informatie over het terugkrijgen van je vrouw na een affaire

Affaire – Hoe je vrouw terugkrijgen na een affaire

Een affaire is een heftige gebeurtenis die een relatie tot het uiterste test. De verhalen erover kunnen heftig zijn. De meeste relaties gaan er stuk van, maar een klein percentage blijft overeind staan. Het is een van de moeilijkste taken van een koppel om na vreemdgaan bij elkaar te blijven, maar het kan wel. En als ze toch eerst uit elkaar gaan, dan is het ook mogelijk om de ander weer terug te krijgen. Hier worden vier tips beschreven die een man kunnen helpen om de kans te vergroten dat hij zijn vrouw weer terug kan krijgen na een affaire.

Tip 1. Geef haar de ruimte

Zeker in de eerste periode na het vreemdgaan is het heel erg belangrijk dat je haar de ruimte geeft die ze nodig heeft. Probeer erover te praten, maar als ze je een tijdje niet wil zien, respecteer dat dan. Het heeft helemaal geen zin om contact te forceren als de ander daar niet klaar voor is. Laat zien dat je er bent, maar ga pas in contact als zij daar klaar voor is. Hiermee vergroot je de kans dat ze wel met je wil praten en dat je haar uiteindelijk misschien wel terug kunt krijgen.

Tip 2. Laat je eigen gevoelens ook zien

Het klinkt misschien logisch, maar toch gebeurt het vaak te weinig. Laat zien wat de affaire ook met jou doet. Vaak voelen mannen zich heel ellendig na vreemdgaan en dat is omdat ze het zien als een groot falen en het pijn en verdriet dat ze teweeg hebben gebracht ook heel moeilijk vinden. Als je spijt hebt van je beslissing, maak dit dan duidelijk. Laat weten hoe erg je het vindt. Maak echter geen beloftes die je niet na kunt maken en blijf eerlijk. Als je niet zeker weet of je het nooit weer zal doen, maak deze belofte dan ook niet. Het klinkt mooi om te zeggen, maar is alleen maar wat waard als je er voor de volle honderd procent achter kunt staan.

Tip 3. Deel de pijn

Als jullie relatie na het vreemdgaan enige kans van slagen wil hebben, dan zul je samen door de pijn heen moeten. Zij zal waarschijnlijk een mix van emoties voelen, van verdriet, tot woede, tot schok. Het is belangrijk dat al deze pijnlijke gevoelens de ruimte krijgen en dat jullie die samen doorleven. Wanneer ze er klaar voor is om weer in contact met je te treden, dan kun je voorstellen om bijvoorbeeld in relatietherapie te gaan. Dit is een veilige omgeving waarin je met behulp van een professional alle pijnlijke aspecten de ruimte kunt geven en langzaam het vertrouwen weer op kunt bouwen.

Tip 4. Laat zien dat je te vertrouwen bent

Na een affaire is vertrouwen opbouwen een van de belangrijkste van het helingsproces. Laat daarom zien dat je echt te vertrouwen bent door open en eerlijk te communiceren en je afspraken altijd na te komen. Jullie kunnen er zo echt overheen komen.

Jan Peeterse

jul 30, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Tags: ,

Gerelateerde Artikelen

 1. Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  Bischierig.. dit zin de datingsites die bij jou passen

  "Wanneer je er nieuwsgierig naar bent, dan denk je er op...
  Lees meer...

 2. Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Alternatief daten? Dit zijn de beste datingsites voor jou

  Modern days. Er zijn zoveel culturele subgroepen dat het haast niet...
  Lees meer...

 3. Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Blind date hoe gaat dat in zijn werk en hoe regel ik er eentje

  Je bent toe aan wat spanning. Iets nieuws. Je wilt daten,...
  Lees meer...

Reacties - Affaire – Hoe je vrouw terugkrijgen na een affaire

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.