgaan - Zo moet het!

  Stiekem vreemdgaan is iets dat zo vaak gebeurt in het dagelijks...
  Lees meer...

Reacties - Wraak nemen op je ex – Zó moet het

Een commentaar

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.