tips voor het terugwinnen van je ex

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Veel mensen hebben het weleens meegemaakt: een relatie die verbroken wordt, ook al ben je het daar zelf niet mee eens. Je wilt je ex het liefst zo snel mogelijk terug, maar hoe doe je dat en wat moet je zeker niet doen? Je moet het voorzichtig aanpakken, want er is geen ruimte voor fouten. Wil je weten hoe je je ex kunt terugwinnen? Lees dan zeker verder.

Ruimte

De beste tip is om je ex de ruimte te geven om het allemaal even te laten bezinken. Net als jij zelf, is het voor je ex ook een grote stap. Ineens is je leven helemaal anders en dat is niet alleen voor jou moeilijk. Houd er rekening mee dat jouw ex er ook zeker moeite mee heeft. Je kunt daarom de eerste tijd beter nog even geen contact zoeken. Op deze manier is het makkelijker om van alles te verwerken en bovendien wil je je ex niet gaan stalken. Dan is je kans helemaal verkeken. Het getuigt van geduld en volwassenheid door even niets te laten horen. Je hoeft je ex niet te negeren als je ex contact zoekt met jou, maar zoek in ieder geval zelf even geen contact. Dit is voor jullie beide beter.

Doe het rustig aan

Het is heel makkelijk om terug te vallen in oude gewoontes. Een kus als je elkaar ziet bijvoorbeeld. Denk alleen goed na voor je dit soort dingen doet en doe het rustig aan bij je ex. Je hoeft het niet te hebben over de breuk, maar kunt gesprekken voeren die je ook met je vrienden voert. Vergeet zeker niet waarom de relatie is verbroken. Bij de een ging het om vreemdgaan, bij de ander kan het zijn dat het simpelweg niet goed meer ging. Veel situaties zijn alsnog op te lossen, maar je moet het niet overhaasten. Als jullie toch nog gevoelens voor elkaar hebben, betekent dat niet dat het meteen weer een relatie moet zijn. Kies in dat geval voor weer eens daten. Samen uit eten gaan, naar de bios gaan of iets anders leuks doen is dan een aanrader. Natuurlijk moeten problemen die er eerder waren uitgesproken worden, maar niet op de dates die jullie hebben. Vergeet ook niet dat het volkomen normaal is om ruzie te hebben. Zodra jullie weer eens ruzie krijgen, betekent dat niet dat het vanaf dan weer helemaal fout gaat. Ieder stel heeft weleens ruzie. Die zijn ook goed omdat je op komt voor wat je belangrijk vindt. Als je nooit ruzie zou hebben in je relatie, zou je ook niet gelukkig zijn.

Al met al is het dus belangrijk om het eerst rustig aan te doen door geen contact te hebben en vervolgens niet meteen weer teveel te willen. Verwacht niet dat het meteen weer een relatie is, maar zie het als een proces dat langzaamaan weer opgebouwd moet worden.

Jan Peeterse

okt 10, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - Je ex terugwinnen? Dat doe je op deze manier! – Welkedatingsites.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.