affaire

7 onmisbare tips voor een affaire met een getrouwde vrouw!

In dit artikel leer je onder andere:

 • Hoe je ermee omgaat als een getrouwde vrouw met je naar bed gaat
 • Waarom je nooit moet stoppen met het daten van andere vrouwen
 • Wat ze voor je verborgen houdt
 • Nog veel meer

Wat moet je doen als je een relatie hebt met een getrouwde vrouw?

Een getrouwde vrouwe die een affaire met je heeft is vaak niet helemaal eerlijk. Dit is ook meer dan logisch. Ze zullen niet hun ziel en zaligheid met je delen. Dus dat is niet heel onlogisch. Ze gaan eigenlijk in principe vrij creatief om met de waarheid, je hoeft er dan ook niet vanuit te gaan dat ze eerlijk zijn tegen je. Hieronder 7 tips die je zullen helpen met dit lastige onderwerp!

Tip 1: Blijf voorsprong houden

Het is belangrijk dat je je niet laat meeslepen in bepaalde emoties en je jezelf onder controle houdt. Er zijn natuurlijk altijd een aantal feitjes die getrouwde vrouwen eigenlijk achter zich houden. Hieronder een aantal feiten op een rij:

 • Ze liegt tegen haar man om bij jou te kunnen zijn. Hoe weet ze dat ze tegen jou de waarheid spreekt?
 • Kans is erg reëel dat ze met zowel haar man als jou seks heeft.
 • De kans dat je hier een langdurige relatie uit zal trekken is natuurlijk erg klein.

Ze is natuurlijk bij jou omdat ze zich aangetrokken voelt tot jou. Maar de vraag is begint ze een relatie met je? Waarschijnlijk niet omdat er veel op het spel staat maar toch enige spanning wil hebben. Mocht dit wel het geval zijn dan doet ze dat omdat ze gevoelens voor je creëert, gevoelens die langzaam bij haar eigen man verdwijnen. Het maakt dus niet uit hoe lang ze bij elkaar zijn, al is het 20 jaar, als de aantrekkingskracht verdwijnt, dan is het over en uit.

Daarnaast is het zo dat niet alle mensen monogaam zijn, de kans is groot dat als ze een relatie met jou zal aangaan, de relatie met haar eigen man sterker maakt. Ze maakt dus eigenlijk een tripje naar het buitenland om het zo maar eens te zeggen. Genieten, gevoelens krijgen en zichzelf thuis voelen. Als je toch denkt dat de relatie wel lang zal standhouden is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je moet doen wat haar man niet kon doen. Zoals haar aangetrokken houden, zorg ervoor dat ze zich aangetrokken blijft voelen en natuurlijk een top vriendje zijn!

Tip 2: Begin niet over haar man

Wees ook niet te klef, zorg er daarom voor dat je goed nadenkt wat je haar zal sturen als ze niet bij je is. Kom realistisch over en niet gemaakt. Dit zal ze snel genoeg door hebben en gewoon weer lekker terug gaan naar haar eigen man. Laat haar maar eens initiatief nemen, tenslotte is zij getrouwd en zoekt zij het spannende avontuur op. Daardoor is het ook belangrijk om haar zoveel mogelijk te laten investeren.

Begin dus ook niet over haar man, dit is echt het laatste wat je moet doen. Ze is bij jou, dus je hoeft niet te beginnen over haar man. Anders zou ze gewoon bij dr man zijn i.p.v jou. Hoe minder ze aan hem denkt hoe beter, je wil namelijk geen schuldgevoelens opwekken bij d’r. Mocht het gesprek hier wel over gaan, houdt dan in de gaten dat er veel gelogen wordt. Dit wordt gedaan om hem zwart te maken en jou het gevoel te geven dat jij 100 keer beter bent als hem. Ze gaat natuurlijk niet alle positieve dingen van haar man vertellen als jullie net intiem zijn geweest met elkaar.

Dus mocht ze je iets vertellen over haar man, dan zullen het waarschijnlijk leugens zijn. Misschien niet allemaal, maar wel veel. Ook al vertelt ze de waarheid, waarom bespreken jullie dingen over haar echtgenoot? Die tijd die je verdoet aan het praten over haar man kan je waarschijnlijk beter spenderen op een leuke date! Hoe minder je het over haar man hebt, hoe minder ze over hem denkt, des te beter.

