vrouw die een man wilt verleiden

Hoe verleid je een man?

Het wordt steeds eenvoudiger voor vrouwen om zelf het initiatief te nemen om een geschikte partner te strikken. Met behulp van je smartphones kun je makkelijk een connectie maken met een leuke man van kantoor, de gym of de buurt. Whatsapp (of een andere gratis berichten applicatie) is een zeer handig hulpmiddel om een man online in te palmen. Zodoende hoef je hem niet te verleiden terwijl hij pal voor je staat. Want in die situatie zou je zelfs bij een diplomatische afwijzing meteen de vloer willen inzakken.

Hoe vraag je een man naar zijn Whatsapp (telefoonnummer)?

Dit is helaas nog een lastigste move. Zeker als je niet het brutaalste type bent, zal je wat moed bij elkaar moeten rapen. Hier zijn een aantal bruikbare tips.

 • Wacht tot hij alleen is, bij voorkeur op een rustige plek. Mannen zijn vaak anders (lees: minder verstandig) wanneer ze zich in gezelschap bevinden.
 • Start een onschuldig gesprek. Dit geldt zowel voor personen waarmee je nooit eerder hebt gesproken als voor bekenden. Vraag tijdens een ontspannen moment tussen neus en lippen door naar zijn whatsapp. Let erop dat je niet naar zijn telefoonnummer vraagt, maar expliciet naar zijn whatsapp. Ondanks dat de twee nagenoeg hetzelfde zijn.
 • Als je niet meteen durft te tonen dat je hem interessant vindt, kun je een smoes bedenken. Bijvoorbeeld dat je hem via whatsapp een bericht, filmpje of link wil sturen over een gemeenschappelijke interesse (werk, hobby, muziek).
 • Realiseer je dat er bij daten sprake is van marktwerking, waarbij een man evengoed ’out of your league’ kan zijn. Als je te hoog grijpt zal je onnodig een blauwtje lopen of slechts een one-night-stand beleven. Is jouw aantrekkelijkheidsscore bijvoorbeeld een 7 (vergeleken met andere vrouwen in je woonplaats en van dezelfde leeftijd), dan kun je met gemak een 7,5 man verleiden en als het meezit zelfs een 8. Maar de negens en tienen kun je liever met rust laten.

Geeft een man je zijn whatsapp (telefoonnummer) niet of zeer twijfelachtig, dan weet je genoeg. Jij hoeft geen tijd meer aan hem te verspillen en hij heeft de kans van zijn leven aan zich voorbij laten gaan.

Noot: Een open platform zoals Facebook, Snapchat en Instagram is niet het juiste medium om een man te verleiden.

Hoe verleid je een man via whatsapp?

Krijg je zijn whatsapp nummer wel, dan wordt de volgende fase vrij simpel. Als jullie eenmaal contact hebben, kun je geleidelijk aan alle trucs uit de doos halen. Je kunt zijn reactie op jouw avances uitgebreid analyseren. Het zal snel genoeg duidelijk voor je zijn als hij wel of niet geïnteresseerd is om iets met jou te beginnen.

Chatten gebeurt immers tegenwoordig bijna alleen maar over whatsapp. Een bijkomend voordeel van online communiceren is dat mannen die van nature een beetje verlegen zijn veel spraakzamer, flexibeler en proactiever worden. Zo wordt jouw missie ook weer een stukje makkelijker.

Jan Peeterse

sep 28, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - Hoe verleid je een man?

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.