hoe maak je je ex jaloers

Hoe maak je je ex jaloers?

Als eerst moet je een beetje acteren. Doe namelijk alsof je contact hebt met anderen. Krijg je een berichtje? Lach dan naar je telefoon en doe alsof het een leuk bericht is. Op die manier is de kans groot dat jouw voormalige liefde maar al te graag wil weten wie dat is en wat hier aan de hand is. Je kunt erop rekenen dat dat gevraagd gaat worden, maar blijf geheimzinnig doen. Niets is vervelender dan dat de ander niet weet met wie jij aan het appen bent. Jaloezie? Dat zal dan al snel aan het licht komen.

Nieuwe date

De tweede tip is om behoorlijk duidelijk te zijn over jouw nieuwe date. Er is niet veel dat jaloersmakender is dan dat je op date gaat met een ander. Je hoeft niet in detail te treden en het hoeft bovendien niet eens echt waar te zijn. Zeg gewoon dat je vanavond uit eten gaat met iemand en daar veel zin in hebt, om vervolgens te beginnen over wat de ander nog van plan is die avond. Op die manier laat je blijken dat het je niet veel doet dat jij op date gaat, maar wedden dat het bij de ander in het hoofd blijft hangen?

Toon je leuke leven op social media

Maak via sociale media duidelijk contact met anderen. Als je net uit elkaar bent, kijk je nou eenmaal nog op elkaars pagina. Of het nou gaat om Facebook, Twitter of Instagram: het kan allemaal. Tag jouw nieuwe date in een leuke foto op Facebook of Tweet iets grappigs. Het zal de ander namelijk meteen opvallen dat jij weer contact hebt met anderen die mogelijk wel jouw nieuwe liefje zullen worden. Je moet het overigens niet zo bont maken dat anderen het vervelend vinden. Gewoon af en toe een berichtje in het openbaar en voilà, de ander is voor je het weet alweer jaloers.

Blijf geheimzinnig

De vierde tip is om het allemaal juist heel geheimzinnig te houden. Aan de ene kant is het natuurlijk leuk om te melden dat je iets gaat doen met een ander, maar aan de andere kant kan de ander gek worden van jaloezie als niet duidelijk is wat je met wie gaat doen. Zo kan je bijvoorbeeld melden dat je vanavond uit eten gaat. Het belletje gaat waarschijnlijk meteen af: uit eten? Met wie? En is het iets romantisch of is het niets? Op die manier hoef je amper moeite te doen!

Nonchalant blijven

Tot slot: als je contact hebt met je ex, praat dan nonchalant over anderen. Het hoeft niet zo opvallend te zijn, want dan doorziet de ander meteen dat je iets probeert. Probeer het allemaal zo luchtig mogelijk te brengen, zoals dat je naar een feestje gaat van iemand, en nee, niet van een vriend. Al met al zijn er dus een aantal goede manieren die antwoord geven op de vraag: hoe maak je je ex jaloers? Het hoeft niet veel moeite te kosten en kan erg eenvoudig zijn. Je kunt ze dan ook zeker eens uitproberen.

Jan Peeterse

aug 12, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Tags:

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - Ex jaloers maken – Hoe doe je dat?

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.