Tip 3: Grote kans dat ze terugkeert bij haar man

Je hebt al een paar maanden een intieme affaire met een getrouwde vrouw maar ze is nog steeds bij haar man, waarom? Onthou dat vrouwen natuurlijk erg slim zijn op dit gebied. Ze moet wel een laag IQ hebben als ze een relatie zou aangaan met iemand die ze nauwelijks kent. Een persoon die ze alleen tussen de lakens ziet. Enige reden die zich voor zou kunnen doen is dat het echt een rot leven is bij haar huidige man, maar dat zal niet! Anders was ze namelijk allang weg gegaan en iemand anders hebben gevonden.

Haar huidige man staat ver voor namelijk. Die kent haar door en door (op een geheime affaire na dan) en zal trouw blijven. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen die vreemdgaan gewoon bij hun partner blijven. De reden hiervoor is dat het gewoon puur te maken heeft met de spanning en opwinding. Laat je dus niet voor de gek houden en gebruik je volle verstand.

Tip 4: Ga ook met andere vrouwen naar bed

Vaak denkt een getrouwde vrouwe die een affaire heeft met iemand dat ze alles kunnen maken. Maar je bent volledig vrij in je doen en laten omdat het volledig vrijblijvend is. Het brengt spanning en erotiek met zich mee. Er staat nergens dat je niet met andere vrouwen naar bed mag. In de meeste gevallen worden deze vrouwen boos maar dit is misschien juist goed. Ze zullen dan extra hard voor je werken als ze het echt willen. Jij neemt hierdoor ook de leiding en blijft haar weer een stap voor! Monogaam zijn in deze tijd is erg lastig als je dagelijks wordt bloot gesteld aan allerlei verleidingen.

Tip 5: Als ze gaat scheiden is de kans erg klein dat jullie affaire stand zullen houden

Dit is een hele belangrijke. Het is namelijk zo, als de relatie met haar man verbreekt dan zal de spanning om op zoek te gaan naar een andere man ook verdwijnen! Een relatiebreuk is heftig maar een scheiding is helemaal gecompliceerd. Het kan zo zijn dat de vrouw zich opgelucht voelt maar soms ook niet. De kans dat jouw affaire hierdoor stand zal houden is onwaarschijnlijk. Ze zal veel andere dingen aan haar hoofd hebben die ze eerst zal moeten verwerken.

Laat het ook gewoon lekker rusten misschien draait ze bij en komt het na een tijd misschien echt goed tussen jullie. Was er dan toch echte liefde bij komen kijken? Dit is een vraag voor de toekomst!

Tip 6: Duidelijkheid is belangrijk

Als je niets geeft om een relatie met een getrouwde vrouw zou je de afgelopen 1500 woorden niet hebben gelezen. Er vanuit gaan dat je verliefd bent of haar erg leuk vind. De meeste mannen willen hier ook echt voor gaan, echter is dat niet erg slim. Zie bovenstaande punten, alles kan tegen zitten en als jij dan je zinnen hebt gezet op een vrouw die al getrouwd is loopt alles in de soep. Je moet je daarvan bewust zijn en indien nodig maatregelen treffen!

Het is daarom belangrijk dat je haar duidelijk maakt waar je aan toe bent. Kiest ze voor jou? Dan moet ze dat duidelijk laten merken, het zelfde geldt voor haar als ze niet meer geïnteresseerd is in je.

Tip 7: Afstand is belangrijk en een goede lover zijn ook

Afstand is belangrijk als jullie dit beide hebben gekozen. Je hebt een eigen leven en doet wat je moet doen. Je komt niet zomaar langs als ze daar niet om vraagt, het is een ander verhaal. Laat jezelf niet claimen, het is belangrijk dat je je eigen vrijheid behoudt. Als ze wil afspreken heeft ze daar een goede reden voor nodig! Een goede lover is belangrijk, zowel in het algemeen als in bed. Je kan dus altijd hopen op het beste en er voor zorgen dat jullie relatie toch misschien gaat werken!

 

Jan Peeterse

nov 30, 2018

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Relatie over? Deze dingen laten je het zeker weten

  Relatie over? Deze dingen laten je het zeker weten

  Erg veel mensen die een relatie hebben komen op een punt...
  Lees meer...

 2. 15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

  15 Datingtips voor vrouwen, van mannen!

  Wie had dat gedacht? Mannen die datingtips geven! Eigenlijk is dit...
  Lees meer...

 3. De kus op een eerste date

  De kus op een eerste date

  Kus op je eerste date? Het is een bekende uitspraak die...
  Lees meer...

Reacties - 7 tips voor een affaire met een getrouwde vrouw

Een commentaar

Laat een reactie achter!

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.